Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Vid
- кандидат преподавател

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
И аз съм така. Седя и чакам едно негово мнение.... Утре вечер ще изпия едно шише МП с айрян в негова памет. Ицето беше уникален човек и неговата кончина е една много голяма загуба за всички ни колеги от форума....
И... все се надявам, че това не е истина...
И... все се надявам, че това не е истина...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
tct
Царство му небесно на човека,още не мога до повярвам - сега се прибирам и отварям компа.Бог да го прости..........
И аз момчета не го познавах лично, но сме се чували няколко пъти по тел. да си казваме наздраве ......Направо още не мога да го осъзная и не искам да вярвам , че е истина
но уви.....действителноста е жестока.....
Почивай в мир Ице !!!
Почивай в мир Ице !!!
- chapara
- ще става разбирач

Даже повече от жестока 
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Нещо Жорето Петков ми се губи напоследък...
...да се надяваме, че се топи някъде на спа или цепи костурите!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- chirusa_bg
- учете се от него

- Обратна връзка:
Костурите гони, днес го чакаме да се похвали.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
В памет на Ицето /лека му пръст/ днес зайбах работата прибрах се в къщи - сипвам си МП с айрян и си пускам един Руски филм

- stonetales
- разбира нещата

И аз почитам паметта му в момента с МП и А:)
Наздраве ИНКУ, ако ни гледаш отгоре
Наздраве ИНКУ, ако ни гледаш отгоре
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Тъжна новина.Беше ми обещал да чака до пенсия-жалко че не можа.Никога не съм го познавал ,човека и никога не ме е нагрубил.Мрънкаше за снимките нещо,ама не му се връзвах сериозно.Обаче нещо не ми се връзва това че паднал и се удавил-водата е топла все още,къпах се на язовир Ясна Поляна преди 4 дни,водата е около 20 градуса.Кърджали също е южен язовир-не мога да го приема,и не искам да го вярвам,освен ако не е имал някаква сърдечна болест.Тия мазни манджи къде ги описваше че яде и всяка вечер пие мастика-не са полезни за здравето.Доктор ми е казвал че човешки организъм разгражда,30 мл концентрат,300 мл бира и 100мл вино успешно за 24 часа.Всичко друго натоварва сърцето и другите органи,ама знам ли.Дано да е на по добро място душата му.
Риболовци.
- Антон Тонев
- сериозен играч

Няма да ви се намесва в темата.Опасенията които имаш, ги имам и аз.Лично познавах Ицето, били сме на риба заедно, както съм го и посещавал в кабинета му в Смолян.Може да се каже,че имам дебела връзка в прокуратура гр.Кърджали.Сега ще има разследване, и предполагам ако питам за подробности,ще ударя на камък, защото следствието ще се води от нашата прокуратура,защото е станало на наша територия.Но за по нататък ще се постарая да разбера нещо,и ще ви информирам.lusienn написа:Тъжна новина.Беше ми обещал да чака до пенсия-жалко че не можа.Никога не съм го познавал ,човека и никога не ме е нагрубил.Мрънкаше за снимките нещо,ама не му се връзвах сериозно.Обаче нещо не ми се връзва това че паднал и се удавил-водата е топла все още,къпах се на язовир Ясна Поляна преди 4 дни,водата е около 20 градуса.Кърджали също е южен язовир-не мога да го приема,и не искам да го вярвам,освен ако не е имал някаква сърдечна болест.Тия мазни манджи къде ги описваше че яде и всяка вечер пие мастика-не са полезни за здравето.Доктор ми е казвал че човешки организъм разгражда,30 мл концентрат,300 мл бира и 100мл вино успешно за 24 часа.Всичко друго натоварва сърцето и другите органи,ама знам ли.Дано да е на по добро място душата му.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Човека си беше добър,към всички хора у форума-нека истината да е такава каквато е. За мене тоя пич си беше точен и толерантен със всички.Не може толкова млад човек да си отиде така.Нека който трябва да разследва,кажете и вие познатите за него на разследващите и предайте съболезнования от нас.
Риболовци.
- G.Petkov

Не, не бях за риба,
Ходих в спешна командировка до морето и бях приготвил един материал за хубаво служене на себе си, ама ще чака ....
Ще го пусна в памет на Ицо,
Човека беше такъв, обичаше живота и удоволствията,
Според мен в темата за "Прехода" разказа искрено и със своя стил за себе си, за това което го радваше, ядосваше и всеки път четях постовете му с нетърпение.
Искам да вярвам, че и от отвъдното, ще продължи да следи темата, а ние ще му разказваме за малките радости, които откриваме винаги когато ни се удаде възможност, за риболова, който предстои, за питиетата които ще изпием ....
Ицо беше част от нас, така и ще остане, и пак ще се сещаме за него - вече за това, че липсва от темата!
Мир на праха му. Прехода няма де спре, но загуби един от най-верните си почитатели.
Ходих в спешна командировка до морето и бях приготвил един материал за хубаво служене на себе си, ама ще чака ....
Ще го пусна в памет на Ицо,
Човека беше такъв, обичаше живота и удоволствията,
Според мен в темата за "Прехода" разказа искрено и със своя стил за себе си, за това което го радваше, ядосваше и всеки път четях постовете му с нетърпение.
Искам да вярвам, че и от отвъдното, ще продължи да следи темата, а ние ще му разказваме за малките радости, които откриваме винаги когато ни се удаде възможност, за риболова, който предстои, за питиетата които ще изпием ....
Ицо беше част от нас, така и ще остане, и пак ще се сещаме за него - вече за това, че липсва от темата!
Мир на праха му. Прехода няма де спре, но загуби един от най-верните си почитатели.
- GODzillata

Антон Тонев написа:...Лично познавах Ицето, били сме на риба заедно, както съм го и посещавал в кабинета му в Смолян.....за по нататък ще се постарая да разбера нещо,и ще ви информирам.
Ицо можеше ли да плува?

- Антон Тонев
- сериозен играч

Честно казано не знам.Той практикуваше риболов от брега.GODzillata написа:Антон Тонев написа:...Лично познавах Ицето, били сме на риба заедно, както съм го и посещавал в кабинета му в Смолян.....за по нататък ще се постарая да разбера нещо,и ще ви информирам.
Ицо можеше ли да плува?
Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- GODzillata

Антон Тонев написа:Честно казано не знам.Той практикуваше риболов от брега.GODzillata написа:Антон Тонев написа:...Лично познавах Ицето, били сме на риба заедно, както съм го и посещавал в кабинета му в Смолян.....за по нататък ще се постарая да разбера нещо,и ще ви информирам.
Ицо можеше ли да плува?
Е, добре де, на брега били намерени дрехите и въдицата - това предполага ли, че се е бил съблякъл да плува....с една ли въдица е бил за риба?