Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

В коя посока се върти?
Модератор: dantho.mihov
- ribarq
- сериозен играч
riboka13 написа: Аз че имам проблеми знам, ама наистина опира до човека и по-точно коя половина от мозъка си използва повече. Аз пък 20 мин. я гледах и все обратно на часовника ми се въртеше![]()
И аз я гледам вече 5 мин , въртях се на 180 градуса мигах бързо, после бавно , и все обратно на часовниковата стрелка ми се върти .....нещо май не съм наред

- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Упсссссс,
извинявам се колеги, преди малко написах защо според мен тя се движи обратно на часовниковата стрелка. Сега я показах на един познат и той ми каза, че се движи по посока на часовниковата стрелка, използвайки абсолютно същата логика като мен ама твърдейки че използва за опора левия крак и десния и е във въздуха, а аз казвам, че използва десния за опора и левия и е във въздуха. Също се оказа, че когато аз я виждам с лице към мен той я вижда с гръб и обратното.
Много яка илюзия, макар че аз я виждам да се движи обратно на часовниковата се наложи да повярвам, че всеки я вижда по различен начин и няма верен отговор.
извинявам се колеги, преди малко написах защо според мен тя се движи обратно на часовниковата стрелка. Сега я показах на един познат и той ми каза, че се движи по посока на часовниковата стрелка, използвайки абсолютно същата логика като мен ама твърдейки че използва за опора левия крак и десния и е във въздуха, а аз казвам, че използва десния за опора и левия и е във въздуха. Също се оказа, че когато аз я виждам с лице към мен той я вижда с гръб и обратното.
Много яка илюзия, макар че аз я виждам да се движи обратно на часовниковата се наложи да повярвам, че всеки я вижда по различен начин и няма верен отговор.
-
- ще става разбирач
Един час я гледах тая тъпата въртележка и не мога да разбера как я виждате обратно на часовника като е само по часовника мамаи тапа шях да вържа два такъма до сега.
П.П
погледнах я за последно сега пък се върти обратно ебати въртележката нещо маи откачам .
П.П
погледнах я за последно сега пък се върти обратно ебати въртележката нещо маи откачам .
Последно промяна от chipi_ на Сря Окт 03, 2007 8:54 pm, променено общо 1 път.

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
А според мен се върти около 30 сек. по часовника и след това 15 обратно на часовниковата стрелка. А бе няма ли някой , който да разшифрова самата апликация т. е. да и бръкне в програмката, която я кара да се върти и да види за какво става на въпрос?
към Стан4о: Я кажи от къде я взе и има ли и други подобни на тази - виж какъв интерес предизвика сред съфорумците с една нищо и никаква черно-бяла мацка
към Стан4о: Я кажи от къде я взе и има ли и други подобни на тази - виж какъв интерес предизвика сред съфорумците с една нищо и никаква черно-бяла мацка

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Стои на ляв крак и се върти по посока на часовниковата стрелка.
Не 30 сек, а 30 мин. а я наблюдаваш все тая.Твърдя го 100%.
Ейййй млади хора сте бе, много е рано да ви хапе щъркела...
-------------------------------------------------------
Който е с Internet explorer 7 да даде увеличение 400..или 200...тогава яката се забавя и всичко се вижда.
За нормален човек няма нужда от никакви хватки - просто гледаш и ти е ясно накъде се върти !
Не 30 сек, а 30 мин. а я наблюдаваш все тая.Твърдя го 100%.
Ейййй млади хора сте бе, много е рано да ви хапе щъркела...
-------------------------------------------------------
Който е с Internet explorer 7 да даде увеличение 400..или 200...тогава яката се забавя и всичко се вижда.
За нормален човек няма нужда от никакви хватки - просто гледаш и ти е ясно накъде се върти !

Колега Pedro,
прочетох постовете и не виждам мнения на ненормални хора в тази тема! Както колегата sampo вече спомена, човешкото зрение е доста несъвършено, но според мене най-важното е първото впечатление от видяното и именно то остава траен отпечатък в мозъка. Днес като погледнах картинката за момент видях друго, но после спомена от вчера надделя и сега дори да не я гледам движението се е запаметило в съзнанието ми. Обаче и това не е точно така! Преди време бях нарисувал една футуристична картина, на която освен другите цапаници, бях изобразил едни полусфери (не цици) които трябваше да изглеждат изпъкнали. Поглеждам работата на другия ден - абсолютно вдлъбнати са, след известно време пак я гледам - изпъкнали са, така цяла седмица. Полудях! Показах работата на приятели - за едни са изпъкнали, за други вдлъбнати - накрая ми писна и нарисувах друго върху платното.
Това сте го виждали, нали!
Сивите линии са успоредни!
-
- разбира нещата
Ха-ха! Страхотна илюзия.
А сега си представете, че вдигнатият крак изобщо не минава зад силуета, а се движи само отпред, като сканиращ локатор. Това по-лесно се хваща на забавения кадър.
С две думи - всичките ви твърдения са верни. И моето също.

А сега си представете, че вдигнатият крак изобщо не минава зад силуета, а се движи само отпред, като сканиращ локатор. Това по-лесно се хваща на забавения кадър.
С две думи - всичките ви твърдения са верни. И моето също.

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
sampo написа:На мен ми въртя и в двете посоки , сигурно само за VIP персони е така![]()
![]()
Ако гледате шаблона , след това няколко секунди само сянката на пода , и ще можете да обърнете посоката на въртене , пробвах го .
Следователно се върти в посоката , която си избираме , в която ни се иска .

Ето го и верният отговор! Само искам да допълня, че посоката на движение зависи от това, кой крак сме избрали за опорен - левият или десният, когато двата крака идват в една линия, можем да променяме посоката!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами при мене гореописаното не действа.Dedy написа:sampo написа:На мен ми въртя и в двете посоки , сигурно само за VIP персони е така![]()
![]()
Ако гледате шаблона , след това няколко секунди само сянката на пода , и ще можете да обърнете посоката на въртене , пробвах го .
Следователно се върти в посоката , която си избираме , в която ни се иска .![]()
![]()
![]()
![]()
Ето го и верният отговор! Само искам да допълня, че посоката на движение зависи от това, кой крак сме избрали за опорен - левият или десният, когато двата крака идват в една линия, можем да променяме посоката!

Аз си я виждам все по подока на чачовника.