Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Езерата до кв. Враждебна
Модератор: sapuna
Езерата до кв. Враждебна
Здравейте, днеска приятелче ми предложи да отидем някой ден на тези езера до кв. Враждебна, някой може ли да ми даде информация за тях какво кълве, на какво кълве, и така нататък защото не бях чувал дори за тях ... Благодаря предварително 

- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Езерата до кв. Враждебна
Не си чувал,защото там има кариери, а не езера!И питай за кое става въпрос, че те около Враждебна са към 8-9!

Общо взето рибата (заради птиците ) - е една и съща в всичките езерца - Костур ,Бабушка ,Щука (пускайте дребните МОЛЯ
),Лин ,Каракуда ,Клен, Слънчева рибка и др.
Като цяло риболова изисква прецизни линии (това на плувка) и малко или почти никаква захранка . Поздрави

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
риболовът там е много труден, защото дълбочините са много големи. Рекордната ми риба е 900 грама каракуда, а преди няколко дни видях колега хванал костур 600-700 грама ( на око го премерих ).
колега ето това са ми успехите на Враждебна до летището (големия) гъол:
- Прикачени файлове
-
- 1.jpg (232.78 KiB) Преглеждано 1438 пъти
-
- 4.jpg (207.21 KiB) Преглеждано 1438 пъти
-
- 3.jpg (246.65 KiB) Преглеждано 1438 пъти
значи не е толкоз зле, вижда ми се добър улов ? а може ли малко информация на какво кълве там ?
Ами относително е за кълването имам чувството , че всичко е до ден, а за стръвта само бял и торен, захранка никаква, рибата бяга от нея само стрелба на бял, жито, царевицаnickky kollew написа:значи не е толкоз зле, вижда ми се добър улов ? а може ли малко информация на какво кълве там ?

Утре сигурно ще ходя там, ще ловя на мач или фидер защото риба се дръпна навътре по дистанция от 30 метра

-
- новобранец
Колега, този успешен риболов в скоро време ли си направил?
-
- новобранец
А откъм плиткото ли може да се хвърля на фидер.