Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Vid »

И аз съм така. Седя и чакам едно негово мнение.... Утре вечер ще изпия едно шише МП с айрян в негова памет. Ицето беше уникален човек и неговата кончина е една много голяма загуба за всички ни колеги от форума....
И... все се надявам, че това не е истина...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
tct

Мнение от tct »

Царство му небесно на човека,още не мога до повярвам - сега се прибирам и отварям компа.Бог да го прости..........
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

И аз момчета не го познавах лично, но сме се чували няколко пъти по тел. да си казваме наздраве ......Направо още не мога да го осъзная и не искам да вярвам , че е истина :( :( но уви.....действителноста е жестока.....

Почивай в мир Ице !!!
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

Даже повече от жестока :(
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Нещо Жорето Петков ми се губи напоследък... :roll: ...да се надяваме, че се топи някъде на спа или цепи костурите!
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Костурите гони, днес го чакаме да се похвали.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

В памет на Ицето /лека му пръст/ днес зайбах работата прибрах се в къщи - сипвам си МП с айрян и си пускам един Руски филм :( :drinkers:
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

И аз почитам паметта му в момента с МП и А:)

Наздраве ИНКУ, ако ни гледаш отгоре :drinkers:
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lusienn

Мнение от lusienn »

Тъжна новина.Беше ми обещал да чака до пенсия-жалко че не можа.Никога не съм го познавал ,човека и никога не ме е нагрубил.Мрънкаше за снимките нещо,ама не му се връзвах сериозно.Обаче нещо не ми се връзва това че паднал и се удавил-водата е топла все още,къпах се на язовир Ясна Поляна преди 4 дни,водата е около 20 градуса.Кърджали също е южен язовир-не мога да го приема,и не искам да го вярвам,освен ако не е имал някаква сърдечна болест.Тия мазни манджи къде ги описваше че яде и всяка вечер пие мастика-не са полезни за здравето.Доктор ми е казвал че човешки организъм разгражда,30 мл концентрат,300 мл бира и 100мл вино успешно за 24 часа.Всичко друго натоварва сърцето и другите органи,ама знам ли.Дано да е на по добро място душата му.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

lusienn написа:Тъжна новина.Беше ми обещал да чака до пенсия-жалко че не можа.Никога не съм го познавал ,човека и никога не ме е нагрубил.Мрънкаше за снимките нещо,ама не му се връзвах сериозно.Обаче нещо не ми се връзва това че паднал и се удавил-водата е топла все още,къпах се на язовир Ясна Поляна преди 4 дни,водата е около 20 градуса.Кърджали също е южен язовир-не мога да го приема,и не искам да го вярвам,освен ако не е имал някаква сърдечна болест.Тия мазни манджи къде ги описваше че яде и всяка вечер пие мастика-не са полезни за здравето.Доктор ми е казвал че човешки организъм разгражда,30 мл концентрат,300 мл бира и 100мл вино успешно за 24 часа.Всичко друго натоварва сърцето и другите органи,ама знам ли.Дано да е на по добро място душата му.
Няма да ви се намесва в темата.Опасенията които имаш, ги имам и аз.Лично познавах Ицето, били сме на риба заедно, както съм го и посещавал в кабинета му в Смолян.Може да се каже,че имам дебела връзка в прокуратура гр.Кърджали.Сега ще има разследване, и предполагам ако питам за подробности,ще ударя на камък, защото следствието ще се води от нашата прокуратура,защото е станало на наша територия.Но за по нататък ще се постарая да разбера нещо,и ще ви информирам.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
lusienn

Мнение от lusienn »

Човека си беше добър,към всички хора у форума-нека истината да е такава каквато е. За мене тоя пич си беше точен и толерантен със всички.Не може толкова млад човек да си отиде така.Нека който трябва да разследва,кажете и вие познатите за него на разследващите и предайте съболезнования от нас.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Не, не бях за риба,
Ходих в спешна командировка до морето и бях приготвил един материал за хубаво служене на себе си, ама ще чака ....
Ще го пусна в памет на Ицо,

Човека беше такъв, обичаше живота и удоволствията,
Според мен в темата за "Прехода" разказа искрено и със своя стил за себе си, за това което го радваше, ядосваше и всеки път четях постовете му с нетърпение.
Искам да вярвам, че и от отвъдното, ще продължи да следи темата, а ние ще му разказваме за малките радости, които откриваме винаги когато ни се удаде възможност, за риболова, който предстои, за питиетата които ще изпием ....
Ицо беше част от нас, така и ще остане, и пак ще се сещаме за него - вече за това, че липсва от темата!

Мир на праха му. Прехода няма де спре, но загуби един от най-верните си почитатели.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Антон Тонев написа:...Лично познавах Ицето, били сме на риба заедно, както съм го и посещавал в кабинета му в Смолян.....за по нататък ще се постарая да разбера нещо,и ще ви информирам.

Ицо можеше ли да плува? :roll:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

GODzillata написа:
Антон Тонев написа:...Лично познавах Ицето, били сме на риба заедно, както съм го и посещавал в кабинета му в Смолян.....за по нататък ще се постарая да разбера нещо,и ще ви информирам.

Честно казано не знам.Той практикуваше риболов от брега.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Антон Тонев написа:
GODzillata написа:

Честно казано не знам.Той практикуваше риболов от брега.

Е, добре де, на брега били намерени дрехите и въдицата - това предполага ли, че се е бил съблякъл да плува....с една ли въдица е бил за риба? :roll:
Заключено

Обратно към “Разни”