Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Надуваема лодка и двигател за нея ...
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- новобранец
Re: Надуваема лодка и двигател за нея ...
Определено въпросът е финансов. Ако имаш възможност, вземи си с твърдо дъно и транец като хората.
Имам Промарин ИБ 300 - не , че не става, но.....другото е по добро. Влизам с една хондичка 2к.с. в морето и за сега излизам... Танеца я понася и като съм сам/основното и предимство е ,че я нося без проблем/върви прилично. Проблем правят надуваемите дъна - пропускат въздух между дъното и надуваемия кил и след това няма сгъване.
Имам Промарин ИБ 300 - не , че не става, но.....другото е по добро. Влизам с една хондичка 2к.с. в морето и за сега излизам... Танеца я понася и като съм сам/основното и предимство е ,че я нося без проблем/върви прилично. Проблем правят надуваемите дъна - пропускат въздух между дъното и надуваемия кил и след това няма сгъване.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Надуваема лодка и двигател за нея ...
Аз имам къде да я държа надута, и тоя проблем отпада при мен.ryslan_ivanov написа:Определено въпросът е финансов. Ако имаш възможност, вземи си с твърдо дъно и транец като хората.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев