Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2012
Най-добре си ги вземи вечерта, че в Неделя сутрин например все няма.
Сложи си ги в хладилник и готово.
Предната Неделя до 9,30 обикалях магазините обаче нямаше и накрая отидох със старите си червеи, то и риба нямаше та ми подариха скоро червеи, заминаващите си.
Сложи си ги в хладилник и готово.
Предната Неделя до 9,30 обикалях магазините обаче нямаше и накрая отидох със старите си червеи, то и риба нямаше та ми подариха скоро червеи, заминаващите си.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
във Владиславово срещу пощата отваря в 5.30
shark19 написа:във Владиславово срещу пощата отваря в 5.30

Риболовци.
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
слагайте ламарините и атака
може да се показват и печелившите за деня такъми.По телефона инфото е за много лодки днес в морето-тука постно.Даже знам и за новия риболовен туризъм бил на мода,пълнят легловата база по хотелите.Та има снимки има туристи 

Риболовци.
-
- новобранец
pod mosta ot kam stranata na asparuxovo dava 4ernokop
na blesna za 30 min izvadix 4 dobri 4ernokopa
Браво-остава да покажеш и чернокопа захапал печелившата примамка,може и на клип,още по добре.krisi00422 написа:pod mosta ot kam stranata na asparuxovo dava 4ernokop

Риболовци.
Някой хващал ли е лефер на това
Поставя се под чепарето вместо олово 

Риболовци.
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Аз съм пробвал но нищо не се получи.Даже и днес хвърлях блесни на вълнолома но нищо,хванах само шест чернокопчета но на бомбарда.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
Аз питам за отвестно от лодка.Така като го гледам имитира сафрид,и се клати заедно с бидемите на чепарето,що да не се излъже нещо да се закачи на него-може и калкан да му налети,требва да върши някаква работа,щом е измислено.Важното е че аз искам да го пробвам,ако хвана няма да си нося тайната в на ония свят я.PlamenIvanov написа:Аз съм пробвал но нищо не се получи.Даже и днес хвърлях блесни на вълнолома но нищо,хванах само шест чернокопчета но на бомбарда.

Риболовци.
- shturetc
- ще става разбирач
lusienn,
това е пилкер,при това -бая тежичък(тамън за лодка).Чернокопът е...претенциозна риба и шансът той да ти налети на тази ,държаща се доста "дървено" във водата примамка е почти нулев (е,винаги може да има изненади).Рибата,която най-вероятно ще го добара,и се представя прекрасно върху...скара
е карагьоз!!!
Наслука!
това е пилкер,при това -бая тежичък(тамън за лодка).Чернокопът е...претенциозна риба и шансът той да ти налети на тази ,държаща се доста "дървено" във водата примамка е почти нулев (е,винаги може да има изненади).Рибата,която най-вероятно ще го добара,и се представя прекрасно върху...скара

Наслука!

-
- научил се да хвърля
Здравейте
Днес в Балчик пред двореца от 13.30 до 17 .30 около 50 броя чернокоп и един зарган.На плуваща бомбарда и много дребен чернокоп изтърван.Пробвах различна големина на куката но най добре кълваше на тази която имаше термо шлауфка.
Днес в Балчик пред двореца от 13.30 до 17 .30 около 50 броя чернокоп и един зарган.На плуваща бомбарда и много дребен чернокоп изтърван.Пробвах различна големина на куката но най добре кълваше на тази която имаше термо шлауфка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Знаеш ли кой ще ти е проблема ?lusienn написа:Някой хващал ли е лефер на това......
Поставя се под чепарето вместо олово
Ако ти удари (напълно е възможно ),ще ти скъса чепарето
докато мигнеш само.
Не вярвам майките на чепаретата ти да са повече от 0.25
А такава линия с десетина възела по нея,не издържат ударите
на килограмова риба.

http://www.vbox7.com/play:fe7c0f3886
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Е добре че тука е Киро-да каже компетентно мнение и да покаже,даже и в реални бойни действия какво се случва.Та не обичам да не съм подготвен,поне малко от малко,като вляза за тая любима за мен риба за консумация да имам малко шанс.Първо ме притеснява да не изгризе бидема над куките.Това продават за лефер тука,дадох 4.50 за бройка в магазина.Дано да е здраво влакното.Основа 0.35 ,повод о.30.
Питането ми е дали досега някой е ловил с въпросните чепарета дето съм си закупил,и извадил ли е лефер на тях.Киро показа и монтажа с воблера и 2 куки над него за паламуда,но това е за влачене.Питам за отвесно клатене как трябва да бъде печеливша тактиката и такъма.Е тука дръпнах октопода нагоре по влакното,куката е 1 номер.Знам че на пазара има флуорокарбон,който го дават против зъбати и с него е ловено щуки на запад.Не знам марката но знам къде ми го предложиха за 20 метра на цена от 6.90 ролката,но не съм сигурен да не е поредната лъжа.И последно Киро и ако искат и други Майстори да кажат,как ще ловят въпросната риба на монтаж отвесно от лодка.
Благодаря за дискусията 

Риболовци.
Вчера на дружба под рубин на буната, нито един удар нито сутринта нито над вечер. Пробвано на бомбарда и на блесна.