Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз! в "Черешката на Тортата"!
Модератор: dantho.mihov
- Хрис Колчева
- новобранец
Re: Аз! в "Черешката на Тортата"!
Е на мен пък изобщо не ми хареса, не че съм претенция.. Спя по язовири, на инчикис в колата, хапвам в пластмасови чинии, но поне яденето е готово, когато съм гладна! Ако трябваше аз да дочакам господина, който изчезваше за толкова време и накрая не носеше кой знае какво щях да му дам не 2, а нула точки.. Изненадите бяха ок, но на никой гост няма да му е приятно да чака толкова време на една гола ракия, поне салатите можеше да са подготвени по-рано като не може да ги направи за 5 мин. .. И това пиле, което ще се яде утре вечер, предаването свърши и то най-после беше готово.. Успех все пак 

- ninastefanina
- сериозен играч
Определено не съм съгласна.Първо,защото познавам лично Иво и знам какво представлява.Второ,че тия кифли са толкова капризни,че аз ако съм мъж няма да ги търпя.Хрис Колчева написа:Е на мен пък изобщо не ми хареса, не че съм претенция.. Спя по язовири, на инчикис в колата, хапвам в пластмасови чинии, но поне яденето е готово, когато съм гладна! Ако трябваше аз да дочакам господина, който изчезваше за толкова време и накрая не носеше кой знае какво щях да му дам не 2, а нула точки.. Изненадите бяха ок, но на никой гост няма да му е приятно да чака толкова време на една гола ракия, поне салатите можеше да са подготвени по-рано като не може да ги направи за 5 мин. .. И това пиле, което ще се яде утре вечер, предаването свърши и то най-после беше готово.. Успех все пак
Трето нещата,който приготви им трябва време и не всеки мъж ги може-дори и жени..
Няма да навлизам в полемика,но такива мъже са мечта,а тези жени които ги имат трябва да им мият краката и да им пият водата.За мен лично се представи на ниво.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Адаш гордея се с теб брат , ай лъ вю

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ХОРА .....Мейк Лав нот Урер....ххахахахн дис иист............камера и вссиииичко е инсинуациии.....който има око има........Обичам ви!.....дА МИНЕ СЕДМИЦАТА И ЩЕ ВИ СВЕТНА ЗА .....ТЕЗИ ДЕТО НЕ МЕ ПОЗНАВАТ!

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много се изкефих на Бовския
!
Много се смях и останах доволен от характерната за Иво непринуденост и богата фантазия при емоциите.
Не го познавам лично, но чета с удоволствие темите му, дори и понякога да са по-ексцентрични от това, което мога да възприема
!
Признавам, че и друг път съм гледал /покрай жена ми, която е голям фен на предаването/ епизоди, но този беше изненада за мен.
На фона на обичайната снобария, претенции и често фалш и преиграване - колегата представи една автентична вечеря на открито, сред комарите и до реката
!
Ако им беше изпържил и кефалчета от Искъро, щеше да ги довърши
!
Ама там май не е място за кокони, а
!

Много се смях и останах доволен от характерната за Иво непринуденост и богата фантазия при емоциите.
Не го познавам лично, но чета с удоволствие темите му, дори и понякога да са по-ексцентрични от това, което мога да възприема

Признавам, че и друг път съм гледал /покрай жена ми, която е голям фен на предаването/ епизоди, но този беше изненада за мен.
На фона на обичайната снобария, претенции и често фалш и преиграване - колегата представи една автентична вечеря на открито, сред комарите и до реката

Ако им беше изпържил и кефалчета от Искъро, щеше да ги довърши

Ама там май не е място за кокони, а

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
Както писах и на другото място - Совите не са това което са

Иво ПРИЯТЕЛЮ, ВЕЛИК СИБОВСКИЯ написа:простащината приключи.....обаче не си мислете че там се готви.....всичко е по сценарий и по него съм заядлив пияница, не ти позволяват да довършиш готвенето....казват ти какво да питаш........манипулират оценките.........абе поне се возих цяла седмица в лимузина .....кой знае как ще ме монтират .....майната им!

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- КИРО
- Обратна връзка:
Дай има на всички 10-тки ве.БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:УПС!.....ПОВЕЧЕ ОТ МИНУТА НЕ СЪМ ЛИПСВАЛ......НО НА КАМЕРА Е....Ю

Ама предварително.

Задето са се престрашили да се качат на каяците.
И да ползват тоалета.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
Бовски, ти си пич и на такива нагласени простотии не би трябвало да се вързваш. Идеята ти е била страхотна, но така излъчена е ... 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е,какво излиза от това,че неможете да посрешнете гости и да ги нахраните подобаващо и сте пияници в района .Не е правилно тъка да го правят предаването за сметка на друг който го е страх,че се осере яко .
Много добре си го измислил и си се представил .
Няма ги гледам тея помий повече
Много добре си го измислил и си се представил .
Няма ги гледам тея помий повече

- ninastefanina
- сериозен играч
Напротив,ще ги гледам че ме забаляват...boreto1 написа: Няма ги гледам тея помий повече
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
"Оказва се,че БОВСКИЯТ КОРМОРАН е най - опасния вредител за зеленчуците."
Много ми хареса представянето ти.Не знам какво не им хареса на "гостите" ти.Аз лично,като гледах как приготвяш ястията,ми потекоха лигите.
Поздрави!!!

Много ми хареса представянето ти.Не знам какво не им хареса на "гостите" ти.Аз лично,като гледах как приготвяш ястията,ми потекоха лигите.

Поздрави!!!

- pacho109
- сериозен играч
По Нова телевизия всичко е по сценарий:стани богат,бръдъри-мрадъри и всички други помии 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хорааааа убих гииииии .....не бяха виждали подобности ...а са обиколили цяла България.....кулинарно..! 90 % от представянето на рецептите и презентациите не ги показахааааа......само част от грамофона и до тук.............всичко орязаха......Не ме вълнуват оценки...правех го от кеф и със кеф.....! и аз си мислех че е кулинарно.....но не би! уви! Всичко е по сценарий......реплики ....теми.....въпроси.......който ме поназнайва ще ме отсее! ......ще гледаме заедно и ще се учудваме заедно......и аз се запознавам със себе си....хахахахах ФАКТ! ....................................за тези които вярват, че за цял ден не могат да сготвят за 5 човека......предаването е за тях!

- Хрис Колчева
- новобранец
Е и аз не съм съгласна, но всеки си има мнение и виждане за нещата.. Това, че е мъж не го оправдава за флегматичното сервиране, а и все пак като не може да готви и да се справя с времето да не се е записвал за участие, предаването е кулинарно все пак.. Явно твоето мнение за мъж мечта е доста по-различно от моето, но все пак ти ще стоиш гладна на масата..ninastefanina написа:Определено не съм съгласна.Първо,защото познавам лично Иво и знам какво представлява.Второ,че тия кифли са толкова капризни,че аз ако съм мъж няма да ги търпя.Хрис Колчева написа:Е на мен пък изобщо не ми хареса, не че съм претенция.. Спя по язовири, на инчикис в колата, хапвам в пластмасови чинии, но поне яденето е готово, когато съм гладна! Ако трябваше аз да дочакам господина, който изчезваше за толкова време и накрая не носеше кой знае какво щях да му дам не 2, а нула точки.. Изненадите бяха ок, но на никой гост няма да му е приятно да чака толкова време на една гола ракия, поне салатите можеше да са подготвени по-рано като не може да ги направи за 5 мин. .. И това пиле, което ще се яде утре вечер, предаването свърши и то най-после беше готово.. Успех все пак
Трето нещата,който приготви им трябва време и не всеки мъж ги може-дори и жени..
Няма да навлизам в полемика,но такива мъже са мечта,а тези жени които ги имат трябва да им мият краката и да им пият водата.За мен лично се представи на ниво.