Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Кой от кои ваглери е доволен и защо ?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Кой от кои ваглери е доволен и защо ?
Кви са тия монтански ваглери колеги.
Аз сега започвам да се уча с мача и си копувам някви ваглери ама ей така само да ми харесат.
Не съм пробвал още на язовир. И аз се чудя кви да си купя.
Аз сега започвам да се уча с мача и си копувам някви ваглери ама ей така само да ми харесат.
- antivik
- кандидат преподавател
Щом можеш вземай, к`во ти ареше. После на вода сам ще си решиш кое и как, а другото или ще го преработиш или ще те спаси при необходимост.Angel Zhelyazkov написа:Кви са тия монтански ваглери колеги.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- новобранец
Ами дам мерси за сега и аз съм на тоя принцип.
Доволен съм от Milo, летят далече и са здрави.
Mоля, пускайте трофейните и маломерните рибки - те го заслужават !
- lif3house
- разбира нещата
Заповядай: http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=203miro253 написа: Иска ми се да пробвам и на Томаш Валтер, но нещо не се намират.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тоя линк води към плувка Dream, български са. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- antivik
- кандидат преподавател
А я при последните ми хойкания най съм си доволен от тези де сам съм си ги издялкотил, полирал и лакирал. 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Да. Прилича малко, ама не е. Още не мога да си намеря от тях.chirusa_bg написа:Тоя линк води към плувка Dream, български са.
- М. Сталев
- разбира нещата
Колеги да ви питам ,имали някакъв начин как може да се разбере един ваглер дали е качествен още преди да сме го купили ,защото ми писна да набутвам пари за Бг ваглери които след проба се оказва ,че летят криво и оплитат яко монтажа или пък не отговарят на параметрите които са написани ?
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз последните 2 ваглера, които си купих бяха от скъпата гама на пазара с волфрамови утежнения и т.н. Ами и 2-та са счупени в момента...тръбичката на ваглерите не дава да я пипнеш - пука се веднага, извънредно тънки са и стените и при опит да се извади антената и на 2-та ваглера едно и също веднага се пука и започва да пие водичка. Иначе са готини на вид и много чувствителни, но...не знам дали бих дал пак толкова пари за ваглер, който ще ползвам на 1-2 риболова. Ориентирам се към по-ниска цена определено - ще прослушам на Белополски ваглерите! На състезанието на Копринка останах доволен от един такъв.
- SammY
- фен клуб-скобар
Колега смени ваглеритеPikeM написа:Колеги да ви питам ,имали някакъв начин как може да се разбере един ваглер дали е качествен още преди да сме го купили ,защото ми писна да набутвам пари за Бг ваглери които след проба се оказва ,че летят криво и оплитат яко монтажа или пък не отговарят на параметрите които са написани ?

п.п. Скъпите "дървени" са добри , но на подвижно често се чупят

п.п. Какви са тези на Белополски ? Има ли ги на сайта им ?
Последно промяна от SammY на Чет Апр 18, 2013 4:53 pm, променено общо 1 път.
За кои ваглери става въпрос?Redimido написа:Аз последните 2 ваглера, които си купих бяха от скъпата гама на пазара с волфрамови утежнения и т.н. Ами и 2-та са счупени в момента...тръбичката на ваглерите не дава да я пипнеш - пука се веднага, извънредно тънки са и стените и при опит да се извади антената и на 2-та ваглера едно и също веднага се пука и започва да пие водичка. Иначе са готини на вид и много чувствителни, но...не знам дали бих дал пак толкова пари за ваглер, който ще ползвам на 1-2 риболова.
- М. Сталев
- разбира нещата
Иначе от Bobifisher единствено от 3-4 различни ваглера само този модел лети направо като стрела ,проблем обаче е че се напуква боята ,но със едно лакиране и работата заспива
http://www.bobifisher.com/images/storie ... BF-302.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bobifisher.com/images/storie ... BF-302.png" onclick="window.open(this.href);return false;
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей тия:

А тия на Белополски съм ги купувал от Риби и Такъми, не съм гледал дали ги има в сайта им. Сега прегледах, ама не ги виждам на пръв поглед. Около 10 лв са ...
Прегледай снимките в тая тема - има една с един слайдер и до него е ваглера, за който говоря.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=116&t=73076
А тия на Белополски съм ги купувал от Риби и Такъми, не съм гледал дали ги има в сайта им. Сега прегледах, ама не ги виждам на пръв поглед. Около 10 лв са ...
Прегледай снимките в тая тема - има една с един слайдер и до него е ваглера, за който говоря.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=116&t=73076
- М. Сталев
- разбира нещата
Ето това е въпросния модел ако не бъркам нещо http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=203" onclick="window.open(this.href);return false;