Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Шарен риболов
- cecodevil
- сериозен играч
Шарен риболов
Здравейте колеги !
През почивните дни си бях по работа в Нова Загора и беше неизбежно посещението на Жребчево .Избрах съботата , заради прогнозата за времето . В 6,30 бях на водоема а той ме посрещна така
[youtube1]<object width="640" height="480"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RBEfDdJijTk?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RBEfDdJijTk?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
При наличието на толкова риба около мен нямаше как по най-бързия начин да не разпъна директния.Хвърлих въдицата и докато бърках захранката първата риба беше вън.До към десет часа направих приличен риболов на директен ( от това море бях забравил плувката къф кеф е
) след което риболова спря .Рибата се дръпна навътре и се наложи да продължа на фидер и дълбочина 10-15 метра .Рибите бяха -платика , червеноперка и редки морунажи а риболова и в двете "дисциплини" протече добре .Такъмите:
-на директния основно 0,14 Строфт , плувки Краси (първо платикарска 2гр., после морков 2,5гр.) повод 0,12 , кука фуна 12;
-Фидера симетричен монтаж , кошничка 30гр. , повод 40см 0,14 , кука исада 10.Ето и някоя снимка за цвят.

Тук един майстор на плувки му дадох да хване една риба с фидера

и аз в действие

Крайния резултат

който отплува по живо по здраво
.
През почивните дни си бях по работа в Нова Загора и беше неизбежно посещението на Жребчево .Избрах съботата , заради прогнозата за времето . В 6,30 бях на водоема а той ме посрещна така
[youtube1]<object width="640" height="480"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RBEfDdJijTk?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RBEfDdJijTk?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
При наличието на толкова риба около мен нямаше как по най-бързия начин да не разпъна директния.Хвърлих въдицата и докато бърках захранката първата риба беше вън.До към десет часа направих приличен риболов на директен ( от това море бях забравил плувката къф кеф е

-на директния основно 0,14 Строфт , плувки Краси (първо платикарска 2гр., после морков 2,5гр.) повод 0,12 , кука фуна 12;
-Фидера симетричен монтаж , кошничка 30гр. , повод 40см 0,14 , кука исада 10.Ето и някоя снимка за цвят.

Тук един майстор на плувки му дадох да хване една риба с фидера

и аз в действие

Крайния резултат

който отплува по живо по здраво

Re: Шарен риболов
Много приятен риболов и хубави снимки! Евала за пускането!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Перфектно...от всякъде

-
- научил се да хвърля
Супер излет с хубави снимки 

- трапера
- сериозен играч
Много добре се е получило!!! А и гьола те е посрещнал примамливо
Браво за релийза 

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега! Много хубав излет сте си спретнали!
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- lif3house
- разбира нещата
Sme6NIKa написа:Браво колега! Много хубав излет сте си спретнали!
Сутрешният пейзаж е уникален. С толкова игриви риби направо чак се разтрепервам 

- Rapala_Team
- разбира нещата
Страхотен излет и майсторски риболов

-
- разбира нещата
пак си се справил добре..гледам си се настанил удобно на столчето ама защо не пробва и легнал?то фидера е егати и мързеливия риболов..