Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Кире-хората разследват.Тия къде пишат вестниците-не им вервам грам,само датата на български вестник.Ето ти пример и за по телевизора.На буната на Перла в Приморско се дави човек насеверния плаж,обаче е обявено че е станало на южния.Човека бил на 43 години с 2 деца от Кокаляне-гонил във вълна надуваема топка,бил пийнал малко и тежал 140 кила.Говорих случайно на буната с негов приятел.Друг на другия ден разправя-човека си беше жив-спасителите го удавили докато го вадили-та така.Лошото е че вече белята е станала,и са почернени близките му.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Е, те Точно тази информация, че на брега били намерени и дрехите му, ме кара да мисля, че е бил насилен да влезе във водата.

Студена, топла - вечер след 10 часа не знам каква е, а и Люсс се е къпал през деня накрая, на брега, а не на дълбокото, каквото е било там.
Плюс това има и течения и т.н.
Е, изкарай в ледената вода един час и ще си говориме пак............особено ако е било "под наблюдение"....

А, че си остава част от нас - естествено:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Моите предположения по-скоро са че е получил инфаркт,инсулт ... докато е бил близо до водата.
Не е уточнено дали всичките му дрехи са били на брега или просто част от тях - елек,яке...
Не смятам че би се подал на: - Събличай се и влизай във водата!
Всъщност знае ли човек ...
Жалко за фаталния край независимо от причината.
Изображение
tct

Мнение от tct »

stich написа:Моите предположения по-скоро са че е получил инфаркт,инсулт ... докато е бил близо до водата.
Не е уточнено дали всичките му дрехи са били на брега или просто част от тях - елек,яке...
Не смятам че би се подал на: - Събличай се и влизай във водата!
Всъщност знае ли човек ...
Жалко за фаталния край независимо от причината.
+ 1 Той май че споменаваше в постовете си за някакви хронични заболявания,а и ПЛюско е прав за нездравословното хранене с мазни храни и алкохол.Жалко за човека.
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Както и да го погледнеш, трудно е да го приемеш, че ей така, отишъл за риба и умрял здрав, прав човек. Дали е инфаркт, инсулт или някой е спомогнал, за мен тази смърт е нелепа.
Дано истината излезе наяве.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

vatus56 написа:Както и да го погледнеш, трудно е да го приемеш, че ей така, отишъл за риба и умрял здрав, прав човек. Дали е инфаркт, инсулт или някой е спомогнал, за мен тази смърт е нелепа.
Дано истината излезе наяве.

Просто въпрос на време...........
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
tct

Мнение от tct »

Абе като си помисля в БГ истината се казва в Новините само когато Бат Бойко ша реже лента някъде или ша вдигат цените на нещо надали.И да има нещо "гнило"ша си го пуснат нещастен случай и толкова.В Днес.БГ прочетох интересен коментар на "Герб - Общинар" - "Този ни подслушваше телефоните,даже и дело искаше ........" Може и да са го подхлъзнали
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Официалната версия е, че се е подхлъзнал и си е ударил главата (наистина главата му беше наранена). И понеже е бил в реката – се е удавил. Ако е бил на брега, сигурно е щял да се свести след някоя минута. Това изглежда много правдоподобно и само предвид професията му, може да се зададат още въпроси. Но аз вярвам, че така е станало и повече няма да безпокоя духа му.
Иначе и аз като Киро още съм под влияние на случилото се. Трети ден вече не мога да спра да мисля за него. Или ми е влязъл яко под кожата, или нелепостта на случката не ми дава мира. Или и двете. Не знам, но ще пия още едно от неговото за Бог да прости.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи

IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Много се стъписах и подтиснах от смъртта на Ицо.
Отдавна с него пишем по теми, в които сме били и опоненти, но по-често съмишленици.
Миналата нощ спах много зле, сънувах кошмари и сутринта по тъмно, реших че един риболов, вместо началото на работния ден, ще ми дойде по-добре.
Искрено ми се ще, да вярвам, че Ицо се е преселил в по-добрия свят по стечение на обстоятелствата.
И аз съм имал своите инциденти по време на риболов, особено когато адреналина притъпи нормалните човешки реакции, разминавало ми се е, но е могло да бъде и иначе.
За подледният риболов няма и да споменавам, сега когато съм на години станах по-внимателен и предпазлив, даже и страхлив, но преди беше друго....

Но, Ицо беше епикуреец,
Обичаше компаниите, питиетата, храненето и всичко, за което захванахме тази тема на Камъка.
Затова следващия ми пост е в памет на Ицо,
Много се надявам нета да върви навсякъде и той да може да прочете, че вървим към стр. 300 и да се зарадва!
Поста ще напиша така както умея,
Няма как да стане по друг начин, не мога да го напиша по скръбен начин, въпреки, че ми е много мъчно.

Краси,
Прощавай, че не стигнах до теб, но си беше тежка командировка, с други хора, срокове и ангажименти, донякъде като работата на Ицо, и затова не ти се и обадих. В Китен приключихме едва привечерта, а на другия ден потеглихме обратно в ранния предиобед.
Но ще има и други възможности!
А наистина видях това което ти написа преди време - как хората в този регион живеят без да знаят колко е часа, спокойни и лежерни, изумих се от усещането за непринуденост.

И така,
Люси ме избъзика, че кръчмите по морето не работели, ама не е така,
И тази работи, че и плажа пред нея също работи :D :

Изображение

Изображение

И в Китен кръчми работят, даже на първа линия :D :

Изображение

Имам няколко предпочитани колежки с които обичам да ходя в командировки и с които имам чисто платинически отношения / за голямо мое съжаление :D /. Но човек не може да има всичко което пожелае :D . Пътуванията с тях ми дават допълнителен заряд от емоции, особено важен на моите години :lol: !
И тази е една от тях :D :

Изображение

Много я харесвам, тя си го знае :D , и до там !!!

И вечерта продължи в духа на епикурейството, освен традиционните ракии и салати ни сервираха домашна "консерва "Ропотамо" с паламуд" - мноооо вкусно !!!

Изображение

Предварително бяхме решили, че ще е рибна вечер :wink: ,
После дойде паламуд на барбекю - "девойката" пече озъбената риба под зоркия поглед на домакините и следвайки техните "особено ценни указания" :D :

Изображение

Изображение

После на масата дойде и паламуд на обикновена скара, опитах и от него - също мнооо добре :lol: :

Изображение

И всичко беше много вкусно !!!

И въпреки, че знам, че паламуд не се яде по много, но нещо не внимавах, явно преядох и до сутринта имах вкусовото усещане, че току що ставам от масата, с парче паламуд в устата и тежест в сомаха :lol: !!!

Вече втори ден нямам апетит, нищо не ми се яде - но все пак ми се пие :lol: !

Наздраве и дано да има МП и А навсякъде където ни отведат пътищата !!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Гледай сега.Да си кажа и на мен ми се върти случая като кошмар 2 дена,ама съм свикнал вече,копал съм приятел още на 20 години-ужасна трагедия беше тогава,беше приятел на Жоро-моя приятел къде ходиме за сом-та покрай него стана и мой.Тогава го изпратихме към 300 младежи и девойки,и му сложихме въдицата в гроба.След него дълги години никой,щото се пазехме и си ходехме заедно навсякъде в Компания.Правили сме и катастрофа пак заедно,удар страничен в една скала,по пътя Батак Доспад-ни поднесе на пясък колата и се ударихме в скала-ама всички оцеляхме.Сега мрът хората от болести.Изпратих е тоя рибар-комшия.Бате Божко на 55 години,отказаха му бъбреците и една сутрин се отрови от урината си,свлече се в къщи и край.Изображение Та кой каквото му е писано това е.Колко по удъртеваш,разбираш че от здравето по важно няма.Та няма смисъл да се нервираш излишно,щото всичко е преходно,и ние сме у прехода и ще минем преразход някога.Да са живи и здрави живите,мъртвите или добро или нищо за тях.Риба трябва да се яде за здраве-е тая я пробвах на скара и ми беше тежка на моретоИзображение местните я продават или слагат консерва,който може да яде солено си я солят.Аз ядох от тая риба-чернокопИзображениеЯдох я с приятелите които бяха с мен.Е тоя пич ми е много голем приятел,и ми прави колата-монтьорчеИзображениеТова ми е шофьораИзображение Е от рано сме на линияИзображение Ицо разправяше че заради такива излети ще ни даде господ по някой ден отгоре-дано да е вярно.

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

lusienn написа:...Ицо разправяше че заради такива излети ще ни даде господ по някой ден отгоре-дано да е вярно.

Абе май се е бил объркал нещо....май ни се взима, а не се дава. :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

По-скоро е случайност!
Колкото повече натрупвам години, толкова повече се убеждавам, че случайността има огромно значение в житейската съдба на всеки от нас.
Колкото и да се мъча да си обясня нещата по логичен път, все нещо не съответства!
Твърде често, за да е някаква статистическа грешка, се оказва че шансът, късметът или случайността оказват решително влияние върху живота на всеки от нас.

По скоро Ицо е използвал един известен цитат от Хемингуей за дните прекарани в лов и роболов!

Аз,
Не съжалявам за нито един ден, който съм преживял на риба, за гъби и в приятна компания,
Всичко това съм го приел за подарък от съдбата.

Иначе,
Пак хубави снимки от Люси,
Особено тази със закривения зарган :D !
Понякога много ме е яд, че хората от моята дружинка нямат, ама никакъв афинитет към снимките :D !
Свенливи са като госпожици, а са дърти пергиши :lol: !
А снимките остават,
Може и да забравя нещо, ама като си пусна старите папки, и отново пак преживявам емоциите на някой много як риболовен излет :D !
Или разпивка на чист въздух :D !
lusienn

Мнение от lusienn »

Я си пуснете клипа :arrow: http://www.vbox7.com/play:b35755654d.Е сега го качих за цвят,и споделяне с приятелите.

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Люси,
Нещо няма пускане твоя клип ?
lusienn

Мнение от lusienn »

При мен се вижда.Има вече 5 виждания.Незнам защо не ти излиза-при мен няма проблем.

Риболовци.
Заключено

Обратно към “Разни”