ЦСКА???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
karakuda-ne
новобранец
новобранец

ЦСКА???

Мнение от karakuda-ne »

Не е за вярване................няма такова продьлжение!Ако някой ми каже,че е вьзможно да има гол в какьвто и да е мач в 96 минута не бих му повярвал.........но сега вече ще му повярвам.Направо сьм потресен! :smt011
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

:smt097 за съдята :smt097
Изображение
doctorcheto
новобранец
новобранец

Мнение от doctorcheto »

Моля всички левскари да замълчат защото не ЦСКА, а тъпия съдия развали мача. Поне ЦСКА биха. А не тук пере там пере.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Така е , не знам как ги събра тези 6 минути този ... !!!
За пореден път ни закопаха , явно ни смятат за "втора ръка" хора !!!
Не ми се пише повече , защото ми идва да "попърджам" наред ... !
Послеслов :
Не ти прави чест , модераторе , да пишеш така !!!
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

doctorcheto написа:Моля всички левскари да замълчат защото не ЦСКА, а тъпия съдия развали мача. Поне ЦСКА биха. А не тук пере там пере.
Да бе съдията пак виновен.Играчите нали са сервитьори,градинари и други подобни сигурно играят по-особено та затова. :roll:
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

xenohаck написа:С курви като Велизар, Данчо Тодоров , Вальо Илиев, Тошко Янчев ще е на тоя ХАЛ чорбата ! Чакаме ги на Лаута те са ни АБОНАТИ !
На кого сте абонати бре ?Темата е ЦСКА така че разни педерасти като тебе да изчезнат от тук.
П.С.Аз 10 -тина минути след края на мача още не знаех къде се намирам.Това не може да е истина. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

xenohаck написа:С курви като Велизар, Данчо Тодоров , Вальо Илиев, Тошко Янчев ще е на тоя ХАЛ чорбата ! Чакаме ги на Лаута те са ни АБ
ОНАТИ !
Ало модератора не те ли е малко срам да пишеш така?
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Лелелелелелел нема такъв момент не е за вярване 5 мин след мача бях в траур :( :( :( как ще се случи това бееееееееееееееееее и ЦСКА™ падна и аз с 20 леааа. Не ме е яд за парите но това никога неможе да се случи втори път ,такъв шанс за тия късметлии и се пак Кои сега е Номер едноооо ........
Изображение
ivkata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivkata »

мача се играе до края, а не само 90-те минути!!!за това не обвиняваите садията, а играчите които не успяха да опазят сам човек в наказателното си поле!!!ништо догодина пак ще пробвате. А ПО ТЕМАТА ЗА ЛЕВСКИ- БИХ СЕ РАДВАЛ ДА ПОБЕДИМ В ДВУБОЯ СРЕЩУ цска
КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
doctorcheto
новобранец
новобранец

Мнение от doctorcheto »

ivkata е прав ЦСКА вече летяха по време на гола отборите в Европа играят докато не чуят последният съдийски сигнал.
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

За цял мач нито едно 100 процентово положение .. аз не мисля че заслужаваха да победят а 1 мин преди дузпата за цска имаше за противниковия отбор 100% дузпа!както и е да.. не е лесно да си чорбар :)
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

кефа си е кеф :lol: тези куци и тъпи кранти които само се търкаляха като риби на сухо, ритаха топката без идея за нещо смислено не трябваше да продължат.Защо да отиват и да развалят играта на които я могат.
Изображение
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Промоцията перални тампере още важи което синио говедо иска да получи да се обади :smt097 за Луефски :smt097
Изображение
Аватар
mwear
новобранец
новобранец

Мнение от mwear »

Деба тия нещасници аз съм в пълен шок не мога да го повярвам това тия френски говеда да продължат. А и пикливия тъпак съдията къде ги даде тия 6 минути продължение не ми е ясно.Френски Говеда :twisted:
Търси го и ще го намериш!
Аватар
karakuda-ne
новобранец
новобранец

Мнение от karakuda-ne »

Колеги левскари!Не сте забравили мача на Левки с Челси нали?Доколкото си спомням тогава вашата жльчна аудитория бьлваше суперлативи за Левски и за ония мангал Мариян,който вкара гола.Но вьпреки резултата вие(и вашите сьмишленици)твьрдяхте,че Левски се е представил достоино в мача-да така беше!Защо сега не си сложите рька на сьрцето и не си премьлчите,а бьркате в раната на всичките нас които все още не можем да прегльтнем нелепата загуба....?

И нашия ред ще доиде! :smt018
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”