Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг край Ямбол
Благодаря за инфото 

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- каридата
- учете се от него
Евалата МОнев.Яка тупалка.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- новобранец
Перфектният воблер за трофейни распери......, но на Дунав.Monev67 написа:Салмо трил 7 см
ALWAYS ONE FISH AHEAD
-
- вече хвърля и на тежко
За Дунав не знам,защото ходя на Тунджа.Аз също дълго време го разхождах този воблер и рядко го къпя,но дойде и неговият ред.Да кажем ,че съм бил на точното място по точното време и съм уцелил предпочитанията на рибата в момента.Добре знаеш ,че има моменти когато каквото и да хвърлиш в реката пак ще удари......Kiro Gorskiq написа:Перфектният воблер за трофейни распери......, но на Дунав.Monev67 написа:Салмо трил 7 см
Последно промяна от Monev67 на Чет Окт 18, 2012 1:20 am, променено общо 1 път.
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Аз на трила никога не съм имал риба а го спуквам от въртене.Явно си имал късмет браво.
-
- вече хвърля и на тежко
Въпросният куц трил го сложих ,защото гоних дистанция.На късмета му помогнах ,като застанах на място ,където предният път хубава риба ми изправи тройките.Според мен е важно къде и кога ,а не колко върти човек.Всички знаем колко е пресирана Тунджа.В Неделя валя, а във Вторник имаше следи от гуми.Казвам го защото видях няколко умрели кефала с надути кореми-според мен причината е само една-ЕНЕРГЕТИЦИ.Относно трила имам и 10-15 други странни като модели и цветове воблера които също разхождам ,защото не се знае в каква ситуация ще попадне човек.Поздрави и следващото фото да е от теб.MAGARETOOO написа:Аз на трила никога не съм имал риба а го спуквам от въртене.Явно си имал късмет браво.
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера откраднах няколко часа да отскоча до реката.Хубавата новина е ,че започнаха да се обаждат и по нормални риби.........

Много доволно- хванах си прилични кефали,распер,сомчета,костур над педя.Какво повече му трябва на човек......Всички риби ги пуснах да си плуват.
Много доволно- хванах си прилични кефали,распер,сомчета,костур над педя.Какво повече му трябва на човек......Всички риби ги пуснах да си плуват.
- smoky
- научил се да хвърля
Колега, има проблем със снимките и не се виждат. 

Днеска се разходихме по познатите места и тоя път наистина се надявах вече да уловя някоя зъбата. Работата тръгна добре като от другата страна на реката до една върба ме взе сносен екземпляр и ми дигна настроението. Рибата отчете 3 кг без 2 , 3 грама на кантарчето ( това ми е най - голямата щука на спининг ).

Имаше и такива

И след това вече смених брейда с монофил 0.20 да търся кефали. Кефали нямаше поне по тези места но си останах с монофила. Естествено на едно място ме взе пак прилична щука , която поведе и се откачи. Остана пред мен ( водата е около 70 санта) и отново подгони воблера , но изчезна . Реших че си е там и не сбърках. Сложих 7 санта двуделен , подадох и на третото замятане вече я бях закачил. Пак хубава 2.5 кг , която се бореше много повече от първата и ми направи голям кеф ... Ето я и нея красавицата

Ами за сега това , утре ако не ме домързи май пак ще се пробвам
))

Имаше и такива

И след това вече смених брейда с монофил 0.20 да търся кефали. Кефали нямаше поне по тези места но си останах с монофила. Естествено на едно място ме взе пак прилична щука , която поведе и се откачи. Остана пред мен ( водата е около 70 санта) и отново подгони воблера , но изчезна . Реших че си е там и не сбърках. Сложих 7 санта двуделен , подадох и на третото замятане вече я бях закачил. Пак хубава 2.5 кг , която се бореше много повече от първата и ми направи голям кеф ... Ето я и нея красавицата

Ами за сега това , утре ако не ме домързи май пак ще се пробвам

Туй риболова не е за мен 

- smoky
- научил се да хвърля
Браво, Тачев! Яко наблягаш на Джаковците и има защо. И при мен дават отлични резултати след малко тунинговане. 

- daniel defoe
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
Така те харесваме...Влизаш във форма.
Последно промяна от Monev67 на Съб Окт 20, 2012 9:43 pm, променено общо 1 път.