Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Враждебна - 777
Модератор: Paublo_Eskobar
Враждебна - 777
Колеги може ли някои да ми метне някаква информация за Враждебна - 777.Цени, рибата която е в язовира и вече по подробно ако някой, който е ходил скоро на какво кълве и т.н.
Благодаря предварително !
Благодаря предварително !
- chacho
- вече хвърля и на тежко
Re: Враждебна - 777
Колега на 777 съм ходил много пъти но сега е много зле риболова по добре иди на Негован там рибата е повеч!!!Таксата 10 лева а рибата колкото си уловиш
Има Шаран,амур,сомчета,пъстърва.Намира се на разклона на Чепинско шосе за село Негован!!!Успех 

Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
колеи нещо повече за платеното на негован несъм ходил там от 4 години мерси
-
- научил се да хвърля
Бях на 15 и 17 този месец На 15 на дъно никакво пипане на болдо и бомбарда един клен и две пъстърви.Имаше двама колеги до мен хванаха по 20-22 пъстърви. На 17 на дъно хванах един шаран 1,2 кг. рано сутринта и това беше до 14 ч. пробвах всичко което носех но нищо. Разбрах че и при други колеги е така сутринта рано каквото е хванато това е било.И двата дена бях застанал в дясно до сливата там се събирала пъстървата .Това е за сега.
-
- научил се да хвърля
Ето и една снимка.
колега мерси пъстървата или другата риба плащалисе мерси
-
- научил се да хвърля
На Враждебна нищо хванато не се плаща освен такса 10 лв. На Негован такса 10 лв за големия и рибата не се плаща а за малкия такса + рибата незная колко е.
Аз също бях на Негован на 17-ти. Хванах шаран 1,6кг и привечер една пъстърва 330гр.
Имало и толстолоб. Към 19:00 затварят.
Водоема е разделен по дължина на две от островче, дистанцията до него е 20-ина метра.
Имало и толстолоб. Към 19:00 затварят.
Водоема е разделен по дължина на две от островче, дистанцията до него е 20-ина метра.
И 2-та водоема са на едни и същи собственициchacho написа:Колега на 777 съм ходил много пъти но сега е много зле риболова по добре иди на Негован там рибата е повеч!!!Таксата 10 лева а рибата колкото си уловишИма Шаран,амур,сомчета,пъстърва.Намира се на разклона на Чепинско шосе за село Негован!!!Успех

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Тръгна ли пъстървата на 777 ?
-
- ще става разбирач
Да едни пъстърви....като Искърски Уклеиmateevi75 написа:Тръгна ли пъстървата на 777 ?

Мъкнене на багаж до изкривяване,цифра народ на гьола а почти никои не лови ????????????
ЗАЩО ЛИ???????????? Чак пазача минава периодично да проверява бележките

Лично аз го задрасквам от списъка с посещавани локви около София

-
- ще става разбирач
Това бе за Негован - объркал съм се,но и на 777 не е по различно.Беше доста по различно в началото,когато го отвориха и зарибяваха народаch.rich написа:Да едни пъстърви....като Искърски Уклеиmateevi75 написа:Тръгна ли пъстървата на 777 ?![]()
![]()
Няма ограничение на улова а не дават да се влиза с колата ???????????????????????? СУПЕР ПРОСТОТИЯ...........................
Мъкнене на багаж до изкривяване,цифра народ на гьола а почти никои не лови ????????????
ЗАЩО ЛИ???????????? Чак пазача минава периодично да проверява бележките![]()
![]()
еми ако съм я хвърлил в някоя кофа,кво правиме ????????????????
Лично аз го задрасквам от списъка с посещавани локви около СофияЖалко е,че около София почти нищо класно за риболов не остана
![]()
![]()

На 777 ходих миналата събота беше добре, утре пак ще ходя.
-
- новобранец
Как беше днес на 777 колега, има ли пъстърва в живарника?valtodo написа:На 777 ходих миналата събота беше добре, утре пак ще ходя.
там ден с ден не си прилича много, заради ФАКТОРИТЕ от които зависи успешния риболов. Може да хванеш 1, може 10 и повече... Но все пак си е най-хитовия платен около София
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....