Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз. Елешница
Модератор: Кърцата
яз. Елешница
Здравейте колеги, нов съм във форума и това ми е първия пост, искам да питам някой да ли има инфо за яз.Елешница, смятам да ходя в неделя за един ден, благодаря предварително.[/и]
Здрасти Камене---казваш че познати са били там,върнаха ли се как е било положението с тези арендатори и риба хванали ли са.Защото аз когато ходих последният път беше така http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... D%E8%F6%E0камен написа:В момента познати са там.Новите арендатори се вживяват,че целия язовир е техен и гонят наред.Оправяш се както можеш.
Много красив язовир и ми се ходи пак та за това питам ако знаеш нещо повече да споделиш.

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Малко късно,но снощи се чух с хората които бяха там.Положението е че в момента спадало нивото.Уловът е два сома в порядъка на 8-9кг,костур,шарана е открит но не е ударил на нищо.chipi_ написа:
Много красив язовир и ми се ходи пак та за това питам ако знаеш нещо повече да споделиш.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Малко късно,но снощи се чух с хората които бяха там.Положението е че в момента спадало нивото.Уловът е два сома в порядъка на 8-9кг,костур,шарана е открит но не е ударил на нищо
Все пак са се представили добре
, аз се отказах от Елешница и отидох при едни приятели на Цонево от страната на Малко Делчево, но там все повече се обеждавам, че този язовир дава много трудно през деня. Моите хора бяха хванали доволно платика и каракуда и всичките им удари са били от 8pm до 7am на дъно.
Все пак са се представили добре