Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

trabucco super ilite т1
Модератор: sapuna
- vanko1988
- фен клуб-скобар
trabucco super ilite т1
Колеги някой ползвал ли е въпросното влакно: http://www.tomaxshop.com/catalog/produc ... cts_id=285
Видях го в един магазин и освен цената му,ми направи впечатление издръжливостта му.Бях склонен да го взема,но първо реших да поразровя из нета за инфо,но нищо особенно не намерих,освен че пише,че е предназначено за риболов с директна пръчка или щека.Аз лично искам да го ползвам за река и риболов на болонезе.Подходящо или не е за този тип риболов или написаното е просто рекламен трик?
Видях го в един магазин и освен цената му,ми направи впечатление издръжливостта му.Бях склонен да го взема,но първо реших да поразровя из нета за инфо,но нищо особенно не намерих,освен че пише,че е предназначено за риболов с директна пръчка или щека.Аз лично искам да го ползвам за река и риболов на болонезе.Подходящо или не е за този тип риболов или написаното е просто рекламен трик?
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
-
- ще става разбирач
Re: trabucco super ilite т1
И според мен, издържливостта е нереална или диаметъра не е този за който е посочен.
Но пък 50 метра на такава цена, монофил, трябва да е хубаво, руснаците дават добри отзиви.
Ролките са по 50 метра, ако си обърнал внимание.
Но пък 50 метра на такава цена, монофил, трябва да е хубаво, руснаците дават добри отзиви.
Ролките са по 50 метра, ако си обърнал внимание.
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
- vanko1988
- фен клуб-скобар
да да забелязах че е 50м,ако помислиме логично би било редно щом е такава цената и качеството да е голямо,ма знае ли човек...мен най-много ме учудва това,че пише че е за директни въдици и се чудя каква е разликата дали ще ловиш на щека или болонезе..
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Разликата е, че директния няма макара, има такива влакна който не се препоръчва да се навиват на макара, явно се износват по бързо от навиване на шпулата
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него
А направили на някой впечатление че пише - ВЛАКНО ЗА ПОВОДИ 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Да бе колега,то това е ясно,че е за поводиstrijok написа:А направили на някой впечатление че пише - ВЛАКНО ЗА ПОВОДИ
Иначе днес го купих и тия дни мисля да го изпробвам.Надявам се да има какво да го опне и да му видя максималните възможности

-
- учете се от него
Тъй де, няма значение дали си с боло, директен, щека или мухарка - повода си е повод.
Пък какво пишат е друга бира, чудят се от къде да си изчоплят какви ли не глупости да се правят на интересни.
Пък какво пишат е друга бира, чудят се от къде да си изчоплят какви ли не глупости да се правят на интересни.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Незнам как им изчисляват издръжливостта на тия струни,но днес направих опит да вдигна 2.9кг тежест с повода 0,12 който взех вчера.Би трябвало да издържа 3.250,но неуспях да вдигна тежестта.Интересното е,че не се късаше на възела а на 10тина см от куката...
- SammY
- фен клуб-скобар
Колега и аз имам такова влакно . Моето е 0.11 , доста е здраво , ползвам го точно за боло . Найстина не издържа 2.9 кг както пише , но ми късаше старото основно 0.148мм и се принудих да го сменя със същия диаметър ,но по зраво . На око е по тънко от повечето влакна 0.10мм .
- vanko1988
- фен клуб-скобар
аз моето го мерих с микромер и отговаря на написаното,а за здравина все още нямам наблюдения,защото още немога да закача нещо едро,да го видя струва ли си парите 

за поводи това е най здравото влакно което сам ползвал