Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Днес под Рига към три кила морунаж , но само аз и колегата ми вадехме другите гледаха 
и ужасно много попчета няма отървия от тях.

и ужасно много попчета няма отървия от тях.
- potrebitel_666
- новобранец
Колеги някой знае ли за подписката която е срещу забраната за нощен риболов и къде можем да се подпишем и ние? Благодаря предварително!
Тази сутрин я подписах в магазина на Сунай. Побързай, че май ще я дават.
- potrebitel_666
- новобранец
Мерси колега , ама да ме ориентираш кой беше Сунай? Не съм от русе и от скоро живея в града. Пазарувам си от магазина които е срещу блока на трансстрой в района на болницата.onikolaev написа:Тази сутрин я подписах в магазина на Сунай. Побързай, че май ще я дават.
За Сунай си мисля че е в кв. Цветница

Грешиш! Сунай е до Арда!potrebitel_666 написа:Мерси колега , ама да ме ориентираш кой беше Сунай? Не съм от русе и от скоро живея в града. Пазарувам си от магазина които е срещу блока на трансстрой в района на болницата.onikolaev написа:Тази сутрин я подписах в магазина на Сунай. Побързай, че май ще я дават.
За Сунай си мисля че е в кв. Цветницаили греша???
- potrebitel_666
- новобранец
Мерси колега! Ще гледам тея дни да отскоча до там и да сложа един параф. Даже ще замъкна и колеги!!!peterman написа:Грешиш! Сунай е до Арда!potrebitel_666 написа:Мерси колега , ама да ме ориентираш кой беше Сунай? Не съм от русе и от скоро живея в града. Пазарувам си от магазина които е срещу блока на трансстрой в района на болницата.onikolaev написа:Тази сутрин я подписах в магазина на Сунай. Побързай, че май ще я дават.
За Сунай си мисля че е в кв. Цветницаили греша???
- potrebitel_666
- новобранец
Някакви отзиви от Рига колеги??? Как е положението? Мисля утре сутрин да изкъпя някой друг черволяк.
Слабичко вече, слабичко.potrebitel_666 написа:Някакви отзиви от Рига колеги??? Как е положението? Мисля утре сутрин да изкъпя някой друг черволяк.

- djokoriboloveca
- разбира нещата
- potrebitel_666
- новобранец
А защо така??? Много хладно ли стана, или какво? И все пак мисля да се пробвам!kasabinho написа:Слабичко вече, слабичко.potrebitel_666 написа:Някакви отзиви от Рига колеги??? Как е положението? Мисля утре сутрин да изкъпя някой друг черволяк.
-
- ще става разбирач
Колега описвам ти риболова през този сезон накратко. От самото начало до този момент риболова е пълна скръб предполагам че до края на сезона ще е същия с леки изключения.
tenesista_ написа:Колега описвам ти риболова през този сезон накратко. От самото начало до този момент риболова е пълна скръб предполагам че до края на сезона ще е същия с леки изключения.
Има леко раздвижване на скубара , но е слабо като цяло и се влияе от постоянно хранене и то за няколко епизодични риби.
-
- ще става разбирач
Говорех за риболов СОМ ШАРАН АМУР не говоря за дунавска разна нея винаги си я има
скОбар............dzambazov написа:tenesista_ написа:Колега описвам ти риболова през този сезон накратко. От самото начало до този момент риболова е пълна скръб предполагам че до края на сезона ще е същия с леки изключения.
Има леко раздвижване на скубара , но е слабо като цяло и се влияе от постоянно хранене и то за няколко епизодични риби.
- Прикачени файлове
-
- sObar.jpg (55.55 KiB) Преглеждано 920 пъти
малко инфо за сандрово.вЧера след обяд на плувка доволно дунавска разна..а веЧерта 3 последователни удара на мряна...фотоси малко по късно