Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
http://www.vbox7.com/play:d4d0abfb89&start=4. Полет с парапланер-малка тренировка.
Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

lusienn написа:http://www.vbox7.com/play:d4d0abfb89&start=4. Полет с парапланер-малка тренировка.
Люс, ти ли хвърчиш?!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Странна птица е това делтапланеро!!!Веднъж го стрелях пет пъти до като пущи човеко.хахахахахахах
Епа тоя къде летеше,разправя че е уникално .Викам му каде членувате,имате ли нещо като клуб-форум и така нататък.Като разбра че съм от рибарите,разправя че имал един приятел Мир Богоев-само пише ама,е пишман рибар
Та го питах човека как е между господа и тия отдолу-уникално е усещането-пробвай да разбереш.
Риболовци.
- GODzillata

Aз съм голям фен на фърченето, много искам да карам самолет, като за начало и мотопланер бих пробвал, иначе си играя с разни флайт-симулатори като ония, на които са тренирали сусамовците преди да се кюхнат в кулите.....ама мноо ми се фърчи!.....страх ме е да летя със самолет, ама ако го пилотирам, ще има газ до ламарините и пълно безстрашие.......кофти, че нашето летище отдавна е затворено, иначе нъл тук-там из БГ мое си платиш и да покараш за тръпката.....мисля, че бих успял от първия път.....едно време даже ме бе обзела идеята сам да си направя някфо фъчило....някъф картинг с криле - ултра-глайдер......а в ранно детство с френдчета смятахме да си направим балон и да литнем с него.......сега пак се връщам към идеята за самонаправено фърчило....трябва ми само едно крило от планер.....няк'во двигателче......или от трабант, или от мотоциклет.......абе кеф ми е да литна и т'ва си е.....като за начало само няколко метра над земята, после може над Дунава и на по-високо......малиииииййййй...да се рея с орлите....мани-мани......като гледах клипчето на Люско си рекох, че именно така бих започнал....лееекинко над земята, после повечеко и повечко....и като набера смелост и безразсъдство - чак до хоризонта!

Кире и аз не съм летял.Обаче на сън си спомням че сънувах че летя ниско,пред блока в квартала,и много ми хареса.Иначе като се кача някъде на високо и погледна-ми прилошава от гледката.Обаче моторно такова,има в Приморско-плащаш си на човека,и те качва зад него-към 50 лв.Та като си помисля,че скоро счупиха рекорда,по скок от високо-клипчето е бебешка работа 
Риболовци.
http://dnes.dir.bg/news/felix-baumgartn ... a-12196929. Скок на 39 км от земята 
Риболовци.
- G.Petkov

Киро,GODzillata написа:....трябва ми само едно крило от планер.....няк'во двигателче......или от трабант, или от мотоциклет.......абе кеф ми е да литна и т'ва си е....!
Верно, че си фен на "нетрадиционните идеи" като тази с кльонкането
Има толкова клубове за делтапланери, всяка есен виждам как от Витоша и Стара планина се пускат и летят в тихите и спокойни дни.
Опитай и ти.
А пък Люси ми води и при гъбите
Три сърнели в тази суша си е късмет.
Аз гъба не съм виждал от м.юни! Тази вечер чух, че имало пороен дъжд в Бургас - ще тръгнат там гъбите при тази топла есен.
Люси да почерпи, като сподели как готви гъбите
Тия гъби се наведох да ги скъсам за снимка,че бяха една до друга до пътя асвалтовия,на сенчесто място.Храна си носих и ядох сред природата на маса и пейка.Но видях че 70 годишни баби носеха по цели пликове с масловки,обаче не пишат по форумите-деба..........
Риболовци.
- Павел Иванов

Баси що писане е паднало докът ме немаше замалко
Та да ви разправям какви чудеса се случват в нашата мила татковина . Направих неколкодневен работно / риболовен релийз по Бургаска област . Баси , на села които човек не е и предполагал че ги има , се правят пречиствателни станции и канализации , докато една трета от София е без канализация . Да ама евро паретата требва да се усвояват уставно
Та там имаше риба , много , от всичко най-много беше щуката . Да им се чудиш на бургазлии що мрънкотят че немало сладководна риба в техните региони , просто требва да свърнат по некоя от многобройните отбивки , с път който води до nowhere , а такива в техният регион доволно , и да се отловят колко им душа иска
Ся съм си сипал едно бърбънче , с цел да го пинем набърже , да дремна два часа и утре с начала в разни посоки ама там вече предполагам че има някакво покритие с нет , щот там де бех ни телефони тип ГСМ , ни дявол , та пак ш се уключвам по темата 
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata

Пав, ти си бил баш in the middle of nowhere!Павел Иванов написа:... с път който води до nowhere ,... там де бех ни телефони тип ГСМ , ни дявол , та пак ш се уключвам по темата

- G.Petkov

Съдйки по постовете на Павел,
Съ-автора има добра година - пълни торбички с кефали, после сомчета, сега щуки и то много
!
Много му дърпа,
Ама и много ходи !!!
Аз само се оплаквам, ама май нямам излет на повече от 50-70 км от София. С изключение на един риболов ва Халкидики, ама там беше по-скоро "ол инклузив" отколкото риболов
!
Та с мързел добър риболов няма
!
Люси и той обходи родината, понапълни кофи и той, за разлика от Павел, който ги пуска
, а пък останалите сме повече към графата - "графомани"
!
И то останах само аз, щото другия самопризнал се за графоман - Ицо, се пресели в отвъдното.
Като се сетя и все се размислям за него, много беше чепат понякога, ама сега ми липсва неудържимо.
Съ-автора има добра година - пълни торбички с кефали, после сомчета, сега щуки и то много
Много му дърпа,
Ама и много ходи !!!
Аз само се оплаквам, ама май нямам излет на повече от 50-70 км от София. С изключение на един риболов ва Халкидики, ама там беше по-скоро "ол инклузив" отколкото риболов
Та с мързел добър риболов няма
Люси и той обходи родината, понапълни кофи и той, за разлика от Павел, който ги пуска
И то останах само аз, щото другия самопризнал се за графоман - Ицо, се пресели в отвъдното.
Като се сетя и все се размислям за него, много беше чепат понякога, ама сега ми липсва неудържимо.
- G.Petkov

Сякаш усетих, че темата лееекичко изтъня
,
Или няма поводи да се похвалим със служене на себе си, или ще преминем на отсрещния бряг - като станем едни целеустремени, корпоративно настроени работохолици, които се ужасяват от всяка ракия, изпита през работно време и във всяка млада жена виждат евентуален конкурент, а не обект за наслаждение
!
Баси, какво дълго изречение изкарах
!
Та ще поддържам пламъка, докъдето мога, ама сам със себе си не мога да си говоря, и дано не ми се и случва подобно нещо
!
Отново се убеждавам, че и графоманията е дарба
!
Пък дано да се събуди някой задрямал талант, че идва зима, аз пак ще изляза на леда, ама нали трябва и гъдел за душата да има - хапване, пийване, слабост към нежния пол и прочие служби на себе си
?
Затова скъпи съ-автори,
Дайте да дадем
!
Или няма поводи да се похвалим със служене на себе си, или ще преминем на отсрещния бряг - като станем едни целеустремени, корпоративно настроени работохолици, които се ужасяват от всяка ракия, изпита през работно време и във всяка млада жена виждат евентуален конкурент, а не обект за наслаждение
Баси, какво дълго изречение изкарах
Та ще поддържам пламъка, докъдето мога, ама сам със себе си не мога да си говоря, и дано не ми се и случва подобно нещо
Отново се убеждавам, че и графоманията е дарба
Пък дано да се събуди някой задрямал талант, че идва зима, аз пак ще изляза на леда, ама нали трябва и гъдел за душата да има - хапване, пийване, слабост към нежния пол и прочие служби на себе си
Затова скъпи съ-автори,
Дайте да дадем
- Павел Иванов

Прави ми впечатление че тази есен щуката е полудяла и дава навсякъде . Е днеска докът си бачках в друг край на милата Родина , заметнах за около два часа в близката река и резултата беше четири щуки и един куен
Едната щука , в съвсем приличен размер и тегло , 2.800кг. , си я прибрах за домашна консумация и утре буля ще се наложи да я пръжне уекинко 
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов