Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

доста риба а???
Модератор: bobopeli
доста риба а???
вижте какво става на язовира краи ГЕНЕРАЛ КИСЕЛОВО(около девня област варна) 3 тона и 800кг риба почти нямаше вярващи но кантара не лъже!!тези 2 лодки на снимката направиха 4 курса пълни с риба!! язовира е зарибяван 2005 с 200 000 х. парчета риба ама не помня точно каква бяха 3 вида по 100 000 и два по 50 000 има такса 10 лв и хванах около 10 сомчета така по кило и половина но малко трудно кълве там но може би съм слаб рибар!
иначе риба има за целия китаиски народ
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179516&photo=2

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179516&photo=2
-
- ще става разбирач
абе защо промишлен? то си има доста рибари събото и неделя...?ULtRA^CsKa написа:Delux не е зле да почнеш да пишеш на кирилица а за бракониерстото като не си на ясно по добре не пиши човека си е зарибил язовира и има право да си лови рибата колкото и неприятно да изглежда си е факта мястото на темата нее тук а във промишлен риболов нека модераторите я преместят
абе човек аз не рекламирам!!! бях там да хвана нещу и доидоха началниците на язовира и ме помолиха за помощ!!!! НЕ Е реКЛАМА просто се изомих!ivan_yo написа:Мойто мнение е че тази тема няма място в НАРИБА КОМ и следва да бъде истрита . Мрежите не са нашето хоби и не е нужно да се прави ТУК реклама.ИЗТРИЙЙТЕ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
-
- ще става разбирач
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
абе човек аз не рекламирам!!! бях там да хвана нещу и доидоха началниците на язовира и ме помолиха за помощ!!!! НЕ Е реКЛАМА просто се изомих![/quote]Nikolay ( Dobrich ) написа:
много ясно че не е реклама - след тези снимки едва ли ще отиде там някой[/quote]ами казахами че в момента трябва да има 30тина тона .....