На гости !

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

На гости !

Мнение от emo vasilev »

НС-2 Жребчево мина перфектно и е вече в историята . Но имаше колеги , които не можаха да дойдат !
Един от тях е и Кирил (Godzilata) от Видин , който ни покани да му гостуваме !

И ето ни с Кърцата рано сутринта на една бензиностанция във Видин - там ни чакаше Кико !
По път взехме и чичо Милчо и газ към реката .
Момчетата ни бяха спретнали много топло и вкусно посрещане- една чанта топли мекици !

И така - към риболова :wink:

Пускане на шамандура и захранване !

Изображение

След 30 минути имаше удар , засичане и изправяне накуката. До вечерта - без пипане !

Вечерта потърсихме хищника и ето реэултата.

Изображение
Изображение

Рибата явно не беше гладна , ама ние огладняхме :lol:

Изображение

Ето и домакините ни от Видин - Кико и чичо Милчо - много печени хора , истински приятели , човици с главно '' Ч'' - абе нямам думи !
Просто не ни се тръгваше то това място с тези хубави хора !

Изображение

На другата сутрин Киката ни донесе кафе , пийнахме го и захванахме риболова.

Изображение

Кърцата действаше така !

Изображение

След това така :lol:

Изображение

След известо време беше извадена ето тази красавица :wink:

Изображение

А и още нещо - от сега нататък да си знаете , че 24-20 си е рибарски номер независимо с каква регистрация ! :wink: :lol:

Изображение

Абе откъм рибата бяхме зле , но дали това е най-важното ?

Всичко е от значение , но ето това е най-важното - приятелство за цял един живот !

( снимката е направена от един циганин)

Изображение

Има още да се разказва ,но ще оставя Кико и Кърцата да довършат ! :wink:
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димитър Янчев »

Е имало си е емоции спор няма а рибка сте си хванали :smt041
А и още нещо - от сега нататък да си знаете , че 24-20 си е рибарски номер независимо с каква регистрация !
А това за номерата на колите ме разби :supz:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: :lol: :lol: Засега Дунава ми е само мечта...... другия път като тръгвате с Кърцата не ме забравяйте :smt047 :smt047 :smt047..........
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Хехее, чудно сте си изкарали, а и без рибка не сте били хич ;) Това Вдин е голема работа :D Ще трябва да се свържа с тия момци да ме заведат и мен някъде тая събота и неделя :oops: :wink:
Само ми е трудно да позная местата? На Ново село ли сте били или бъркам :roll:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Кефите момчета !!! Перфектно сте си искарали , Все само хубави хора.
:):):):):):)
дай боже другия път повече риба,
най важното е приятелството :wink:

:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Е това е силата на Форума-новите приятели.
Евала на пичовете от Видин.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Stefko написа:Хехее, чудно сте си изкарали, а и без рибка не сте били хич ;) Това Вдин е голема работа :D Ще трябва да се свържа с тия момци да ме заведат и мен някъде тая събота и неделя :oops: :wink:
Само ми е трудно да позная местата? На Ново село ли сте били или бъркам :roll:
Не е Ново село, но ето ти жокер - наблизо има помпена станция с яко щука, сом и бяла риба. :wink:

Браво, Емо, чудесен репортаж си направил! :)
Хайде да поразкажа и аз за този излет. :D

Въпреки леката дезорганизация (Емо Василев не ми беше звъннал от вечерта, за да потвърди, че ще идват, пристигнали са сутринта и са метнали въдиците на Арчар, звъннали са ми, ама аз съм бил без обхват и т.н.), та като ми се появи обхвата и видях, че ми е звънял, аз веднага му звъннах и се разбрахме да вдигат багажа и да идват.
Не след дълго най-накрая се събрахме! :D От пръв поглед се видя, че Емо и Кърцата са пичове - арабии и че се очартава приятен уикенд.

Минахме да вземем и чоМилчо (чичо Милчо :lol: ) и след редовните препирни с него къде да отидем, кандисах на неговия вариант за Гомотарци. (Стефко, отгатна ли го? :wink: )

Захранихме обилно с царевица и тъкмо хапвахме меки-цици :lol: , когато едно от звънчетата дрънна, пръчката се огъна, аз рипнах към нея, аванса изпищя, засякох, натежа ми, започнах да вадя...и що да видим - куката изправена! Явно ще да е бил някой "дзвер", както му се казва по нашия край. :lol:

Дойде време за обяд и тук вече свалям шапка на Емо и на Кърцата за мерака им, за майсторлъка и синхрона, с който накладоха огъня и метнаха шишчетата!!! :smt041 :D
Пичове, с вас винаги бих тръгнал за риба!!! :partyman:

Настана вечер, луната изгря, а ние с чоМилчо рекохме да си ходим, та да не ни бият жените, обаче за зла врага колата затъна в пясъците и в онази тъмница беше "мисията невъзможна" да я изкараме.
Какво друго ни оставаше, освен да продължим с рИкията :lol: и бирата, поемайки риска жената да ме изсели....мани това, ама и обхват нямах, ужас направо :oops: .

Добре че така се получи, та успях да стана свидетел как нашите гости хванаха бялата риба (як балъка), с което ми се сбъдна пожеланието именно те да хванат нещо. :)

Пренощувахме по колите, чоМилчо режеше дъски до мен...все едно имаше тигър в колата :lol: , но умората си каза думата и заспах.
Сутринта станахме и се хванахме за въдиците, след това кафета, закуска и т.н., докато отново не дрънна звънче, след което бе изкарана една мряна.

След това имаше малко физ-зарядка - мъкнене на камъни и клони и правене на път по пясъка, за да можем да се измъкнем...накрая всичко завърши благополучно! :D

Както всички хубави работи си имат край, така и нашият излет приключи, но не и проблемите за мен. :lol:

Прибрах се вкъщи, където първо жената ме овика, овика, после ми каза, че тъста е закъсал с ланчията ми на село и да ходиме да видим какво става.
Тръгнахме с микрата (грешка!) и когато пристигнахме, установих, че газта му е свършила (на тъста), а бензин имаше, но не работеше.

Хайде обратно до Видин с децата, жената и тъщата, пристигайки, се оказа, че никой няма ключове за апартаментите (тъщата и тъста са ни комшии, врата до врата сме и обща тереаса) - тръгнахме да дирим ключар, намерихме, отключи ни.
:mrgreen:

Оставих нисана, взел опела (от снимката, с еднаквия номер като на Емо :shock: :D ) и се върнах в селото, закачихме ланчията и тъста започна да ме дърпа, обаче по пътя скъсахме въжето, та хайде пак до града, купихме ново, задърпа ме до първата газстанция, заредих и а-ха да запаля - дръжки! - акумулатора паднал! :lol: Бутане, палене, прибиране. :smt118

Но дори и тези перипетии не можаха да помрачат спомена ми от прекрасният уикенд и запознанството ми с двама чудесни човека и добри приятели - Емо и Кърцата! :smt023

П.П. Довечера ще прибавя и някоя снимка.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Браво момчета :smt041 изкефихте ме отвсякъде,аз се надях с Кърцата да пием по едно па той гледай на кви хубави места бил :shock: а що се отнася за сполуките и несполуките на Годзилата то виж кво пише на аватора ми :wink:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Годзила (или Кирил, както предпочиташ ;)) местата наситина нямаше как да позная, просто защото никога не съм стъпвал там :shock: Иначе съм слушал доста :roll: Ще се радвам ако успеем да се запознаем някой ден с вас и ги обиколим заедно. Или може да изберем друга посока...ей така за идеята :) Дотогава - поздрави на вас и на Видин и все големи да ги тръшкате ;)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Ееееей Браточкиииии убихте змеяяяяя!!!!! :lol: :smt038 :smt038 Глей кви сте ги натворили докато ние с Ивака направихме капо и половина на Янтра + Дунав... :oops:
snegk

Мнение от snegk »

БРАВО НА МОМЧЕТАТА :wink:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Kaкво да добавя ....
Хубав излет
Хубави хора
На брега на хубава река...

За мен , както и за много от Вас, предполагам, Дунава си е мечта и всеки излет там е неповторим , па дори и да е капо. Още повече когато там те очакват такива хубави хора и яки риболовци като Кико и Чичо Милчо. ГОЛЕМИ ПИЧОВЕ!!!!!!!
Много се изкефих на излета , па макар и завършил с малко риба :cry:
Направо ми настръхна косата когато видях изправянето на куката. Тя беше 2/0!!!!!!!!!!!! Веднага извадих въдиците и премонтирах, но не би да клъвне нещо подобно. Но здраве да е , другия път повече. Важното е че изкарахме добре (Чичи Милчо има страшна рИкия :wink: ) , а и мезетата бяха от класа та....
Да си призная малко се зарадвах, когато колата на Кико затъна у песъко. Заради тоя песък имахме удоволствието да прекараме една страхотна нощ, с огромна луна, пълни маси и рибарски приказки. А и като удари бялата беше направо върха. Така и не разбрах кога нагазих у реката и я прегърнах като бебок у тъмното , че Емо не видеше какво вади, ориентираше се само по усет, но много добре.
:lol:
А такова нещо като разсъмване на Брега на Дунава НЯМААААА.Красота. това не може да се опише и затова няма и да се опитвам. Всякакви думи простеят тук!!!!
Доволен съм и от това, че най-накрая успях да хвана бяла мряна в ръцете си, макар и уловена от друг. (Чичи Милчо си е майстор)
Досега не бях виждал такова чудо на живо :oops:
А по какъв куриозен начин изпуснахме шанса да си хапнем змиорка.... на тръгване спряхме в Гомотарци , да може Емо да снима номерата на колите и един дядо озвади нещо дълго от една торба и взе да ни вика. (явно доста често се случва пришълци рибари да си купуват рибка, та хората щом видят чужда кола и вадят сергиите). Тръгнах към него, но някакъв явно и той я забеляза, защото изскочи от една кръчма и хукна към стареца като викаше "АЗ ще я взема, аз ще я взема". Е.. взе я. За двукилограмова змиорка плати на дядото 5!!! лева.А и бързаше да я прибере у торбата, че не можахме дори и да я разгледаме добре :cry: . Нищо... другия път сами ще си хванем!!!!

И накрая искам още веднъж да благодаря на Годзилата и Чичо Милчо за страхотното изкарване!!!! Пичове пак ще се ВИДИМ !!! СКОРО!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

:D И аз тайно се бях зарадвал, че така се получи, та останахме. :lol:
Само тихо - да не чуе жената. :wink: :roll:

Ето малко снимки:

Емо и Кърцата по време на екшън!
Изображение

Минава, големият кораб минава...
Изображение

В очакване на...
Изображение

ТОВА:
Изображение

Ето и баш майстора!
Изображение

Дано този репортаж да е събудил любопитство в по-голямата част от съфорумците, та да се решите всички вкупом да дойдете догодина на - ОТКРИВАНЕТО! Национална среща във Видин! :roll: :D
Брегът на Дунав е достатъчно дълъг, за да ни побере. :wink:

@Към русенци - споко! - И там ще дойдем, ще се пуснем по течението и право в Русе! :D Както се вика - да похапнем в Чифлика! :partyman:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Stefko написа:Годзила (или Кирил, както предпочиташ
Хех...знам ли...все тая. :roll:
Stefko написа:Ще се радвам ако успеем да се запознаем някой ден с вас
Ама хайде де, аз откога те викам да кльонкаме. :P
Stefko написа:Или може да изберем друга посока...ей така за идеята :)
:lol: Усещам аз, че си правиш устата за остров Богдан през почивните дни... :roll:
Този уикенд май ще пасувам, че на жената още не й е минало. :oops: :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

От мен нищо друго,освен БЛАГОРОДНА ЗАВИСТ!!!
Браво момчета,а той Господ си знае работата-събира ни и ни показва колко сме еднакви! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”