Зарган 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Зарган 2012

Мнение от miroki »

Във Варна и днес го нямаше.
Добре, че ми звъня телефона, та се прибрах с едно попче от буните.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Значи мн здраве от компанията -живи и здрави след сблъсъка с '' човките'' и наслука колеги!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
burgazliq
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от burgazliq »

миналата неделя бях точно на тези скали,после се преместих на други но не хванах нищо:((
дано тази да ги има
ivojekov_vet
новобранец
новобранец

Мнение от ivojekov_vet »

bat stani68 написа:Специални поздрави от бургаската група а именно:Боцмана,бай Карид,Онзинаси,Цецо Девила и моя милпст Бат Стани68

Браво на доктора и цялата компания. Айде пращайте ги на север, че започна да ми омръзва да ловя сама чернокоп :lol:
Аватар
sarfa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sarfa »

bat stani68 написа:Значи мн здраве от компанията -живи и здрави след сблъсъка с '' човките'' и наслука колеги!!!

"bat stani68" ТЕЗИ СКАЛИ ВЕЧЕ СА ЗАКЛЮЧЕНИ,ДНЕС ОГРАДАТА Я ЗАВАРИХА НАЦЯЛО. :oops: :(
Няма нищо по - хубаво от лошото време!
Аватар
tony
новобранец
новобранец

Мнение от tony »

bat stani68 написа:Значи мн здраве от компанията -живи и здрави след сблъсъка с '' човките'' и наслука колеги!!!
Днес и аз ги срещнах там! Голям бой! :)
Наистина ги заключиха днес. До обед си играха да заварят.
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Абе ,колеги Sarfa,и Тoni,щом като сте намерили начин да излезете значи не е толкоз страшно :twisted: ще намерим начин и да влизаме ,само да не дойдат по скалите с патрулки да ни прибират хехехехе :butthead:
Аватар
Гошко
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Гошко »

Гошко написа:Завиден улов колега, аз утре ще започна от Балчик и ще обикалям из региона да си пробвам късмета
:bear:
Здравейте, да докладвам и аз, в петък (12.10.2012) от Балчик до СБА (Бялата лагуна - буната с басейните) след цял ден разходки и мятане се хванаха няколко човки и чернокопа :).
Ето снимка на изгрева, рибата и саморъчно изкопаните червеи, на които лових, понеже купените даже не можеха да се заметнат като хората.

Изображение Изображение Изображение
Аватар
redovi555
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от redovi555 »

без паника двама сме я ловили, сутринта от 7.00 до 18.00
ivojekov_vet
новобранец
новобранец

Мнение от ivojekov_vet »

redovi555 написа:без паника двама сме я ловили, сутринта от 7.00 до 18.00

Чудесно попадение :rolleyes: . Поздравления и къде се случи това, само не на север или юг :?:
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Днес,13 окт.-събота от 7:30 до 11:00 ч 4 заргана (3 каиша и един средняк) и безброй чернокопчета на камъните встрани от Чукалята (Отманли).Всички удари на заргани и чернокопите с размер 20 плюс сантиметра по правило бяха на максимална дистанция.В близост до брега атакуваха предимно маломерни зъбатковци.
Много кука ми уйде (поне 7-8...че и повече) ,при все ,че работех с прозрачен термошлаух.

...Около о.Св.Анастасия имаше огромно село --- помляха паламуда(а,може би ,лефера :?: :roll: )
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

Поздравления за улова и на Варна и Добрич :D !
Изображение
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Това от мен за днес-по обяд заех позиция-Бай Карид ме посрещна на скалите със неговия старец бяха от сутринта,по обед затишие а мача започна около 17 часа-нямаше празно хвърлянеи така докато свърших дозата(ах защо ли оставих цели 4 в хладилника за утре).Резултата е документиран и подреден прилежно :axe:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

редови сериозен резултат, може би най добрия за този сезон, много съм любопитен къде ги удари тъй като я търся усилено. Иначе днес първо на Ной сабалям по 1 риба + чернокоп, от там към езерото, дори и не хвърляхме, от там на Тюленово от 2 до 6 -двама човека 10 риби.... не смятам чернокопа който не бе така активен както във Варна . И на блесна търсехме но уви. Въпреки всичко си бяхме тръгнали за заргани и жалко че не оцелихме момента. До др събота. Днес бяхме на Мартинката , за сефте ловя там, все ходим на Самотника. Останах доста очарован от мястото. Част от кораба част от екипажа. Нереална красота.
Аватар
vankony
новобранец
новобранец

Мнение от vankony »

Днеска по стечение на обстоятелства се очертаваше риболов на Шабла(една от несподелените ми мечти ....на севеееер)По обяд преди да тръгнем се отвори дупка и помятахме на варненския вълнолом за загрявка,за един час и нещо само чернокоп един два йедри,другите ламарин :oops: И работа,работа,с голям зор в 17,30 разпънахме на Шабла на едни камънаци ,вълни ,вятър ,абе голям филм.С първото хвърляне една писалка,добре тръгна :shock: .Краен резултат 6 бр,единия кайш 43-44см.Много бързо се стъмни в 19ч не се виждаше ни къде хвърляш,ни къде е бомбардата,и си тръгнахме.Едва ли пак ще отидем до там ,далече си е,но пък риба явно има,колегата до мене от 14ч имаше 12бр. Друго си е зарган да ти удари,тоя големия дето го дръпнах,все едно в камък се закачих ,голям откат даде.Айде късмет на всички утре и повече да споделяте :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”