Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

СПЕШНО–ЗА ШАРАНИ ТРЯБВА МИ ПОМОЩ
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: СПЕШНО–ЗА ШАРАНИ ТРЯБВА МИ ПОМОЩ
Абе аз два пъти прочетох темата, никъде не прочетох някой да те обижда, просто човека се надява, да не би случайно тез мустакати твари да не са поели към цвъртящия тиган? То лошо с тиганя няма, ама 300 - 400 гр..... много маленки са. После нека да речем , че мустакатите твари са поели обратно в гьола, огледайте го не тече ли тоз гьол от някъде?adidasf50 написа:колега относно за това което ме обиждаш че съм взел риба аз не съм взел нито една рибка от там всичко си пускам а и тия шарани там са доста гладнички и не са наплашени и трябва да кълвът доста добре не можи преди да сме искарвали по 20-30-40 шарана на човек а сега едва 2 шаранчета дайте идея за захранка и такъми

По-голям шаран от рибаря няма...
въпроса с видрата е много сериозен имай го в предвид има ли видра тези малки шаранчета са обречени друго не знам какво да ти кажа то тва си е риба може ли да я разбере някой
чудя се и на факта дали някой не може да е отишал и да е пуснал една мрежа като знам манталитета на милия ни български народ 

Избери си място на което мислиш да ловиш и захранвай няколко дена... ако и след това ги няма рибетата значи са си сменили "адресната регистрация"... И колегите са прави ако има видри или бракониери рибите нямат шанс!