Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов около Видин
Около 40 км.от Видин,ако минеш през Димово.
-
- новобранец
значи не е много далече ами заслужава ли си толкова км да минем ? поне хубава ли е червеноперката и бабушката пък и сега е хладно може и да не излиза ?vdo написа:Около 40 км.от Видин,ако минеш през Димово.
-
- вече хвърля и на тежко
Червеноперката не е много едра,ама е много.Бабушката е в друг гьол,който се образува преди няколко години,там не съм ходил,само са ми казвали какво бие в него.Той се образува след втория медовнишки,на който крана пуска и на който скоро не съм стъпвал , не знам как е положението,но явно има бабушка
Най-рано в понеделник ще мога да кажа в момента как е положението с кълването ,при тези температури.

-
- новобранец
ще чакаме как е било 

-
- разбира нещата
vdo,за кой точно язовир става въпрос ,пи ли упътил по подробно?
Толкова отдавна не съм ходил на там ,че вече не помня,ма не бяха ли в една и съща посока ио двата по пътя за орешец в ляво след медовница?И пътя как е черния за лека кола става ли?
Толкова отдавна не съм ходил на там ,че вече не помня,ма не бяха ли в една и съща посока ио двата по пътя за орешец в ляво след медовница?И пътя как е черния за лека кола става ли?
-
- вече хвърля и на тежко
Точно така,първият е вляво, веднага след Медовница по пътя за Орешец,за него говоря.Другия е по-забутан.Пътя е добър,става за кола,а и язчето е на има- нема 500 м. от шосето 

-
- вече хвърля и на тежко
В събота, на Медовница- това за около 2 часа след обяд на бял червей+студ и дъжд
:
тези незнам какви са,но ме побъркаха на малка дълбочина на бял червей

те такива таранки
(
и такива червеноперки,но малко

Днес сутринта от около 8.00 до обяд на жито:

2х600-700гр.на жито+ доста като малките таранки.
НАСЛУКА!

тези незнам какви са,но ме побъркаха на малка дълбочина на бял червей

те такива таранки

и такива червеноперки,но малко

Днес сутринта от около 8.00 до обяд на жито:

2х600-700гр.на жито+ доста като малките таранки.
НАСЛУКА!
-
- разбира нещата
Бравооооо,напрай ли са ти кефа.Я свирни некой път като решиш да ходиш на там,ако съм свободен да напрайм един риболов заедно а???
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Някъф хищник има ли в оня гьол? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- вече хвърля и на тежко
Калояне,може да отскочиме нeкоя събота или неделя,Орешец е селото ми и като си ходя се отбивам за по малко да поцъкам.По принцип най-ме кефи на Лома на спининг,но там е трагедия с това маловодие и за това разтоварвам на язовири
.
Киро,хищник нема абсолютно никакъв тук.На Скомлянския е истината за трофеуси,с малката подробност,че таксата е 20 или 30лв. и ловиш пред очите им на стената и около нея само,като не можеш да взимаш риба,с изключение на бабушка и таранка.А там вече требва да има бая големшки щуки,сом и костур от хищните.

Киро,хищник нема абсолютно никакъв тук.На Скомлянския е истината за трофеуси,с малката подробност,че таксата е 20 или 30лв. и ловиш пред очите им на стената и около нея само,като не можеш да взимаш риба,с изключение на бабушка и таранка.А там вече требва да има бая големшки щуки,сом и костур от хищните.

-
- разбира нещата
Ако е хубаво времето тая събота или неделя казваш кога ше си ходиш на Орешец аз припалвам от Видин и дано не съм сам,и се уговаряме за един риболов там...Ма не за 2 часа ми да земем некое шишенце....vdo написа:Калояне,може да отскочиме нeкоя събота или неделя,Орешец е селото ми и като си ходя се отбивам за по малко да поцъкам.По принцип най-ме кефи на Лома на спининг,но там е трагедия с това маловодие и за това разтоварвам на язовири.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
С бозЪ ли?kaloyan Mladenov написа:...Ма не за 2 часа ми да земем некое шишенце....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- разбира нещата
Тоъ пъ с бозъ...да не сме луди...с пресно млеко разбира се!GODzillata написа:С бозЪ ли?kaloyan Mladenov написа:...Ма не за 2 часа ми да земем некое шишенце....
-
- новобранец
били оточнил точно как да стигнем до този язовир vdo?нещо не може да се сетим къде точно се намира
ще съм благодарен ако ми кажеш
чакам да ми пишеш може тука или на личен 

Хайде да раздвижа малко темата :Д Може ли скобарджиите да ми кажат някакви места каде може да ходя,
В неделя бях след арчар на някво място дъното беше каменисто течението силно дълкобоко 1,50-2м обаче нито един само 5-6 попчета за котката много зле.... Но аз си го обяснявам че още не знам тънкости и ект...места..
Благодаря предварително

Благодаря предварително