trabucco super ilite т1

Модератор: sapuna

Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

trabucco super ilite т1

Мнение от vanko1988 »

Колеги някой ползвал ли е въпросното влакно: http://www.tomaxshop.com/catalog/produc ... cts_id=285

Видях го в един магазин и освен цената му,ми направи впечатление издръжливостта му.Бях склонен да го взема,но първо реших да поразровя из нета за инфо,но нищо особенно не намерих,освен че пише,че е предназначено за риболов с директна пръчка или щека.Аз лично искам да го ползвам за река и риболов на болонезе.Подходящо или не е за този тип риболов или написаното е просто рекламен трик?
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
ivanov70
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: trabucco super ilite т1

Мнение от ivanov70 »

И според мен, издържливостта е нереална или диаметъра не е този за който е посочен.
Но пък 50 метра на такава цена, монофил, трябва да е хубаво, руснаците дават добри отзиви.
Ролките са по 50 метра, ако си обърнал внимание.
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

да да забелязах че е 50м,ако помислиме логично би било редно щом е такава цената и качеството да е голямо,ма знае ли човек...мен най-много ме учудва това,че пише че е за директни въдици и се чудя каква е разликата дали ще ловиш на щека или болонезе..
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Емил Димитров
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Емил Димитров »

Разликата е, че директния няма макара, има такива влакна който не се препоръчва да се навиват на макара, явно се износват по бързо от навиване на шпулата
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

А направили на някой впечатление че пише - ВЛАКНО ЗА ПОВОДИ :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

strijok написа:А направили на някой впечатление че пише - ВЛАКНО ЗА ПОВОДИ :D
Да бе колега,то това е ясно,че е за поводи

Иначе днес го купих и тия дни мисля да го изпробвам.Надявам се да има какво да го опне и да му видя максималните възможности :lol:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Тъй де, няма значение дали си с боло, директен, щека или мухарка - повода си е повод.
Пък какво пишат е друга бира, чудят се от къде да си изчоплят какви ли не глупости да се правят на интересни.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

Незнам как им изчисляват издръжливостта на тия струни,но днес направих опит да вдигна 2.9кг тежест с повода 0,12 който взех вчера.Би трябвало да издържа 3.250,но неуспях да вдигна тежестта.Интересното е,че не се късаше на възела а на 10тина см от куката...
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Колега и аз имам такова влакно . Моето е 0.11 , доста е здраво , ползвам го точно за боло . Найстина не издържа 2.9 кг както пише , но ми късаше старото основно 0.148мм и се принудих да го сменя със същия диаметър ,но по зраво . На око е по тънко от повечето влакна 0.10мм .
Изображение
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

аз моето го мерих с микромер и отговаря на написаното,а за здравина все още нямам наблюдения,защото още немога да закача нещо едро,да го видя струва ли си парите :D
raffo
новобранец
новобранец

Мнение от raffo »

за поводи това е най здравото влакно което сам ползвал
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”