Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Струма
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Ванко
- научил се да хвърля
Пиателю понятие си нямам за кой бараж става дума виж тук http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=17237, щом си от там сигорно го познаваш тмястото! Ако пък знаеш по добро и имаш желание кажи? И ти благодаря за отзивчивостаdoctorcheto написа:Колега аз съм от Благоевград и предполагам че търсиш третия бараж на река Струма. Ако е така и аз сигурно утре ше сам там пиши ми доколкото мога ще ти обясня.

-
- новобранец
Колега предполагам че те са били на Железница(това е едно село след Благоевград), но после са се върнали на третия бараж на река Струма така и предполагах, защото повечето ти градски от София го обичат много това място(особено щекарите). Хората идват захранват и ловят има големи шарани, кленове, скобари и уклей. Значи това място се намира точно след Благоевград-караш по магистралата без да влизаш в града 1-2 километра след това виждаш едни рибарници, по напред има картинг писта не може да я подминеш, защото има две високи кули(от тях изстрелват хора като с бънджи). И вече оттам както е обяснено и във линка, който си ми дал има едно пътче връща те малко назад до тебе се пада пречиствателната станция до пречиствателната станция е реката и няма начин да не си избереш място като минеш вдясно през тополите и над тебе се пада баража.
Само ми кажи как да те позная понеже и аз утре може да съм там, за да се запознаем. Това е от мен дано да съм ти бил полезен.

Само ми кажи как да те позная понеже и аз утре може да съм там, за да се запознаем. Това е от мен дано да съм ти бил полезен.

- Ванко
- научил се да хвърля
Благодаря ти много за подробното описание колега,тази събота не успях да отида,че се отвори бачкане,но ще е скоро.Като реша нещо, ще ти пиша за да се видим ако имаш възможност.Още веднъж ти БЛАГОДАРЯ!!!doctorcheto написа:Колега предполагам че те са били на Железница(това е едно село след Благоевград), но после са се върнали на третия бараж на река Струма така и предполагах, защото повечето ти градски от София го обичат много това място(особено щекарите). Хората идват захранват и ловят има големи шарани, кленове, скобари и уклей. Значи това място се намира точно след Благоевград-караш по магистралата без да влизаш в града 1-2 километра след това виждаш едни рибарници, по напред има картинг писта не може да я подминеш, защото има две високи кули(от тях изстрелват хора като с бънджи). И вече оттам както е обяснено и във линка, който си ми дал има едно пътче връща те малко назад до тебе се пада пречиствателната станция до пречиствателната станция е реката и няма начин да не си избереш място като минеш вдясно през тополите и над тебе се пада баража.
Само ми кажи как да те позная понеже и аз утре може да съм там, за да се запознаем. Това е от мен дано да съм ти бил полезен.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()