Актуално за Лобош

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

nickky kollew

Актуално за Лобош

Мнение от nickky kollew »

Вчера бяхме на лобош към 6 часа сутринта, отидохме при хамбарите . Седяхме около 1 час там и НИЩО , само една червеноперка. Разходихме се до Гребната - пак нищо ! Всички се оплакваха че не кълве рибата ... Отидохме на скалите където имаше 3-ма , които бяха уловили над 100 костура за около 2-3 часа . Застанахме там и БАМММММ , за 2 часа 58 костура от които 1-2 по големички , имаше и няколко много малки, но като цяло бяха много добър размер. Бяхме хванали някакъв пасаж явно ... :) Стръв - рибета. На торен и на бял въобще не кълвеше , както и на дънните - не ги пипаше . Само на плувка ! Това е от мен ако някой има въпроси съм готов да отговарям :)
Victory222
новобранец
новобранец

Re: Актуално за Лобош

Мнение от Victory222 »

Колега, имаш ли инфо за местата около и на стената.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

В неделя на залива на стената откъм Калища - много слабо , на залива на стената откъм Лобош - пак същата работа !
Lucifer87
новобранец
новобранец

Мнение от Lucifer87 »

от към Радибош дали дава някаква риба в момента
jokolino
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jokolino »

Днес бях на Pадибош-за 2-3 часа никакво пипане.Към 10 се пpеместихме на понтоните и там вече нещата си дойдоха на място.Pибата там беше много активна-ук.ей и чеpвенопеpка ,костура го нямаше никакъв.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”