Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от яз,Сопот »

Мите просто не се съмнявай,за обединяването,но сигорно ще е напролет.Тази вечер минах покрай Антон събира се ,но ние си нямаме мислене.Пушим,пием ,а 5лв неможем да :idea: прежалим за една добра кауза.нашето и 25% от билети на ИАРА ,нещата ще се получат.
Риба къща няма.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Дано не излезе истина ,може би го гласат за аренда язовира.Но дано е само слух. :roll:
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

яз,Сопот написа:Дано не излезе истина ,може би го гласат за аренда язовира.Но дано е само слух. :roll:
Става въпрос за Сопот,така ли да го разбирам Данчо :? Е това не трябва да се допуска,почваме борба веднага ,за защита на този хубав язовир :evil:
Какво стана с Крапец,чува ли се нещо?
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Не смятам ,че ще се даде под аренда язовира.Слухове са!
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Галидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Галидо »

Слухове са на 100%.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

идват избори , някои трябва да гълта парички
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

С Крапец още нищо,но ме е страх за Сопот,щом го има слуха може да стане и истина но още сме във фаза да разберем точно.Нищо вече не ме учудва в тая държава щом ти слагат и лихви на влоговете.ТЕЯ МИНИСТРИ САМО ПАРИ ИСКАТ ДА ЛАПАТ :oops: :twisted: :evil: Но този път ще има сопа :lol:
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Не знам дали са слухове ,но и от хора на ИАРА се чуло същото.Днес говорих със Стоян,още е на язовира.Онзи ден в бурята са минали с нивата само момчетата на проверка.Питали ги "Какво стана с Крапец",отговора не бил добър,не знам дали е вече факт."Крапец го взеха ,догодина ще вземат и Сопот" :evil: На въпрос какво ще правите вие тогава,са казали че ще охраняват да няма мрежи,а другите ще събират такси и зарибяват :shock: :?
Нищо не е ясно,такава схема не се вписва много в закона.Виж като на Дъбника с допълнителна членска карта ако стане ,да го вземе сдружение /ЛРД/и членовете да не плащат нищо -да има го в закона за ЗРА като вариант,и е решение което не е лошо.Ослушвай те се колеги ,ако трябва да почнем борбата за язовира от рано :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

По логиката която всеки трябва да прави и мисля че е вярна.Язовира е на напоителни системи.Няма как просто да се вземе язовира ако напоителни системи не скючат те договор с някой друг и да го предостъпят фактически на 3-ти лица.Нищо не е изключено,все пак всичко е за пари ,както каза Данчо и избори идват.Така като сметнем ,че Крапец е взет под аренда остава само яз.Сопот на цялата област Ловеч.Още 1 фактор ,който не смятам че ще се допусне да се случи да оставят цялата област без свободен водоем за практикуване на риболов.Утре обещавам да звънна на човека които стопанисва язовира и отговаря за него и ще ви дам информация дали напоителни системи ще предостъпят язовира на 3-ти лица.Варянта е много приятен за мен да се отдаде на дружинки в Тетевен,Троян,Ловеч и по големите градове в областа.Това ще донесе задължителен членски внос и със сигорност зарибяване всяка година.А не както сега няколко отговорни хора събират пари за зарибяване и дори не знаем до къде стигна тази цяла процедура.Ами това е от мен утре почвам да въртя телефоните на всички познати в Тетевен и ще видя какво ще изникне :wink: А-а-а също смятам ,че ИАРА (г-н Найденов) е най запознат.Ако той не знае за това значи няма такова нещо :!:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

Май освен борба за отпадане забраната за нощен риболов, трябва да се поеме и такава за признаване на всички членски карти от всички дружества и свободен риболов с тях на кой и да е стопанисван водоем. А защо и да не се отпуска и малко по-голям процент от таксите за риболовни билети на тези дружинки, които стопанисват и се грижат за някакъв водоем.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Да язовира е на напойтелни системи Крапец също. Точно те чрез министерството на онази Караджова се играят игрите.Но идват изборитогава ще разберат много неща.Рибния ресурс е наш и трябва да им натрием носовете. :wink:
Риба къща няма.
Галидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Галидо »

Аз съм за да им натрием носовете.долни педали само за пари мислат.и иара малко да си върши работата.да не ловим такива амури къде са били в мрежи.
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

яз,Сопот написа:Дано не излезе истина ,може би го гласат за аренда язовира.Но дано е само слух. :roll:
Не е слух за съжаление.
Аватар
paolodn
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от paolodn »

Ако наистина ще го дават по аренда, ние за какво събираме средства за зарибяване?!!!
И за какво да плащаме билети на ИАРА, като на всеки водоем искат пари за да ловим?!!!
Около Ловеч няма да остане нито един язовир или гьол който да не е даден по аренда (ако това се случи и с яз.Сопот).
Тъпа работа!!!!!!!!!!!
Всеки шут отзад е крачка напред!
bodjaka
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bodjaka »

мисля че отдаването на водоеми,още повече държавни,с площ над 2000 декара е доста сложна и трудна процедура,НО в нашата идиотска държава вече нищо не ме учудва :idea: поне по логика и по закон мисля че трябва да има зони обособени за естествено възпроизводство,зони за любителски риболов и зони за промишлен или садково стопанство :arrow: ако се окаже вярно най-добрия вариант е да с членски карти,към дадено сдружение :idea: но понеже има време предлагам колеги,който могат да получат достоверна информация,да я споделят,за да може да се мобилизираме и организираме да отстояваме правата си
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”