Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Днес е деня на животното!
Модератор: dantho.mihov
Днес е деня на животното!
Днес е деня на животното!Кой какво подари на любимото си животно!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
кьде видях...
бир тупак,ики кавак,петнайс зьба вьз...и окото-ЛИЛЯ
когато ,като ученик,един батко ме светна,че жена......грешка-животното е най добрия приятел на човека,на четиринайсто място-след коларадския брьмбар сьм се смял отсьрце,че тогава не вярвах,но бидейки вече на 36годин и нещо прозрях мисьлта на баткото и се убедих в нейната изконна истинност,в неоспоримата истина на този скрижал и РАЗБРАХ една от мьдростите на живота
какво ли остава за горките батмилен и доцента,впредвид,че са години по напред от мен

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
джентли значи нежно на англ,мен-значи мьж-пак на сьщото..тоест "джентьлмен" значи нежен мьж буквално-че кой е казал,че аз сьм НЕЖЕН мьж?аз сьм лош,брутален и гаден мьж,скучен и тьп сьщевременно и не се отричам от думите си,по горе казани..аман от НРАВОУЧИТЕЛИ-никой не е казал нещо НЕджентьлменско освен аз-сьгласен сьм да си понеса последствията,па и откьде знаеш,че неам ПРИЧИНА за това ми мнение?така мисля и толкова-паа,колежките да ме мразят колкото си иска-случайно да си чувал,че изключението ПОТВЬРЖДАВА правилотоdjuly написа:Колеги, все пак се съобразявайте, че в този форум има и жени. Не постъпвате джентълменски...... Все пак не забравяйте, че във всяко правило има и изключение.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч