Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Зарган 2012
няма я рибата днеска ходихме 1 во малко след Ахтопол нищо.после на Резово пак нищо после на едни скали на Варвара 2 чернокопа и 1 малък зарган върнат,после на Черноморец пак нищо е няма такъв ден просто:)ма да не сме валат си купихме от Пазара паламуд по 5 кинта килото та ще има риба:))
да се надяваме,че утре като по захладнее ще се появи
да се надяваме,че утре като по захладнее ще се появи
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Значи аз бях където е отбивката с казана и надолу през драките и излизаш на скалите.Бяхме поне 8 сопи и никой нищо.А Гарда е Илия Бояджиев
Днес на Черноморец от 6 до 11часа 2 заргана и десетина чернокопа,после на Форос още два заргана.
Привет на всички!Днес на Кранево от 7.30-до 8.30 ч. колегата 6-7 риби а аз една(докато се натуткам).След това спря и почнахме чернокопи по педя.Около 15на риби хванахме( всичко за скара) +1-2 пуснати.По голяма част от чернокопа имаше следи от зъби
.Мисля ,че ако някой ако му се пробва нощен там ще да е мястото.

Не са те излъгали, аз затова си тръгнах в 11 ч. А мястото - до поделението (близо до вилата на Плевнелиев).svened написа:Къде точно на Черноморец, колега Тони, че аз като отидах към 13,00 часа хората казаха нема я рибата. Това отпред пред вилите на Пр.
- pechat
- научил се да хвърля
моя улов от Агалина вчера след обед
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- сериозен играч
Днес на Червенка от 8,30 до към 11,00ч осем заргана.На връщане се отбихме на Илия Бояджиев-три бр.чернокоп на блесна и един изтърван,до към 13,00ч.
Пешо
да те питам,за Перлата или по добре да ходя на маслен нос със такъв такъм.Гледам че е потъваща,пръчката кажи колко дълга да използвам,имам 6 вида.От 3 метра до 5.20телемач.И ако може и информация дали ще кълве след вчерашното захлаждане.Днес си взех и хладилна чанта 20 литра сандък-видяхме се с Доцента на пазара и му го показах в багажника,та ме очаквайте по района,идвам и после показвам,ако има какво де.Последно инфото ми е че сафрида го няма Преобладава Паламуда в яки пасажи,та казвайте как да е тактиката,по кея няма да преча,щото не обичам да ловя с други рамо до рамо-морето и брега са голями.

Риболовци.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Значи пръчката е телемач на Трабуко и е 4м. а на Перлата не съм стъпвал от 2 седмици горе долу и нямам никаква информация за там както и за Маслен нос.А иначе каква да използваш незнам , каквато ти е удобна на теб
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- сериозен играч
Чернокопа се поизгуби покрай скалите,наврял се е в пристанищата и заливите.Заргана започна да излиза към брега и дай боже да го изкъртваме в близките дни,че отпуската свърши. 

Мерси Пешо,ще тествам всичките.Една на дъно една на бомбарда,фидер чепаре и ако има лодка и другите 2 за отвесно,а имам и 3 болонези-абе ще си взема 1ия калъф от 2 та.А отпуските кой как си ги разпише,за един ден на риба Вальо Нисана беше написал,господ 2 дава,мисля че е прав та живота продължава,слънцето е с нас...парите,с кой колкото може преживява..

Риболовци.
Някакви слухове за Кранево днес ми стигнаха до ушите някой няма ли да се похвали? 

- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
В неделя две заргани , и няколко чернокопа от вътрешната страна на трета буна 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
днес на кранево няма заргана.
Днес Бялата Лагуна ,Ромската буна на Балчик................-НИЩО ТУК ТАМ НЯКОЛКО БРОЙКИ НА РАЗЛИЧНИ КОЛЕГИ.ТАКЕ ,ЧЕ НЕ Е ЯСНО В КОЙ РАЗДЕЛ ДА ПИША-ЧЕРНОКОП ИЛИ ЗАРГАНА.