Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КОЙ ДА БЪДЕ КМЕТА...?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: КОЙ ДА БЪДЕ КМЕТА...?
Ами с тази секретарка зад гърба ти за какво тие да стваш кмет,да не е някоя от о4овите монахини.batmilen написа:Ако някой от 10-тте човека не желае да се захваща с това или идеята не му харасва,да каже за да не гласуват хората за него,за повече инфо за идеята вижте това
Не съм съгласен да ма турят в някаква си листа ...па дори и за КМЕТ.Като искат гьоладжиите да си избират на всеки гьол кмет, да ги реди , подрежда и командори. Тук на морето "Анархия мать порядка!" Кой може лови, кой не може словоблудства!![]()
![]()
![]()
![]()

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: ...
ееееееееее има време до 25-ти,до тогава важи анкетата,ама с това темпо май единственото което може да стане е сапуна да направи 1000 гласаkocet0 написа:Изборът на съфорумниците е ясен ... СапунаМисля че вота вече е ясен

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Споко бе нема се плуашиш, аз нося на базик и не само,нося и на бой и торби цемент мога да нося сичко носяnikejo написа:kalkan4o написа:Недейте ме слагайте и мене при големите пишки.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalkan4o вече не участва в избора за кмет,тъй като по негова собствена преценка има малка пишка
----------------------------------------------------------------------------------
ВИЖ ПО ГОРЕ
-----------------------------------------------------------------------------------
batmilen също вече не участва в избора,по собствено желание
МОЛЯ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ВЕЧЕ ЗА ТЯХ
П.С. Калканец нищо лоично,просто ми стана много смешно от това дет написа за пишката

Не че някой би гласувал за малката ми пишка както се изразих, ама аз да кажа, че ми е непосилно да се справям с такива работи.
За бракониерите само слънчаци
!

-
- сериозен играч
- emo vasilev
- сериозен играч
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Добре дошли на всички!Заповядайте,ама след изборите!
Майтап разбира се!Ще съм много сърдит,ако някой мине през моя край и не се обади!
По тази тема мислех да не пиша въобще,но ето какво ме провокира /не е мое дело/
КМЕТА
П.П.
1. И жълтата фанелка май я сдадох към края?!?!?!
/не помня/
2. Дuбъл V - дубъл победа /два мандата/

Майтап разбира се!Ще съм много сърдит,ако някой мине през моя край и не се обади!

По тази тема мислех да не пиша въобще,но ето какво ме провокира /не е мое дело/

П.П.
1. И жълтата фанелка май я сдадох към края?!?!?!

2. Дuбъл V - дубъл победа /два мандата/

Мафия, мафия, мафия!!!
Гласували са 56 от над 11300 гласоподаватели и айде КМЕТ!!! Убихте и последната ми надежда, да стане нещо от мен в този живот!!! Не остава нищо друго, освен да се подмазвам на вече избрания кмет sapuna1971, да ме направи секретар на форума, затова казвайте какво яде и пие, че явно ще се пътува до Горна Оряховица!?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тьй,тьй-ПОЯВИ се КМЕТ..начиии,ще требва и ОПОЗИЦИЯ
деди ме навлече на тая мисьл,като спомена бройката гласували-начиии,остават НИ(ми) още над хиляда гласа за НАС(визирам себе си)
за кьде без опозиция-да не стане като с бай тошо дето бил в полунелегалност и се криел,ама никой не го тьрсел
гласувайте за мен(с малко "м")-разбирай НАС,в замяна обещавам места за секретари,СЕКРЕТАРКИ и общинско/водоемни сьветници
обещавам и риба в ПАНЧАРЕВО,както и некои други неща,които ще се обсьждат само на строго партийни асамблеи-ако сте привьрженици на ПАРТИЯ ЗА УМЕРЕН ПРОГРЕС В РАМКИТЕ НА ЗАКОНА(ако некой не я знае,да попрегледа ярослав хашек),ако искате вьв водоемите ни да СИ пуснете риби-гласувайте за НАС(мен-с малко "м")

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.