Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от G.Petkov »

Павел Иванов написа:
G.Petkov написа:...Георге верно си взел да одъртеваш :lol: Къде виде Кире да споменува обличане :roll:

Абе,
Четох долната тема с бракониерката,
И реших, че ако ми се паднат такива :lol: , ще падне яко обличане :wink: !
Не може да ми ходят жените, облечени само със серкме :lol: :lol: :lol: !

Люси,
Всичко е в областта на майтапите :D !
И към двата полюса на дамската група имам само академичен интерес.
В диапазона около 40-те години, все пак намирам и материалния :D !
А вече съм и доста по-умерен в желанията си и само ги подвеждам, без въобще да да се затруднявам и задълбочавам.
Въпросните дами ми отговарят със същото, разбира се :D !
Идва и този момент в живота ни :wink: !
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Че служим на себе си е ясно, ама не е лошо и друг да ви послужи :wink:

Изображение
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Като гледам как съ-автора блаженно се е отпуснал, явно е обект на поне класически масаж, щото в този пренаселен плаж за друг не може и да става дума :D !
Само торбичката "Билла днес" разваля донякъде усещането !
Затова и аз много мразя да ходя с такива торбички, въпреки, че понякога ми ги връчват и много се притеснявам от вида си :lol: !
Ама тя,
Възрастта не е порок,
Единствено и ако, доколкото можеш, да я отложиш във времето :D !

Чудя се, обаче къде изчезнаха другите съ-автори, та сме само аз и Jack Daniels, на тази страница -
Може би като най-млади и ентусиазирани, дали :lol: !

За Камъка - отново не питам :D!
То ще стане ясно - някога !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа: За Камъка - отново не питам :D!
Твой човек се удави и въобще не го чакай ти...Черно море, много е добре, слънце пече, още по-добре, на морето дупка, пък в нея КамикЪ, чакалакалеееей, Черно море, айде стига, беееееей! :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

GODzillata написа:
G.Petkov написа: За Камъка - отново не питам :D!
Твой човек се удави и въобще не го чакай ти...Черно море, много е добре, слънце пече, още по-добре, на морето дупка, пък в нея КамикЪ, чакалакалеееей, Черно море, айде стига, беееееей! :mrgreen:
До колкото успях да го усетя, Камъка не е натъжен, а направо съкрушен, че никой от вас преходниците не го удостои с присъствие на Рожденният му ден.
А как се беше приготвил човекут, думи нямам...
Ама , ако иска той сам ще сподели болката си.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

vatus56 написа:...ако иска той сам ще сподели болката си.
Споделена болка - половин болка! :wink:

Аз не разбрах, че съм канен, иначе бих отишъл, ей-го къде е... :mrgreen:
lusienn

Мнение от lusienn »

Кво става банда,и мене никой не ме е канил никъде пък и нищо не се разбра.Май имах съобщение и докато е изпращано,не е изпращано-тоест нищо от никой.Е сега пренавива един плетеняк,и преглеждам такъмите.Дай боже другата седмица да съм на линия по морето,към края и.Отиваме 4 човека с 1 кола-аз съм по подготовката на такъмите за всички.За начало взех 25 чепарета от номер 3 снимки после.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

vatus56 написа:... Камъка не е натъжен, а направо съкрушен, че никой от вас преходниците не го удостои с присъствие на Рожденният му ден...
Ванка,точно си бяхме, иначе ярето нямаше да стигне и трЕбеше да принесем в жертва кудзе-кудзе :lol: :wink:

...или пък, аз като идвах, малко остана да отнеса едно заблудено тЕле, ама нямаше да се побере в пеща на Камъка и му простих :D ... и още едно ягне ми лаеше на влизане в селото, ама много пъргаво се оказа :lol:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

На 6 мнения без калпава снимка не издържам -а така,момчета,грамотни сте,пишете бе,обяснявайте се,задавайте въпроси и възжелавайте писмени отговори,а не безсловесни изображения-дяволски приплод на осеменяването от Сатаната :lol:За Камика има три възможни силикатни и нематериални хипотези: а/Да се е възнесъл-веднага се отхвърля и то не поради липсата на доказателства,а щото аксиомно никой "камик" не се дематериализира без анихилация-пък ку в Бургаско бяха постигнали анихилирането на битово ниво,все някой долен джърналист щеше да се изака в някое пичкат-издание; б/Да е полегнал -може,ако си е натежал прекалено на мястото или ако е прекалил с натежаването от месца,мазнинки и огнени питиета,която ексцесия води до намаляване на съзнателната дейност на мъжкия индивид до един псулютен минимум и ленно затаяване; в/Да е потънал в земята /респ.в морето/,което би било най-естественото за един Камик от морското крайбрежие-е,ако е така,да го почетем,като кажем,че е служил добре на себе си по времето на прехода и да полеем за...възвръщането му / riturning / в каквато и да е форма -миризлива физическа или сияйна духовна,толерантни писания на Изток и Запад казват,че един на 1 милион са враща е всичко 2-3 в 1... За Камика- :drinkers: Да живее Международния валутен фонд ! :finga: за него и изпълнителната власт на една странна държава,до болка позната на повечето от нас :rolleyes:
lusienn

Мнение от lusienn »

Спешъл поздрав за Кирето,от мойта диета-отслабнах на 97 килаИзображение Е сега съм на тараторче в чаша.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Поста на Ицо го прочетох на един дъх :D !
Той така и беше написан!
Хубав пост, съдържателен, изпълнен с тежки и трудни за съчиняване изречения - чак му завидях на стила, ама доброжелателно :D !
И нито една снимка - нямаше нужда от снимки, съ-автора изказа вербално всичко, което искаше да сподели с нас :D !
Малка грешка - в писмен вид !

Но,
Не всички можем така, и ....последва,
Малка илюстрация на един любим нюанс на темата, запазена марка на Киро и сие - "Хвани и изпръжи" :lol: !
И това много го харесвам, обичам го даже :D !

Абе,
Еклектиката ме е обзела,
Склонен съм да харесвам най-различни неща, понякога несъвместими едно с друго, или с мен, но всеки има своите слабости, нали :D !

Даже може да дообогатим темата, като я развием в посока:
- Да служим на себе си и на своита осъзнати слабости, а :D ?

Ако утре съм в настроение, а и ако хвана някоя рибка, че пак съм замислил един петъчен риболов - ще споделя за своите слабости.
А в мен слабости, колкото искаш :lol: !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:Поста на Ицо го прочетох на един дъх :D !
Хубав пост, съдържателен, изпълнен с тежки и трудни за съчиняване изречения....
Професионалното изкривяване в мен не може да не отбележи, че докато на Ицето родното слово му се лее безгрижно, не баш така е обаче с ингилиското такова, визирам т'ва:
INCUBUS написа:.../ riturning /...
Веднага пояснявам, че се пише rEturning! :idea:
Ице, ся за наказание трябва да напишеш думата по пет реда и една вечер да изкараш без МП+А! :mrgreen:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Мноооого крив ден :mrgreen: !
Ако има такъв, когато да не съм си угодил с нищо -
Днес беше така !!!

Тръгнах сутринта да оправям документите на един селски имот, дато го продаваме, пък си забравих папките, връщах се, пак нещо липсва, пък за него отговаря лицето Х, което ще отсътства от понеделник, но когато се върне на работа, лицето Y, което трябва да свърши нещо, то излиза в болнични, в отпуск, по майчинство, поради импотентност, инфантилност или нещо друго.

Стана ясно, че днес няма да имам победа на бюрократичния фронт и реших да се разходя за гъби, че беше преваляло - гъби няма и май няма да има, поне тази година :mrgreen: !

Седнах да обядвам - не си бях купил хубави неща, преглъщах с отвращение и претупах иначе много обичан от мен ритуал :mrgreen: !

После отидох на яз.Бебреш, да ги "убия" костурите, ама к.р, както казва един корифей на зимния риболов :mrgreen: ! Тъкмо почнаха да дърпат, и то добри, трапезни костури и ......спряха от веднъж. Едва събрах за един тиган :mrgreen: !
Обаче, силно впечатление ми прави, че откакто се записах в кръжока на GODzillata - Киро, наречен "хвани и изпръжи" - почти няма какво да пържа, не мога да хвана риба за хубава вечеря, че да остане и за следващия ден :lol: !
Стигна се дотам, че жената ме утешава за неуспехите в риболова :D !

Много съм кисел, ама щото обещах да споделя за осъзнатите слабости :D :

- Една от тях е към препинателните знаци :lol: !

В едни ранни години, щото вече не иде да кажа " ...когато бях малък ...", беше толкова отдавна :lol: , баща ми се зачете в една моя тетрадка по български език и изпадна в потрес - после ми обясни спокойно, а пък аз много схващам когато ми се обяснява спокойно :D , как не може точно неговият син да е толкова прост, че да пише без точки, запетайки, главни букви и пр.
В този случай, а и няколко други, го послушах и сега съм много доволен :D !

И започнах да се старая, не че съм стигнал до дълбините на българската граматика, съвсем не, но имам силна слабост към запетайките :lol: !
Много обичам да слагам запетайки, даже малко повече от колкото трябва :D !
От там, на по-късен етап ми се появи и графоманията :lol: !
По реда на хобитата, които практикувах съм писал най-различни неща :
- каталози
- диплянки
- техническа литература
- статии - напр. в сп."Природа и знание", в. "Рибар", сп. "Наш дом" и др., по едно време ЦКС много печаташе наши /и мои в т.ч./ материали :D !
В интерес на истината, никога не съм ходил да си търся хонорарите, които бяха малки, но даваха, явно тога съм бил добре с парите :D !

Сега пък пиша, почти само в "Прехода" и то ако нещо съм си послужил на себе си, ама не и днес :mrgreen: !

А,
За малко да пропусна - от както взех да ползвам компа, щото аз седнах на комп преди 4-5 години и то само заради сайта "На риба" :D -
Имам голяма слабост към емотиконите и ги слагам с удоволствие и .... може и малко в повече да идват, но е от сърце :lol: :lol: :lol: !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Годзи,покайвам се,ма не е от пийването-по-скоро е от дълго не писане на английски слова ,не ми се налага да пиша последните години,повече дрънкам,и то такъв английски ,че който знаещ ми попадне, си умира от смях,макар и всичко да ми разбира ...та...както преходът трябва да продължи,така и "Тhe show must go on"...Пък тук ,нали сме си онова от Алеко : "тупане по косматите гърди и викове: "Булгар,булгар...." :lol:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:Обаче, силно впечатление ми прави, че откакто се записах в кръжока на GODzillata - Киро, наречен "хвани и изпръжи" - почти няма какво да пържа, не мога да хвана риба за хубава вечеря, че да остане и за следващия ден :lol: !
Сега, разбираш ли, Жоре, защо не хващам?! Няк'ва орисия ще да е, ако отидеш за риба, която смяташ да изпържиш - и не можеш я хвана!.......има да чакаме златната такава... :roll: :lol:
INCUBUS написа:...ма не е от пийването...
Не е, имам един френд, който най-добре говори инглиш, след като е сръбнал преди това...някак си се отпуска и словата му се леят безгрижно. :mrgreen:

Желая ви весел ден, а аз почвам да стягам такъмите и след малко отнасям по Дунава в търсене на последния сом за тази година....ъъъ....не че съм имал първи де... :oops: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Разни”