Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Oтзиви за воблерите ГОЛДИ
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- stefan4etoo
- сериозен играч
Re: Oтзиви за воблерите ГОЛДИ
Еми и на мен ми се иска да са по левче ама....кефа цена нямалourglory написа:В Монтана ги има почти навсякъде, само че струват 8 лева..
Уточни къде е това "почти навсякъде", ако обичаш
Ами незнам имената на магазините, но единия е до бившия завод "Явор", който се намира на улица "Гробарска", другите два магазина са на централния общински пазар, единия непосредсвено след алеята с търговците на цветя, а другия в началото на същата тази алея, но от другата страна към булевард "Христо Ботев".
Ще проверя и как се казват и ще напиша.
Ще проверя и как се казват и ще напиша.
- eroucma
- разбира нещата
Па ако не фанат мааш тройките и го ползваш за ключодържателnaso написа:Е тия много фащатhttp://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... -cm-плаващ

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Имам няколко вибромаксчета: стабилна игра, добра изработка, бързо изплуват можеби ако се поставят по-яки хълки и утежнени тройки ще е по-добре(като спреш да въртиш да остава на място, а не да изплува венага) уловисти са. Лично имам по-големи успехи на едни тежки потъващи топчовци от ония насипните(нямат марка, дори кутия) при интерес пиши на лични да ти ги щракна, ходя на затворени водоеми.
кьоркефали
Няма да изплуват, колега, защото запаса им от плаваемост е прекалено голям. За разлика от други марки, при които по този начин се получават нещо като суспендъри, в случая това е невъзможно. Прекалено големи тройки пък осакатяват играта. По-добре да се ползват направо потъващи - малко по-тромави са, но не излизат като тапи нагоре, при прекратяване на воденето.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- daniel defoe
- разбира нещата
Цената за 1 бройка също фащаnaso написа:Е тия много фащатhttp://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... -cm-плаващ

Март месец тази година си купих 5 бр. голди - 3.4 см плаващи, до сега нито една хваната риба на тях.Ловя на Тополница и Марица, за тези две реки най-уловисти воблери за мен са на йо-зури и салмо.Това е лично мое мнение.
- Vid
- кандидат преподавател
За по малки рекички, пробвай въртележките на Мепс - по евтини са и ловят...firepd69 написа:Март месец тази година си купих 5 бр. голди - 3.4 см плаващи, до сега нито една хваната риба на тях.Ловя на Тополница и Марица, за тези две реки най-уловисти воблери за мен са на йо-зури и салмо.Това е лично мое мнение.
п.п. Има реки и условия, при които воблерите не работят, дори кефало-убийците йо-зури-Л-миноу.

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Колега Vid благодаря за съвета но мисля , че отлично знам там където ловя на какво и как да търся рибата.Просто темата е за тези воблери и аз споделих моето мнение за тях.Поздрави и успех.
- daniel defoe
- разбира нещата
Много точно казаноVid написа: ... п.п. Има реки и условия, при които воблерите не работят, дори кефало-убийците йо-зури-Л-миноу.![]()

А иначе, "йо-зури-Л-миноу" в никакъв случай НЕ СА по-уловисти от "голдитата" - последните са най-доброто на пазара в съотношение цена/качество.
p. s. Лично мнение, базирано на многократни тестове

Потвърждавам мнението и даже все се чудя Зурито що така го хвалят за кефал ... поне при мен на Тунджа не са особено уловистиdaniel defoe написа:Много точно казаноVid написа: ... п.п. Има реки и условия, при които воблерите не работят, дори кефало-убийците йо-зури-Л-миноу.![]()
![]()
А иначе, "йо-зури-Л-миноу" в никакъв случай НЕ СА по-уловисти от "голдитата" - последните са най-доброто на пазара в съотношение цена/качество.
p. s. Лично мнение, базирано на многократни тестове

Туй риболова не е за мен 

Колеги, има си воблери за конкретни условия и ситуации. Меко казано елементарно е да се правят подобни генерални заключение.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;