Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платени водоеми около Пловдив.
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Платени водоеми около Пловдив.
Супер риба.Да,ориентира ме,този съм го отбелязал с 2 в по-горната снимка.По същата права но от другата страна на трофейния е този на ловната дружинка(има и кошери и предполагам,че продават и мед,но не бих си взелbutnik написа:Ако това може да те ориентира-зад къщичката е Трофея:

трофей тази година лично съм олавял тези риби и мога да кажа че рибите наистина са трофейни за повчето измишлйотини изговорени за това място мога само да кажа че или са слаби риболовци или фащат лошо време , лично бях когато папарака прави филм там и 3 часа бе на 1 каракуда докато аз и мои приятел хванахме по 2-3 шарана и то големи така че такиа филмари мога само да им кажа да гледат повече "хоби тв"

10. 800кг

16.00 кг

2-те риби са по 7 тази най-в ляво е 8 кг
И ТАЛИСМАНА НА РИБАРНИКА ТАЗИ ПРЕКРАСНА ЖЕНСКА 22 КГ НЕОЛАВЯНА ДО ТОЗИ МОМЕНТ

10. 800кг

16.00 кг

2-те риби са по 7 тази най-в ляво е 8 кг
И ТАЛИСМАНА НА РИБАРНИКА ТАЗИ ПРЕКРАСНА ЖЕНСКА 22 КГ НЕОЛАВЯНА ДО ТОЗИ МОМЕНТ

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
-
- новобранец
Хубави рибки на дано ли ги хващаш
ами парвата риба я улових на щека другите са на дъно царвици с повдигачи и поп-ъп топчета , улавят се рибите на всякакви таками само да има тарпение човек и малко повече мозък ,
НЕ ДА ИДЕ ЗА РИБА ДА ХВЪРЛЯ НА 10 МЕТРА ОТ НЕГО НА 1 МЕТАР ДЪЛБОЧИНА И 3 ЧАСА ДА ГОВОРИ ПО ТЕЛЕФОНА И ДА ОЧАКВА ДА ХВАНЕ НЕЩО СЕ ПАК И РИБИТЕ НЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТО ЗА КОЛКОТО ГИ ИМАМЕ
НЕ ДА ИДЕ ЗА РИБА ДА ХВЪРЛЯ НА 10 МЕТРА ОТ НЕГО НА 1 МЕТАР ДЪЛБОЧИНА И 3 ЧАСА ДА ГОВОРИ ПО ТЕЛЕФОНА И ДА ОЧАКВА ДА ХВАНЕ НЕЩО СЕ ПАК И РИБИТЕ НЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТО ЗА КОЛКОТО ГИ ИМАМЕ

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
-
- новобранец
И ако имаше люспи целия щеше да е още по красив.
Язовира до Найден Герово, на 6 км. след Съединение и преди Найден Герово в дясно. GPS координати: 42.317622,24.508939
Лятото имах много добър излет там. Има шаран, бяла риба и каракуда, рядко червеноперка. Таксата е по 2 лв на пръчка, шарана 5 лв, бялата 6 лв, каракудата и червеноперката са бонус. Арендатора е много точен, може да го помолите за няколко гамбуза за бялата, шарана беше рядко вкусен.
Лятото имах много добър излет там. Има шаран, бяла риба и каракуда, рядко червеноперка. Таксата е по 2 лв на пръчка, шарана 5 лв, бялата 6 лв, каракудата и червеноперката са бонус. Арендатора е много точен, може да го помолите за няколко гамбуза за бялата, шарана беше рядко вкусен.
Mоля, пускайте трофейните и маломерните рибки - те го заслужават !
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
-
- научил се да хвърля
Привет,колеги.Тези дни прочетох за предстояща промяна( не го намерих къде беше писано)на условията на "трофея" ,та да попитам някой посещавал ли го е тези дни и има ли актуализация и каква?!?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!

-
- ще става разбирач
тоя гйол до Дерменката е добре ... малко търгаш си пада чорбаджията ама се хващаха шарани по 3,5 -4 кила ... така беше преди месец де. А пък тая кална локва трофея си е живо мъчение за рибата, иначе явно има яки рибоци .. 

късмет работа . .
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Там шарана има чудесни вкусови качества.Обикновено ходя при него,когато ми се яде шаран.Хем да "начеша крастата",хем да си взема някой шарко.angel81 написа:тоя гйол до Дерменката е добре ... малко търгаш си пада чорбаджията ама се хващаха шарани по 3,5 -4 кила ...

Някой скоро да е ходил на Яз Трофей че май имало други условия ако знае някой моля нека пише
-
- научил се да хвърля
10лв такса и каквото си хванеш,но не знам точните условия и доуточнения(ако ги има).пецата-33 написа:Някой скоро да е ходил на Яз Трофей че май имало други условия ако знае някой моля нека пише
-
- научил се да хвърля
Петък бях на водоема в ляво от трофея(10лв такса) и ми хареса излета,за разлика от другите колеги които бяха.
Малко месарска снимка,но не бях взел апарата на водоема.Стръв торен,резултат 6 шарана от 0.8 до 1.5кг и 15тина каракуди.

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Вчера бях там.Имах 3 - 4 удара,но 1 скъсах 2 изгелих и в крайна сметка хванах само 1 шаран - 3,780 кг.Имам снимка,ама е от двора в къщи та няма да я показвам.Вуйчо-Ваньо написа:Там шарана има чудесни вкусови качества.Обикновено ходя при него,когато ми се яде шаран.Хем да "начеша крастата",хем да си взема някой шарко.angel81 написа:тоя гйол до Дерменката е добре ... малко търгаш си пада чорбаджията ама се хващаха шарани по 3,5 -4 кила ...
Иначе шарана взе на бял червей а имах удар и на царевица.