Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

среща пловдив
Модератор: sapuna
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
първата среща мина :)
Срещата снощи премина ... а голямото удоволствие от нея макар да бях за около час и половина само остана. бяхаме 6 човека и времето отлетя толкова бързо както и бирата. Предлагам тази среща да се повтори като прескочим една седмица да се натрупат риболовни подвизи за които може да се разказва на сбирката.
Благодаря на всички които се отзоваха и на тези които мислено бяха там.. другия път очакваме и тяхното присъствие. Тъи като не помня имена , за което се извинявам, предложих на всеки които иска да му изработя ламиниран надпис с 2 -те имена и ника от форума тук... аз на следващата среща ще съм така ... които иска нека да драсне Л.С. с информацията. Така много по-бързо ще се запомним и ще помогне за комуникацията между нас.
Които има каквито и да е идеи по този и други въпроси ще се радвам да ги сподели тук.
Първата среща мина ... следва номер 2
На слука на всички
Благодаря на всички които се отзоваха и на тези които мислено бяха там.. другия път очакваме и тяхното присъствие. Тъи като не помня имена , за което се извинявам, предложих на всеки които иска да му изработя ламиниран надпис с 2 -те имена и ника от форума тук... аз на следващата среща ще съм така ... които иска нека да драсне Л.С. с информацията. Така много по-бързо ще се запомним и ще помогне за комуникацията между нас.
Които има каквито и да е идеи по този и други въпроси ще се радвам да ги сподели тук.
Първата среща мина ... следва номер 2

На слука на всички
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сигурно е че при втората среща ще бъдем повече !
а мястото си е трепач от сякаде
) и наистина трябва да стане традиция да се се сабираме един път седмчно 
кой каза че е много често ! не е разбира се !
в краина сметка едни са за риба други имат работа и не могат да дойдат така че всяка седмица ще са различни хората , което е и по добре така всяка седмица ще се обсъждат различни актуални неща
а мястото си е трепач от сякаде

кой каза че е много често ! не е разбира се !
в краина сметка едни са за риба други имат работа и не могат да дойдат така че всяка седмица ще са различни хората , което е и по добре така всяка седмица ще се обсъждат различни актуални неща

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
запознах се с чудесни хора,а намека за почерпката дано да стане истина.жалко,че бяхме малко,но на втората да сме повече.имам предложение да е преди на папарака турнира,така ще увеличим агитката,пък после ще почерпя независимо от резултатите.благодаря на колегите за хубавата вечер която изкарах с тях.може да я правим през седмица пък защо не и всяка.нека и другите да се включат с идеи.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....