Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Моля за малко помощ !!!
Модератор: dantho.mihov
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Re: Моля за малко помощ !!!
Mного неприяттно наистина !!!!butnik написа:Иво,решете проблема с теча,запечаташ ли стената с някаква хидроизолация след кратко време влагата ще избие на друго място,ще започнат да мухлясват стените.Ще съхне бавно/пускай някакво отопление след отстраняване на теча/но поне след възстановяването и няма да имаш проблеми .И според мен се консултирай с познат адвокат как да ги принудите да избързат с ремонта на теча.Ако си с малки деца този факт може да се използва доста успешно.Не разчитай да ти се изплатят парите по ремонта наведнъж,това може да е дълъг период от време и да ти ги дават лъжичка по лъжичка.
Не стената няма да я запечатам, ще изчакам да изсъхне.
- трапера
- сериозен играч
Понеже и аз съм се занимавал с такива работи (ВиК ремонти) предполагам,че се е случило следното:Иво Вълов написа: За да имате напредстава![]()
За да изместят сифона са къртили/копали канал в подовата замазка или в плочата (по-лошия вариант).Не са залепили добре ПВЦ частите и сега при всяко ползване на банята,водата си сълзи или тече и попива в бетона.За да се оправят нещата трябва да се разкрият/разкъртат тръбите и наново да се направят/залепят частите НО КАЧЕСТВЕНО и да се направи водна/мокра проба,на която да присъстваш и ТИ

Щом общината е правила ремонта,то тя е длъжна да оправи всичко,но понеже се съмнявам да си размърдат задниците в скоро време,ги заплаши със съд.Може и да се стреснат. Успех!!!
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Майко съд, те на тях не им пука. Е това е че тия хора, ако се разкърти при тях, как ще ползват 6анята си ? зЗначи че не тре6ва да се къпят една седмица !!!
А това е при6лем за всеки. Или да идват у дома да се къпят де да знам. А ами ако о6щината нямат до6ър майсторкойто да свърши ра6отата , то пак на едно дереже си седиме.
Майката си е е6ало !!!!
А точно това е станало те са искъртили пода и са прокарали тръ6ите от там тцтцттц ужас, де6а и неграмотници !
А това е при6лем за всеки. Или да идват у дома да се къпят де да знам. А ами ако о6щината нямат до6ър майсторкойто да свърши ра6отата , то пак на едно дереже си седиме.
Майката си е е6ало !!!!
А точно това е станало те са искъртили пода и са прокарали тръ6ите от там тцтцттц ужас, де6а и неграмотници !
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Аз го имах същия проблем колега.Само,че аз бях в ролята на съседите ти от горе,с времето вертикалния шланг се спуква без вина да имам аз или който и да е,просто се спуква и така на съседите под мене се получава твоята гледка.Няма не искам няма недей разбих си банята отстраних теча и така.Какво ти пука как,къде и кога ще се къпят.А след отстраняването на проблема ако нямаш наличен наеми един голям влагоабсурбатор да ти измъкне влагата и тогава действай.Та както ти казах да нямаш никакви скруполи от това дали ще влязат в разход съседи общини и всички по-конеца.
Баце,имах подобен проблем като твоя - теч от съседите.Тръгнах по законния начин - не става.Взех двама юнака ,влязохме вътре с майсторите и нема неискам.Даже и ремонта им платих ,че нямали пари.Само теч да няма.Та ако имаш някой излишен лев се спогодете.
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Какво се притесняваш кой, къде и как.......
На никой не му дреме за тебе, само те размотават.
Аз съм го ял същото дърво......подобно на твоя случай. комшията си извел мивката и пералнята на балкона, но от мръсния канал след време протече. При мене същата гледка..... Викам комшиите, да видят и да си оправят белята. Хората любезни, извиняват се и обещават да оправят работата. Да ама не, минава месец никаква промяна, капе си. Пак нахалствам и се качвам да питам какво става. Оня дебил ме гледа нагло и ми обяснява че като прави ремонта лятото, ще види и теча. Изригвам.......какво лято бе, сега сме ноември. Предлагам му аз да платя ремонта,ако е затруднен финансово, само да се оправи. Той хъка, мъка, сега не е било време за ремонти, коледа идвало. Побеснях. Аз коледа с дъждобран ли да я карам бе, толуп. И му давам срок три дни да си оправи бакиите, че после аз ще ги оправя. Минаха три дни, пак тече. Викам приятел водопроводчик, идва и реже вертикалните щрангове при мене над мойте разклонения. Слага по един спирателен кран и ми пуска водата. Аз вода си имам, над мене йок. Да видиш какъв вой нададоха, щели да ме съдят, нямал съм право. Но докато ме съдят....години време....вода няма да има, докато не ме осъдят. Но след два дни, под натиска на другите засегнати съседи, отворкото оправи теча.
п.п. Вярно, аз възстанових щранговете както си бяха, защото нямам право да слагам кранове, но вече не тече. Цялата гяволия ми излезна около 300лв. 2009година. И ако пак протече, пак ще режа тръбите, Та така, ако сам не си помогнеш, няма кой.
На никой не му дреме за тебе, само те размотават.
Аз съм го ял същото дърво......подобно на твоя случай. комшията си извел мивката и пералнята на балкона, но от мръсния канал след време протече. При мене същата гледка..... Викам комшиите, да видят и да си оправят белята. Хората любезни, извиняват се и обещават да оправят работата. Да ама не, минава месец никаква промяна, капе си. Пак нахалствам и се качвам да питам какво става. Оня дебил ме гледа нагло и ми обяснява че като прави ремонта лятото, ще види и теча. Изригвам.......какво лято бе, сега сме ноември. Предлагам му аз да платя ремонта,ако е затруднен финансово, само да се оправи. Той хъка, мъка, сега не е било време за ремонти, коледа идвало. Побеснях. Аз коледа с дъждобран ли да я карам бе, толуп. И му давам срок три дни да си оправи бакиите, че после аз ще ги оправя. Минаха три дни, пак тече. Викам приятел водопроводчик, идва и реже вертикалните щрангове при мене над мойте разклонения. Слага по един спирателен кран и ми пуска водата. Аз вода си имам, над мене йок. Да видиш какъв вой нададоха, щели да ме съдят, нямал съм право. Но докато ме съдят....години време....вода няма да има, докато не ме осъдят. Но след два дни, под натиска на другите засегнати съседи, отворкото оправи теча.
п.п. Вярно, аз възстанових щранговете както си бяха, защото нямам право да слагам кранове, но вече не тече. Цялата гяволия ми излезна около 300лв. 2009година. И ако пак протече, пак ще режа тръбите, Та така, ако сам не си помогнеш, няма кой.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мен навремето ме бяха наводнили, направих протокол със свидетели, поканих ги ония от горе да си оправят белята, те си питаха дедовия, заведох им дело, осъдих ги и после дъъъълго време си събирах парите от запора на заплатите им.
Сийбаломамата.......Ифчо, викни Господари на ефира бре, само тогава общината ще се засили!
Сийбаломамата.......Ифчо, викни Господари на ефира бре, само тогава общината ще се засили!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- chapara
- ще става разбирач
И аз да кажа, понеже съм в бранша. Преди две години ме викаха да отстраня проблем ,подобен на този, поради това че долните комшии извикали ХЕИ, което дало предписание , теча да се спре в 5 дневен срок!!! И е така, това са фекални води, които крият зарази. Така че бегай в ХЕИто 

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

Проблема е,че докато не оправят горният апартамент ти не можеш да направиш нищо,защото водата винаги намира от къде да избие.Ако ти се прави стаята няколко пъти давай.
И най-хубавата работа,е по лоша,от най кофтия банкет!
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:

Колегата е правchapara написа:И аз да кажа, понеже съм в бранша. Преди две години ме викаха да отстраня проблем ,подобен на този, поради това че долните комшии извикали ХЕИ, което дало предписание , теча да се спре в 5 дневен срок!!! И е така, това са фекални води, които крият зарази. Така че бегай в ХЕИто
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
ХЕИто,общината и домоуправителите,после си направи една застраховка на жилището,па ми звънни да да дам по наем да не ти стои празно,па и да гълташ по некой лев 

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]