ЦСКА???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

vidjgo
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

ЦСКА???

Мнение от vidjgo »

само ЦСКА!такъв ужас такъв траур не е истина направо. :smt010
iosif_92
новобранец
новобранец

Мнение от iosif_92 »

аз бях почнал да празнувам победата че ЦСКА продалжава но вав последната секунда ме попариха :cry:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Поне агитката направихме всичко възможно от себе си,че дори и повече...нека се порадваме поне на това...И все пак ЦСКА е ЦСКА и винаги ще бъде,ще имаме и слаби и силни моменти,но винаги ще сме ЦСКА-най-великия тим на света

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
zvezdes
новобранец
новобранец

Мнение от zvezdes »

xenohаck, стига с тези простотии - Вили бил паднал за дузпа, била спорна и т.н. ДУзпа си имаше и толкоз, спор не може да има, а че играли слабо отбора - така е, играха само Ней, В. Илиев и Вили за мен. А данчо го давам за пример щото може и да не може но поне се раздава, за разлика от другите.
Аватар
zvezdes
новобранец
новобранец

Мнение от zvezdes »

И ако във Влизар няма футбол, то тогава в кой български футболист играещ в БГ има?
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Абе айде да гледаме без клубни пристрастия...Слабост на всеки БГ отбор...вкарват гол или постигат минимален устройващ ги резултат и айде отзад,треперим и опълченците на ШипкаМанталитет явно...вместо след гола да ги натиснем и довършим с втори гол, ние отзад....А историята помни и други подобни случаи...и с Левски,и с ЦСКА,а и с други наши отбори,отпадали нещастно именно по този начин...А съдията въобще не ни е виновен...щото и една дузпа за французите можеше да свирне.
Stand and fight
Аватар
zvezdes
новобранец
новобранец

Мнение от zvezdes »

executor, съгласен съм с теб на 100% за манталитета, за опълчението, за дузпата за франсетата, дори и за съдята. Вярно 6 мин, са множко, но колкото е дал толкова трябва да се играещото и нашите си полежаха. А що се отнася до пристрастията аз съм си пристрастен и в това не виждам нищо лошо, но момчетата от Пловдив що се обаждат по темата, при това за европейски мачове. Или казвай нещо смислено или си гледайте местното дерби (според мен може би по-истинско от това - Левски и ЦСКА)
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Смятам това да ми е последно писане на тема ФУТБОЛ !
Ако не се лъжа , ние всички сме преди всичко хора събрани от общи интереси на тема РИБОЛОВ и регистрирани в един и същи сайт ( някой и в повече ), аз лично смятам съфорумците за добри познати , и добри приятели . Нямам обяснение за тази злоба , която "лъха" от доста мнения към един нещастен неуспех на един БЪЛГАРСКИ отбор , същото се случи и с Локомотив - София !!!
Вие срещу кого "гаднеете" , имате ли сърца , какви сте , носили ли сте някога фланелка на гърба си , и някога да сте губили в последните минути ... ???
Аз лично имам над 750 излизания на терена , случвало ми се е да плача след такива мачове , въпреки че сме мъже !
Ами , уважавайте тези които са на терена , няма значение кои цвят фланелка носят на гърба си , та те играят за БЪЛГАРИЯ , дявол да го вземе ... !!!
А колкото до Пловдив , модераторе , ако не си осъзнал , дължиш извинение за тези твои "писания" , ти не си обикновен "форумец", а трябва малко или много да обединяваш , а не да "разкудкудякваш" ... !
Иначе имам незабравими мигове на терена от Едуард Ераносян и Аян Садъков (Аньо Садков) , с които сме се срещали по терените , треньор им беше , лека му пръст Тодор Диев ... , вярвай ми това са прекрасни хора и колеги , които винаги ще ти стиснат ръката след загуба !!!
Извинявам се ако някой е бил засегнат от думите ми , но аз с тази тема вече съм приключил !
Запазвам си правото да пиша само за един "селски" отбор - "УРАГАН" Гецово , там поне нещата са прости и истински ... !!!
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

ЦСКА за да играе роля в европейския футбол- трябва да показват класа и да натискат гостуващия отбор в собствената му половина както се бие...п.тка у темница, а не да чакат крайния сигнал, и аз съм ЦСКА- р, и мене ме е яд, но истината е че сме още много далеч от играта на големите, а и Съдбата си взе вересийте за как отстранихме Кула миналата година в поледната минута, все пак ни остава надеждата да нагъзим говедата както трябва през декември- поне за това съм 100% сигурен, че ще се случи. :D
Аватар
zvezdes
новобранец
новобранец

Мнение от zvezdes »

xenohаck, ти май за някакъв друг спорт говориш. Велизар и Чиликов се ми се струва че игрят на различни места (постове) по терена. Това първо. Второ аз си съдрах гърлото на стадиона (не за първи нито за последен път) и най-вероятно съм го гледал. Напълно съм съгласен с dimitar аз също съм бил доста години спортист и съм губил и побеждавал, плакъл съм, снощо също и то от яд, щото можеби не си чувал за това нещо - СПОРТНА ЗЛОБА. Аз не се правя на анализатор на играта на момчетата, а говора за душа за сърце. Не съм бил никога футболист, споделям болката.
Та ти - xenohаck - говори си за пловдивските отбори, говори смислени неща, реални.
И на края - dimitar е прав - все пак тук сме за друго не за футбол.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Мислех на теб да се обаждам , че след Жребчево минах през Враца и бях на гости на баджанака , но "програмата" ми дойде малко тежка и времето не ми стигна , е , намерих време да "метна" на "Дъбника" , но то беше повече за "идеята" ...
Та следващият път , когато имам път , ще ти се обадя , само да сме живи и здрави !!!
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Мисля да приключим темата който иска да
коментира http://forum.cska.bg/ или други подобни форуми :wink:
Изображение
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

Шанс ...
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”