магазин Орозов - 90 лв, 2 дни щастие и 5месеца нещастие

Модератор: sapuna

Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Re: магазин Орозов - 90 лв, 2 дни щастие и 5месеца нещастие

Мнение от orion30 »

Тез не разбраха че клиента не е за "еднократна" употреба.:D
Аз съм недоволен от солташака на Орозовов във Варна. Говоря за магазина на ул.Кавала. Като видяха че се търси Гамакацу за чернокоп и цената "набъбна" от 3.80лв, за пакет/11 броя/, на 4.40лв. Че и ме засилва да си взема "повечко" щото видиш ли изровили последните пакети от склада. :D
Те като вино тез куки. Като стоят в склада , отлежават и им се вдига цената. :D
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Тази марка / фирма от много време съм я забравил.
Помня преди 8-9 години ,като кажеш на колега от къде си взел такъма и ,като споменеш орозов го казваш с респект и леко като хвалба , няколко години по-късно на пазара се появиха други марки и орозов леко полеко залезнаха ,както и някой от магазините им , просто спадна много нивото .
Последния случай е миналата година , съседка купува подарък на приятеля си който тепърва навлиза в шаранджийския риболов и естествено са я видяли , че грам неотбира и са и предложили пръчка двуколенна , като аз и споделих мое мнение ,че му трябва на 3 части най-малкото заради колата му , сега я слага през багажника та чак до жабката, а макара е мачова , от по-голямите и скъпа , та за 200 лв добре са я одрусали .

П.п 2 риболова и аванса на макарата не работи или много затега или е много отпуск средно положение няма
Изображение
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

Кофти колега ,отдавна е трябвало да потърсиш комисия за защита на потребителите.Има срок от един месец в който трябва да ти върнат ремонтирана въдицата , ако ли не успеят са длъжни да ти възстановят парите.
П.П.Без да се обиждаш ,ама така случайно да се наричаш Българин.....???Кво е т'ва "ЙОК"???
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Господари на ефира
или
Баркод по Тв7 ;)
Аватар
refab
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от refab »

kaloyan Mladenov написа:..................................Има срок от един месец в който трябва да ти върнат ремонтирана въдицата , ако ли не успеят са длъжни да ти възстановят парите.
....................................
И аз това му казвам, защото на него рекламацията му е уважена, въпреки, че не пази бележката. Те са приели стоката обратно за поправка съобразно гаранцията. Този им акт потвърждава покупката и при това положение вече не е необходима касовата бележка. Съответно, тече срока за ремонт - 1 месец. Друг въпрос е, ако случайно са му казали, че ще му я поправят срещу заплащане!?
Аватар
namaste
новобранец
новобранец

Мнение от namaste »

???Кво е т'ва "ЙОК"???
:D :D :D

Ех човек да не се отпусне малко в някакъв жаргон и чуждици. Не мисля че е "болка за умиралка" дето казваше баба ми...

Колега приеха я да я оправят, но не срещу заплащане и още утре ще въртя пак в комисията за защита пък да видим...
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

lif3house написа:Господари на ефира
или
Баркод по Тв7 ;)
Подкрепям мнението на колегата. Само Господарите ще свършат работа. Поне ще го изложат пред цяла България. :D
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Колеги,не сте ли малко крайни? Не вярвам самия Орозов ,да е продал пръчката,та да го нападате толкова.Замислете се за приноса на този човек,за развитието на риболова в БГ.Сигурен съм че няма риболовец, който да не използва внесени от него риболовни пособия.Ако колегата се обърне директно към него,съм сигурен че проблема ще се реши.Не забравяйте приказката"Царя дава,падаря не дава" Успех !
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
gupata_riba
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gupata_riba »

гуслар написа:Колеги,не сте ли малко крайни? Не вярвам самия Орозов ,да е продал пръчката,та да го нападате толкова.Замислете се за приноса на този човек,за развитието на риболова в БГ.Сигурен съм че няма риболовец, който да не използва внесени от него риболовни пособия.Ако колегата се обърне директно към него,съм сигурен че проблема ще се реши.Не забравяйте приказката"Царя дава,падаря не дава" Успех !
:lol: :lol: Рибата мириши от главата :lol:
На къса плувка ,в репея
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

гуслар написа:Колеги,не сте ли малко крайни? Не вярвам самия Орозов ,да е продал пръчката,та да го нападате толкова.Замислете се за приноса на този човек,за развитието на риболова в БГ.Сигурен съм че няма риболовец, който да не използва внесени от него риболовни пособия.Ако колегата се обърне директно към него,съм сигурен че проблема ще се реши.Не забравяйте приказката"Царя дава,падаря не дава" Успех !
Колега, да си чувал за фирмена политика ? Тя се изпълнява от персонала и се изгражда от собственика.
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

Имат ли дефекти изкуствените примамки от магазина :D ? Как е положението с тях , че днес ме насочиха да проверя там за едни ? :)
Изображение
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

то май по добре от такива магазини да си купуваш пръчки от 10 лв .. май повече издържат от тея за 100 ... хахах :D :D
CARP FISHING :fishing9:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Комисия за защита на потребителя!
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

а като се оплака в КЗП, защо не им каза "не ми дадоха касов бон" - пък да им дойдат и от НАП на гости...
Аватар
achocom
новобранец
новобранец

Мнение от achocom »

Тедо написа:а като се оплака в КЗП, защо не им каза "не ми дадоха касов бон" - пък да им дойдат и от НАП на гости...
:evil: +1
България ни е една - нека да я пазим поне ЧИСТА! :fishing3:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”