Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
На мен ми се видя не лошо място точно заради папурите, а и аз съм чувал че там са вадили каракуда. Ако остане време ще мина да видя какво се случва там.lif3house написа:Когато съм минавал от там винаги има рибари, повечето пенсионери. Питал съм какво са хващали и всеки път ми казват нищо. Преди няколко дена пак минах от там и пак никой нищо не беше хванал. Гьолчето изглежда добре обрасло с папури и има къде да се крие рибата. Пробвай ако искаш и сподели тука как е полоениетоglmv написа:Интересувам се и от малкото язовирче което е между Панчарево и платеният на панчарево. Благодаря ви предварително.
ето малко инфо от р.Искър (до гъола на седмиците Враждебна )
- Прикачени файлове
-
- 6.jpg (235.75 KiB) Преглеждано 2602 пъти
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дълбока ли е реката при Враждебна и може ли да се преджапа
п.с. Не искам отговор

п.с. Не искам отговор

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
6tukara написа:Е че има ли сом на Челопечене колега....нали за баластриерата говориш....може ли малко инфо?ivanski65 написа:
А щуката и сома обаждат ли се още като преди на тапа или на дъно откам дърветата ?
Благодаря предварително !
Има да ! Един колега беше извадил през ноща сом ! Откам пътя за към Кремиковци покрай дърветата. Днес се отбих през гьола но нищо. Само едно костурче нямаше и педя

Колеги почнал ли е хищника по баластруерите , 1 аверче ми спомена ,че е тръгнала щучката ?
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Вчера и днес зле по баластриерите в търсене на мирни риби...
Първото зле Челопечане няколко дребни баби и костурчета и това е,после набързо на Ботунец 6-7 по така бабушки на мач на голяма дистанция.Днес на Кътина 1 баба,ама от ония с червените перки не тея със забрадките.
Първото зле Челопечане няколко дребни баби и костурчета и това е,после набързо на Ботунец 6-7 по така бабушки на мач на голяма дистанция.Днес на Кътина 1 баба,ама от ония с червените перки не тея със забрадките.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- кирил великий
- разбира нещата
Дали е възможно да ми кажете на каква дълбочина и на кое място и с каква стръв ловихте? Аз бях на терасата на помпената станция (с цялото ромско малцинство на Ботунец) до 11.30 и си тръгнах. Хванах хубави костури и малко слънчеви риби, които изчезнаха след като костура започна да кълве.после набързо на Ботунец 6-7 по така бабушки на мач на голяма дистанция.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Точно където пътя свършва при стената,дистанция 35-40м-стръв пинки,дълбочината беше към 3,50-4м.кирил великий написа: Дали е възможно да ми кажете на каква дълбочина и на кое място и с каква стръв ловихте?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- кирил великий
- разбира нещата
Вчера и днес на яз. Искър, ето такива костури на торен, рибе и силикон.

както и някоя платика и бабушка за цвят
Благодаря на "lubo1971" и "chirusa_bg" за инфото.
както и някоя платика и бабушка за цвят

Благодаря на "lubo1971" и "chirusa_bg" за инфото.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Екстра костури колега , на кое място на язовира ги лови.За Боришкия имам инфо ,че излиза ,но не ми си мъкне лодка за един ден.
Всичко може,но не всеки го можe.

в началото на Шипоченския залив, точно под пътя.MITKO70 написа:Екстра костури колега , на кое място на язовира ги лови.За Боришкия имам инфо ,че излиза ,но не ми си мъкне лодка за един ден.

Колеги информация за Кривина (платения) ? Благодаря предварително ! 

-
- разбира нещата
Здравейте колеги,някой може ли да сподели информация за щука около София.....някъде на баластриерите някой ловил ли е скоро хищник,че онзи ден ходих на Челопечене и нищо,ама кръгло нищо.Интересуваме ме там някой скоро вадил ли е нещо и къде,на кое място че не знам местата там...кои са хубави и кои не.Или за Чепинци нещо ако знае някой.Благодаря ви....
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Във всяка баластриера има щука. Друг е въпроса е, че всеки ден трябва да си до водата, щот 10 дена няма да кълве и на 11-я ще се скъса от кълване. Това е правилото поне за мен!ogi_peugeot написа:Здравейте колеги,някой може ли да сподели информация за щука около София.....някъде на баластриерите някой ловил ли е скоро хищник,че онзи ден ходих на Челопечене и нищо,ама кръгло нищо.Интересуваме ме там някой скоро вадил ли е нещо и къде,на кое място че не знам местата там...кои са хубави и кои не.Или за Чепинци нещо ако знае някой.Благодаря ви....