Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от chestarfield »

georgi30 написа:Колеги давам прясно инфо за Белозем!Вчера при перфектни условия за риболов, говоря за времето, хванах две шаранета едното 1.500 другото към 800-900 грама.На целия язовир имаше един амурски удар и той скъса преди да го кепнат и мойте шаранчета.Това говоря за цял ден.Става въпрос за първият язовир до пътя на горния не знам какво е положението.
Аз понеже си ги знам като Опълченец си мълча за едни и същи ли говорим. :?
Ама батката разесни положението :D

На горния на твоето място преди две седмици един 3 кила и едно толупчи 4 кила закачено за пружинката в устата му,останала при някое късане на тапа :oops: .
Преди една седмица пълно КАПО Трима души.
Поне собственика си презна че рибата е понамаляла драстично че и хич можи да няма :lol: Ама това чак след като си тръгвахме, сутринта като зимаше таксата си имаше риба доволно. :finga:
Така че го отпишете поне до следващото зарибяване което ще е след Никулден поне така каза Батката. :wink:

П.П. батка шаранчетата меришеха ли, понеже амура му е отвратителен :evil:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

chestarfield написа:
georgi30 написа:Колеги давам прясно инфо за Белозем!Вчера при перфектни условия за риболов, говоря за времето, хванах две шаранета едното 1.500 другото към 800-900 грама.На целия язовир имаше един амурски удар и той скъса преди да го кепнат и мойте шаранчета.Това говоря за цял ден.Става въпрос за първият язовир до пътя на горния не знам какво е положението.
Аз понеже си ги знам като Опълченец си мълча за едни и същи ли говорим. :?
Ама батката разесни положението :D

На горния на твоето място преди две седмици един 3 кила и едно толупчи 4 кила закачено за пружинката в устата му,останала при някое късане на тапа :oops: .
Преди една седмица пълно КАПО Трима души.
Поне собственика си презна че рибата е понамаляла драстично че и хич можи да няма :lol: Ама това чак след като си тръгвахме, сутринта като зимаше таксата си имаше риба доволно. :finga:
Така че го отпишете поне до следващото зарибяване което ще е след Никулден поне така каза Батката. :wink:

П.П. батка шаранчетата меришеха ли, понеже амура му е отвратителен :evil:
Асенка тези язовири са на Белозем но асеновградчани им викаме "опълченец" защото се минава през Опълченец.Шаранчетата още не съм ги опитал но сигурно миришат, говоря за първият язовир който е на Ангел.На втория при бати Денчо не съм ходил от тогава, найстина риба има, но намаля а и доста се ободе и наплаши, а и много се изкраде.На втория досега не съм усетил да дъхка, освен пролета.И да го зарибяват повече от 300-400 кг. едвали ще пуснат ако това го бройш за зарибяване?Просто стана така че няма къде да се ходи.На Кавак дере един познат миналата седмица седя два дена, едвам със зор хванал 3 шаранчета по няма и две кила а човека е майстор, но като неще да бара това си е!
Последно промяна от georgi30 на Сря Окт 17, 2012 3:24 pm, променено общо 2 пъти.
Георги Тенев
Carp_Master
новобранец
новобранец

Мнение от Carp_Master »

http://kisimovidupki.com/ дано не изглежда като реклама..
http://kisimovidupki.com/images/stories ... dostup.jpg
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Carp_Master написа:http://kisimovidupki.com/ дано не изглежда като реклама..
http://kisimovidupki.com/images/stories ... dostup.jpg
Колега на тия Кисимови дупки не съм ходил от миналата година но съм 99%процента убеден че откакто го е взел този собственик риба там не е пускана.Миналата година влизаха със сонар едни познати и видяха много малко риба, единични бройки но все големи риби.Та мойто мнение е че там трудно риба може да се изкара защо просто я няма толкоз много, да не кажа че вече хич я няма.
Георги Тенев
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

В неделя и аз бях същото положение едно шаранче 1 кг и един 2 кг , имах и други 2 удара , но влезнаха в закачки , понеже бях на другия бряг а там е , нещо страшно по дъното :D
Carp_Master
новобранец
новобранец

Мнение от Carp_Master »

като гледам галерията на сайта и условията (10 лв и рибата не се плаща) тея големи риби ще изчезнат за отрицателно време.. такъв язовир с такива риби толкова смотани условия .. (от гледна точка на рибна популация в язовира) та затова питам някой ходил ли е и кво е положението ...
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Положението на дънаджийте в региона стана много трагично, даже и на 100 километра вече няма нищо заслужаващо си ходенето. :evil:
От догодина май май ще се насоча само към Черногорово за дънен риболов, поне си го познавам и му знам и + и -. :wink:
А там си трябва постоянство.Като си ходих само там празно нямаше :!:
Поне си го подържат и пазят подобаващо.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Carp_Master
новобранец
новобранец

Мнение от Carp_Master »

на руенското 3 пъти ходих и 3то пъти нямах празно, само ако намеря начин да отсея дребните шаранчета просто ще е супер... като дойдат онези дъртите тогава става купон :)
пък и като ходя ходя през седмицата и съм единствения на язовира.. гледката гледка тишината тишина :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Завчера бях на 40-то да зяпам малко и хвърлих няква пръчка на Асен и Здравко мястото :D ,само там беше свободно :lol: ,отляво и отдясно пълно и всеки седи като залепен на стола, вперил взор към многобройните дънни като с бялото на окото поглеждат наляво или надясно, дали някой не вади от последните каракуди останали там :wink:,но кой ти ги пуска нагоре,от разните Патъри и Вальовци с по 25 дънни :lol: ,отстрани погледнати приличаха на завеса от корди,ебахти и работата :roll: то бива алчност бива,ама такова нещо не бях гледал от Соца, като всеки помъкваше що въдици имаше и в гьола,че и шишета за гарнитура отстрани :lol: ,поседях и си виках, а да дойде фес Али да го питам аз какви са условията на тоя гьол и по колко пръчки може,че един отстрани мен се възмущаваше, че оня минавал и при 4 пръчки ги карал да вадят една,а като стигнел при ония с гората от пръчки - нямах с кво да снимам да се види - ги подминавал като пътен знак :wink: ,но майната им и на тия и на ония и на другите дето искат пари за билети за там,ей за това и хората се усетиха и спряха да им купуват измислените билети :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Стига с тия обезрибени наши язовири, почва времето на реките.
В Неделя с мастара Локалски тръгваме на Първооколомаришко пътешествие.
Да видим каде какво как.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

chestarfield написа:Стига с тия обезрибени наши язовири, почва времето на реките.
Да видим каде какво как.
Аз отивам утре и ще докладвам :drinkers:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

bat_boiko_nikolov написа:
chestarfield написа:Стига с тия обезрибени наши язовири, почва времето на реките.
Да видим каде какво как.
Аз отивам утре и ще докладвам :drinkers:
Охо батка :wink: агентурата от казарма махала докладва за некви чували с хляб и трошки,дет си мачкал :mrgreen:
Така че очакваме пак чували с морунгели :drinkers:
Консервната фабрика ще има работа пак. :finga:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Zako
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Zako »

Да видим каде какво как.
И най-важното - с КАКВО. :smt017 :smt119
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Zako написа:
Да видим каде какво как.
И най-важното - с КАКВО. :smt017 :smt119
Как с КАКВО :!: :?: :idea: с новия теле мач на Шимано Катаня за река :butthead:
Днеска продадох две тучилки от старата генерация, та горе доло половината го избих :lol:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Почнах да пиша тема със снимки от днес, ма вместо да се мора, само ще кажа-
Марица днес бе едно голямо ако :evil:
То не бе Милево, Поповица, Първомай 1 и 2, че и Симеоновград/ посетен от Локалски-старши/.
Вадеше се тук там по някой кефал или мряна, но сеньор алай пасуваше . Морунгелите и те . Да не видят нещо :axe:
Цръв, жълъд, троха, боло, фидери-мидери, че и блесна сложих, и едно голямо :finga:
А баба астра мина по всички забравени от Бога пътечки .
С'я, за спинингистите - хищник видех само един, ма голем .
Голем, голем , бе над 10-15 кила , знам ли
Изтропа се тамън три пъти около 13.30 на Любенова махала / Първомай /.

Повече нема .

:smt102
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”