Чернокоп и лефер 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Чернокоп и лефер 2012

Мнение от dobria1 »

sardina написа: Мисля си дали да не обърна монтажа на куките и да закачам филето с дебелата част нагоре. Някой дали е пробвал този вариант?
По добре е да обърнеш самото филе (върха на филето да е на голямата кука) и всичко ще си дойде на мястото(много по лесно е) :wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Тръгнахме уж за заргани пък тя каква стана :lol: От 14 до 19 часа с 1 удар при това изтърван вече на скалите при откачането,после метнахме ваглерите -аз с размер 8 +4 гр ,колегата Митьо къдравото 12 гр.В интерес на истината той мяташе с 4-5 м повече но леферчетата си взимаха доволно на всякаква дистанция.Големият бой беше до от 19.30 до 22 часа-после ударите разредиха,както и размера.Така до 2 часа и после грацата за ем свърши.Такъма беше кука 2 нули и отгоре червен шлаух нанизан на лопатката на куката-при този монтаж загубите ми бяха нула а рибата си яде настървено :drinkers: Довечеера ги мятам на скарата :prayer: :supz: :supz:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

След Царево
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Днес на Дружба пред Рубин плачевно...никаква я нямаше
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

jibira написа:Днес на Дружба пред Рубин плачевно...никаква я нямаше
снощи взехме по 10-20бр до 24ч
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

atanasov1589 написа:
jibira написа:Днес на Дружба пред Рубин плачевно...никаква я нямаше
снощи взехме по 10-20бр до 24ч
Личеше си, че е имало нощуваци :) /бирата и глави от риба/
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

Аз лично всичко си прибирам,даже събрах боклуците около мен.
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

atanasov1589 написа:Аз лично всичко си прибирам,даже събрах боклуците около мен.
Явно коментирам друго място!
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Боцмана »

Снощи при четвъртия ни пореден нощен с Карид, колегата ни Онзинаси, в шеги и закачки измъдри кой ще е химна на "чернокопаджиите" :D
http://www.youtube.com/watch?v=ElD-ZE1xsUg
Набляга се на припева "Сутрин лягане"...."Сутрин лягане"............. :lol: :lol: :lol:
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

днес гризнахме дръвцето - едно леферче до обяд около 500-600гр. и десетсина по малки до 15ч. ---- минус 20 литра бензин . къде е рибата бре днес на галата -към ветеран на почивка на траката в канала никъде я няма :roll:
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

вече рибите във фризера са са повече от колкото тези които хваштаме
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

ianimar написа:вече рибите във фризера са са повече от колкото тези които хваштаме
Или изпразваш стария или купуваш втори и си решаваш проблема :D

В петък вечер и ние като bat stani68 на юг от Царево... и на север от Ахтопол взехме туй онуй.цяла нощ се чуваше Трррр, тррр ,трррр, като излизаха ваглерите от водата.Явносе навъртаха и големи животни защото, както не съм изтървал пръчката от ръка, така оставихме двама човека 12 такъма и три ваглера при все, че ловихме с куки двойка в единица :smt017
Сутринта ходихме да си купуваме паламуд,но само в Царево имаше малко, нито в Ахтопол нито на Варвара имаше изкарани риби.Имаше през нощта и доста лодки, които влачеха, но не можахме да ги засечем да видим какво са направили.
И на прибиране никакви химни на чернокопаджиите не съм чул.....(сигурно щото ""сутрин лягане"" беше далече :smt087 ) по Бг радио(аз друго в прохода не хващам) имаше уикенд с Лили Иванова до като стигна Обзор к'ви ветрове и к'ви изсъхнали стави ме гонеха и аз станах лили
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

към колегата balyk -мисля че ви забелязах ,бял пикап акостира на отсрещния борун около 6 часа привечер,значи и вие сте направили работата.Тези дни пак ще съм там-само да падне вятъра и вълната!
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

Днес въпреки прогнозата за лошо време в 9.00 метнахме бомбардите - три риби една след друга/ей сега ги утрепАхме си викам/- да ама не. До 12.00 хванахме още малко рибки и си тръгнахме. Вчера на същото място около 2 кг. чернокоп. Ето една снимка от днес
Изображение
Паламуда си го купихме на връщане от един местен рибар :wink:
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

Мисля тук да споделя преживаванията,тъй като най много чернокоп налових. На 19.10 вечерта към 21 часа бяхме на дружба, като до 23,30 имах 1 риба. След това до 12.15 рибите станаха 10 като всичките кандидат лефери по над 25 см. В 2 часа си бях в леглото, тъй като в 5 вече пих кафе и приготвях багажа за тюленово. В 8 сутринта бяхме на Мартинката. Посрещна ни силния северняк. Бързи 2 иларии , последвани от 1 платерина. За един миг пекна и веднага една заргана 40+ , като беше налапала куките след хрилете направо си бяха в стомаха й. След дълго вадене на куки успях да изкарам и една ува. Помятах с нея но успех йок. Малко след това се обади още една илария и в 11.30 решихме че няма да е там мястото. Заболяха ме синозите от този вятър. От там потеглихме към Зеленка. Там се поизвадиха малко кая и дребна писия. В 14.30 си бихме шута, минахме през Балчик и си купихме още малко чернкоп + няколко паламуда. От там леко хранително презареждане и с надеждата за нови емоции бяхме на вълнолома към 19 часа, като минахме през борсата за малко граца на 4 лв доста прясна. За жалост на вълнолома и от вътре и от вън все същата работа. Вятъра силен си .......(+18) Въпреки това 2 бързи чернокопа не по-лоши от предната вечер бяха в кофата. Тръгахме към 20.30 и от там под моста. Имаше двама колеги, в канала морето спеше - мравките вода пият. Решихме че няма да е там мястото и отидохме на Петрол. Хвърлихме един два пъти но нещо от вълните ли, или беше прекалено плитко и от теченията от долу плувките ни не стояха както трябва. След всяка вълна се потапяха доле. Едно бързо срало мече на пътече и кой от където е. Това бе 24 часа риболов. До петък отново.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”