Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ -2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ -2012
Чух аз за паламИдените ти успехи, бравоivojekov_vet написа: а да не говорим за паламуда. Успех![]()

Не знам дали си разбрал от разказа ми, но да кажа пак, че изкарах цяла вечер на пристанището.Смятах на разсъмване да отида на Перла и да ловя на бомбарда. Рано сутринта дойдоха колеги от Приморско за чернокоп с чепарета. От тях чух да коментират, че бригадата, която дърпа грип е изорала всичко и покрай буната на Перла и не се върти вече риба там.Колегата Пешо Тиквата на няколко пъти писа за тези грипаджии - виж в темите за зарган или чернокоп.lusienn написа:Колега Боцмана-метни инфо от Приморско,за буната на Перла-ловят ли от нея нещо,или са с лодките в морето.Като гледам,май по добре да закривам пак там риболова,та може да споделяш и за другите риби в района.Нещо за заргани чували се.
Видях, че се гласиш да идваш на риболов. От другия вторник времето се влошава. Следи прогнозите да дойдеш след това.След такава "провеза" идва добър период за морски риболов.
http://www.windfinder.com/forecast/tsarevo_port
днес на канала откъм Аспарухово пазара слабо,до 9,30часа имаше искарани 3-4 иларий едри.
-
- вече хвърля и на тежко
a някой ходил ли е на Илия Бояджиев скоро да каже какво има и дали си заслужава да ходя изобщо
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Днес , на Петрол към 3 килограма хубава илария
-
- новобранец
Днес на Ил.Бояджиев много слабо.Пет чернокопа на бомбарда една платерина на дъно и дребна илария Много е бистра водата ли не знам защо е така
-
- научил се да хвърля
А,кой ги хвана?plamenski4 написа:Днес , на Петрол към 3 килограма хубава илария
Мерси колега.Сега ме интересува имали стръв,блатен в магазините там редовно.Четвъртък следобяд ще акостирам в района.Сега си навих ново влакно,0.18 и съм заредил бомбарди от 3 вида,имам и 40 гр с крилца за далечно мятане.Ако не дава на Приморско,качваме се 3ма в колата и караме поред всички скали от Лозенец надолу.Боцмана написа:Не знам дали си разбрал от разказа ми, но да кажа пак, че изкарах цяла вечер на пристанището.Смятах на разсъмване да отида на Перла и да ловя на бомбарда. Рано сутринта дойдоха колеги от Приморско за чернокоп с чепарета. От тях чух да коментират, че бригадата, която дърпа грип е изорала всичко и покрай буната на Перла и не се върти вече риба там.Колегата Пешо Тиквата на няколко пъти писа за тези грипаджии - виж в темите за зарган или чернокоп.lusienn написа:Колега Боцмана-метни инфо от Приморско,за буната на Перла-ловят ли от нея нещо,или са с лодките в морето.Като гледам,май по добре да закривам пак там риболова,та може да споделяш и за другите риби в района.Нещо за заргани чували се.
Видях, че се гласиш да идваш на риболов. От другия вторник времето се влошава. Следи прогнозите да дойдеш след това.След такава "провеза" идва добър период за морски риболов.
http://www.windfinder.com/forecast/tsarevo_port

Риболовци.
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
ХИХИХИХИХИХ е прав си , двамата адаши дето никъв ......... тън (тука има цензура ) не ги плашиnasko_sym написа:А,кой ги хвана?plamenski4 написа:Днес , на Петрол към 3 килограма хубава илария

днес на петрол от 15,00ч.до 18,00 ч.17бр.платерини на дъно от три дена хващат риба ама никои не пише ,,колеги,,.рибата почва да кълве след 13,00 ч.
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Днес пак много риба на Петрол
Вчера на Аспарухово от 8-13ч,15 броя ,от които едната 850грама.Това на бавнопотъваща бомбарда.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Потвърждавам , днес на Аспарухово на буната от страната на морето едри хубави платерини на полупотъваща бомбарда
- Анатоли Стоименов
- научил се да хвърля
По кое време от деня беше това?plamenski4 написа:Потвърждавам , днес на Аспарухово на буната от страната на морето едри хубави платерини на полупотъваща бомбарда
някои да е чувал за страшимирово дали кълве риба