Риболов около Видин

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Риболов около Видин

Мнение от GODzillata »

Абре, колеги - Светлин и vdo, ние другите, къде списваме в таа тема, от време на време се сбираме на по бира :drinkers: , особено като се преебе времето за риболов, заедно си правим откриване и закриване и т.н., па що не земете някой път да се появите и вие, а? :roll:

Добре сте дошли на следващата среща, ще бия тупаня като му доде времето! :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
vdo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vdo »

Оооо,че бъде,че бъде,ти само лупни на тупана :) .Стига да нема нещо изневиделица баш тогава,идвам.Благодарско за поканата :drinkers:
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

Аз преди малко се прибрах от Дунава ,с фидера 10тина морунашчета ,само три по йедри другото от детската градина.Всичко си плува обратно там от къде е дошло.
П.П.В магазина нямаше моята наскоро станала ми любима захранка за дунав ,а именно Мондиал река черния пакет от 5 кг.Та взех мондиал река ама зеления от 2.5,ииии нема такъв блювоч.Никога нема повече да го погледнем даже.
Е така просто да си знаете...
svetlin201
новобранец
новобранец

Мнение от svetlin201 »

ще дойда няма проблем и на Калоян му казах че когато правих те среща на баща ми имаше ден ден и нямаше как да дойда но следващия път ако нямам задължения ще дойда :) и така на Скобар къде ще ходим ? има ли вече и къде ако не ви се пише тука може и на личен .
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

svetlin201 написа:ще дойда няма проблем и на Калоян му казах че когато правих те среща на баща ми имаше ден ден и нямаше как да дойда но следващия път ако нямам задължения ще дойда :) и така на Скобар къде ще ходим ? има ли вече и къде ако не ви се пише тука може и на личен .
В момента незнам некаде да се въртът пасажи,поне не съм чул ,по скоро епизодични некви от време на време ама си е изкецана работа.
Нема го и тва е.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ае, фо ще каете у петък да сръбнем по нещо, а? :roll: Ем ни е празник на града! :drinkers:
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

GODzillata написа:Ае, фо ще каете у петък да сръбнем по нещо, а? :roll: Ем ни е празник на града! :drinkers:
Аз не мога.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

kaloyan Mladenov написа:
GODzillata написа:Ае, фо ще каете у петък да сръбнем по нещо, а? :roll: Ем ни е празник на града! :drinkers:
Аз не мога.
У четвъртък? :roll:
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

GODzillata написа:
kaloyan Mladenov написа:
Аз не мога.
У четвъртък? :roll:
Става ,ма и другите да кажат как са ?
Sparto
новобранец
новобранец

Мнение от Sparto »

Къде за скобар казвате :Д сега пиша от училище иначе като се пребера ще ви разясна к'во става нА Дреновец :С А и у това време каде за таранки туй унуй.. :Д Абе нещо да си направя кефа .. :Д
Sparto
новобранец
новобранец

Мнение от Sparto »

Taka Изморен се прибрах :Д :Д :Д От 2 излета на дреновец съм много разочарован. Исках да сефтосам мача ама освен с 1 бабушка и 5-6 уклея общо беше много зле. Таранки и червеноперки няма а да не говорим че за шаран трябва да седиш с по 3-4 дена за да може да се пребереш с 2-3 шарана по кило- две... Много е зле .. Та може ли да ми кажете някое място Дувана или някой язовир ( полетковци, кулския) където дава добър резултат в момента от не много маломерни рибки :? Дали за скобар4ета или таранки няма значение :Д :Д
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Sparto написа:Taka Изморен се прибрах :Д :Д :Д От 2 излета на дреновец съм много разочарован. Исках да сефтосам мача ама освен с 1 бабушка и 5-6 уклея общо беше много зле. Таранки и червеноперки няма а да не говорим че за шаран трябва да седиш с по 3-4 дена за да може да се пребереш с 2-3 шарана по кило- две... Много е зле .. Та може ли да ми кажете някое място Дувана или някой язовир ( полетковци, кулския) където дава добър резултат в момента от не много маломерни рибки :? Дали за скобар4ета или таранки няма значение :Д :Д
На Гуджовия излиза що годе добри таранки,там дет се образува заливчето.
vdo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vdo »

Sparto написа:Taka Изморен се прибрах :Д :Д :Д От 2 излета на дреновец съм много разочарован. Исках да сефтосам мача ама освен с 1 бабушка и 5-6 уклея общо беше много зле. Таранки и червеноперки няма а да не говорим че за шаран трябва да седиш с по 3-4 дена за да може да се пребереш с 2-3 шарана по кило- две... Много е зле .. Та може ли да ми кажете някое място Дувана или някой язовир ( полетковци, кулския) където дава добър резултат в момента от не много маломерни рибки :? Дали за скобар4ета или таранки няма значение :Д :Д
Преди около месец на Медовница от 14.00 до към 17.00 часа към 3-4кг червеноперка и дребни таранки,уж за едри отидох,но нещо не ги дочаках. Може и некой шаранчок или амур да те изненада и то доста приятно,ако имаш късмет де.Червеноперката на парченце сладка царевица от консерва,захранката не знам каква беше.Та ,ако ти се разкарва до там,горе-долу това е положението.Има и толстолобчета.
В гьола в Медовница,точно срещу разклона за Воднянския язовир ми казаха ,че излизат едри бабушки.
svetlin201
новобранец
новобранец

Мнение от svetlin201 »

Сега се прибирам от Гуджовия и един пендер с извинение си опъваше мрежите до една топола и аз му казвам до къде ще опъваш ония нахалник вика що бе проблем ли имаш и аз Еми да няма къде да си хвърля пръчките и той млъкна ама седи и си наблюдава мрежата иначе щях да я нарежа писна ми с такива нахалници няма оправия ..................... това е от мен :) и там вече май няма да ловим за жалост ....
svetlin201
новобранец
новобранец

Мнение от svetlin201 »

Преди около месец на Медовница от 14.00 до към 17.00 часа към 3-4кг червеноперка и дребни таранки,уж за едри отидох,но нещо не ги дочаках. Може и некой шаранчок или амур да те изненада и то доста приятно,ако имаш късмет де.Червеноперката на парченце сладка царевица от консерва,захранката не знам каква беше.Та ,ако ти се разкарва до там,горе-долу това е положението.Има и толстолобчета.
В гьола в Медовница,точно срещу разклона за Воднянския язовир ми казаха ,че излизат едри бабушки.[/quote]

колега не ли много далече от Видин ? и къде точно е това може и да прескоча до там то само там вече май остана да ходим
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”