Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
На нас простосмъртните ни е позволено да правим грешки и да ядем букви.Красимир Кюрпеков написа:Аз мойто боло да не съм го намерил на пътя, бре. След толстолоба изскаран/4.400/ ми се струва , че на 40-те май няма противници за него
. Трябва да си купя колмик или тика , та да ходя пак там
.И се пише Копринка , а не Коприка

Здравейте колеги, да ви питам какво е положението на Руенското езеро към момента, че смятам да направя един риболовен излет. Благодаря предврително. 

Да живее България!!!
-
- новобранец
вчера бях на руенското от 12 до 3 имах 7 удъра, от които 6 изкарани риби (четири 2кг и две около 5) постоях до 4 имах още 2 писукания, но не се закачиха рибите. Като за първи път там много ми хареса, само тези 2 пръчки не ми се нравят, щото не можеш да експериментираш с места/стръв/захранки и т.н.
п.п. уникални рънове правят шараните
между другото вторник пак съм там ако някой иска да направим един излет заедно да пише лс
п.п. уникални рънове правят шараните

между другото вторник пак съм там ако някой иска да направим един излет заедно да пише лс

Освен букви, май понякога и печени зайчета ядете скришно , ама ......chestarfield написа:На нас простосмъртните ни е позволено да правим грешки и да ядем букви.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Красимир Кюрпеков написа:Освен букви, май понякога и печени зайчета ядете скришно , ама ......chestarfield написа:На нас простосмъртните ни е позволено да правим грешки и да ядем букви.

Привет колеги, сега се върнах от Руенското, абсолютен валат, както на перце, така и на дъно, нещо май не улучих деня, имаше още един колега в горичката, но и той се капотира. 

Да живее България!!!
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
здравейте колеги. ще ходя за 2-3 дена в село Червен и ме интересува кьде около него мога да
отида да метна вьдицата. става дума за дребосьци като червеноперки каракуди и тн.
гледам през гугьла че е пьлно с язовирчета ама като чета темета ви някои са платени други забранени.
отида да метна вьдицата. става дума за дребосьци като червеноперки каракуди и тн.
гледам през гугьла че е пьлно с язовирчета ама като чета темета ви някои са платени други забранени.
пускайте ги,за да хващате
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Около Червен всички са платени или забранени.il4o6o написа:здравейте колеги. ще ходя за 2-3 дена в село Червен и ме интересува кьде около него мога да
Специално за червеноперки, ако имаш познати в Червен да те закарат на яз.на дружинката им.
Всичко друго в периметър 50 километра е или с билет-членска карта, платено или забранено.
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
мерси колега,надявах се да има нещо в радиус от 15 км ама май ще го удариме само на ядене и пиене 

пускайте ги,за да хващате
- flyester
- разбира нещата
Някой има ли информация от тия дни за белозем първия 10лв и 4 кг ,дали излиза нещо ? 

-
- новобранец
Излизат караконджули 

-
- новобранец
някой има ли инфо за белозем, само че кисимови дупки ? Защото гледам, че са няколко там
-
- новобранец
приемам и по-старо инфо 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Имам инфо от отатак магистралата ама не знам за едни и същи гьолове, дупки, язовири говорим.Carp_Master написа:приемам и по-старо инфо
Аз ги наричам другоядче тез места.

Колеги давам прясно инфо за Белозем!Вчера при перфектни условия за риболов, говоря за времето, хванах две шаранета едното 1.500 другото към 800-900 грама.На целия язовир имаше един амурски удар и той скъса преди да го кепнат и мойте шаранчета.Това говоря за цял ден.Става въпрос за първият язовир до пътя на горния не знам какво е положението.
Георги Тенев