Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

27 Кг Шаран изкаран на р. Дунав
Модератор: dantho.mihov
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: 27 Кг Шаран изкаран на р. Дунав
Patera написа:Абсурд това да е 27 кг. А и жалко за добичето.
Колко такива добичета си отиват всяка година от мрежарите ти е бедна фантазията...

- Patera
- вече хвърля и на тежко
Е, то това е ясно.
А ми е интересно, ако е 27 кг., с какво го е вадил, че само 10 мин. е била борбата? Да не е вързал някое въже за теглича на някой Трабант и с него да го е дърпал?
А ми е интересно, ако е 27 кг., с какво го е вадил, че само 10 мин. е била борбата? Да не е вързал някое въже за теглича на някой Трабант и с него да го е дърпал?

I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Виждал съм кордите на дунавските рибари, и по големи риби ще извадят за 10 мин.Patera написа:..А ми е интересно, ако е 27 кг., с какво го е вадил, че само 10 мин. е била борбата?..
Не е проблем, че човекът си е турнал някое килце върху улова, проблема е защо се унищожават трофейните риби

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Абе вие не разбрахте ли,че поне 95% от българските рибари си прибират рибата.Сигурен съм ,че повече от половината от тях дори не ползват интернет.Кво само си чешете езиците тука,нищо няма да промените.Някой като публикува снимка на трофейна риба и се почва едно плюене,всичките големи светци се извъдиха и никога не са прибирали трофейни риби.Що не го пуснал,ами в правото си е да не го пусне,закона го позволява.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
-
- ще става разбирач
Истина !vanboxer написа:Абе вие не разбрахте ли,че поне 95% от българските рибари си прибират рибата.Сигурен съм ,че повече от половината от тях дори не ползват интернет.Кво само си чешете езиците тука,нищо няма да промените.Някой като публикува снимка на трофейна риба и се почва едно плюене,всичките големи светци се извъдиха и никога не са прибирали трофейни риби.Що не го пуснал,ами в правото си е да не го пусне,закона го позволява.

+1Радо Троев написа:Истина !vanboxer написа:Абе вие не разбрахте ли,че поне 95% от българските рибари си прибират рибата.Сигурен съм ,че повече от половината от тях дори не ползват интернет.Кво само си чешете езиците тука,нищо няма да промените.Някой като публикува снимка на трофейна риба и се почва едно плюене,всичките големи светци се извъдиха и никога не са прибирали трофейни риби.Що не го пуснал,ами в правото си е да не го пусне,закона го позволява.
Виждал съм кордите на дунавските рибари, и по големи риби ще извадят за 10 мин.
Преди 1 месец бял амур 20+ един колега го извади като парцал без рибата да се съпротиви!
Понеже се заформи вечния спор, в интерес на истината не съм и хващал подобни трофейни риби.vanboxer написа:.....големи светци се извъдиха и никога не са прибирали трофейни риби.Що не го пуснал,ами в правото си е да не го пусне,закона го позволява.
Въпросът не е да се взема ли риба за ядене или никога, а че в случая рибата е рядко голяма, кой-знае каква кулинария в нея няма, а цената като месо е по-ниска от колкото би го продал на някой арендатор, където ще се знае, че това е шарана на еди-кой си.
Риба, която толкова години се е спасявала от мрежи и куки заслужава да живее, ама това е въпрос на по -сложно мислене...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- новобранец
27 либри може, има кантарчета дето мерят в либри и кг. !!!bantumi написа:Това е далеч от 27кг.
-
- вече хвърля и на тежко
За десетте минути мисля че даже е много.Аз по р.Марица ходя с плетено влакно 0.50 и като хвърлиш между върбите размотаваш най-много десетина метра влакно.Удари ли нещо го вадиш на боксир ,аванси и разни фокуси по-рядко....
- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Абе вие сте много странни по някой път! Какво да го направи човека...да го върне в реката и да го хване някой мрежар с документ за промишлен риболов и да го продаде на някоя софийска кръчма за 100лв. Или да се проба да го продаде на някой местен или полу-местен рибарник и собственика да му оферира 25-30лв. смееки се пренебрежително на шарана - дивак?... А? Какво да направи човека? По- добре да си колне добичето, да покани приятели и да си спретнат едно напиване с лакърдии за риболов и да отдадат необходимата почит на животното! Било тлъсто...мазно.. и т.н..... кой му пука като имат повод да се видят и по излъжат съвсем по нашенски!... Амън от съдници!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Дано му приседне...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- научил се да хвърля

exm написа:Абе вие сте много странни по някой път! Какво да го направи човека...да го върне в реката и да го хване някой мрежар с документ за промишлен риболов и да го продаде на някоя софийска кръчма за 100лв. Или да се проба да го продаде на някой местен или полу-местен рибарник и собственика да му оферира 25-30лв. смееки се пренебрежително на шарана - дивак?... А? Какво да направи човека? По- добре да си колне добичето, да покани приятели и да си спретнат едно напиване с лакърдии за риболов и да отдадат необходимата почит на животното! Било тлъсто...мазно.. и т.н..... кой му пука като имат повод да се видят и по излъжат съвсем по нашенски!... Амън от съдници!

-
- ще става разбирач
Човека си е хванал рибата и има напълно законно право да си я вземе!Браво!!!
То риба има ама водата е повече.