Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Re: Чернокоп и лефер 2012
Сега се връщам от вълнолома от 19 до 23 часа един едър чернокоп 

- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Днес ги ловиха на сачма до фара и излизаха доста хубави риби но хващаха само определени хора не знам как става,едни и същи такъми а пък?????
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Според мен зависи колко бързо въртят 

Що е то сачма......??? колегаPlamenIvanov написа:Днес ги ловиха на сачма до фара и излизаха доста хубави риби но хващаха само определени хора не знам как става,едни и същи такъми а пък?????
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Пробито олово , през което минава месината , прилича на монтаж на бомбарда 

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Колеги,утре и вдругиден са перфектните дни за риболов според прогнозата,аз лично утре отпрашвам на юг от Царево,през деня проби за зарган,вземам и едно кило граца и оставам на нощен-ще дам инфо като се върна.Успех на всички
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
- вече хвърля и на тежко
Привет на всички скоро се регистрирах във форума както вероятно доста от вас и аз съм болен на тема Лефер..........Някакво инфо за Несебър ? Снощи бяхме за малко там пълен провал, тук таме някой хващаше по някоя грацичка и някой объркан чернокоп. Рекетата не бяха влизали 3 дена и ем пресен не може да се намери
но може да се хване. В момента около чернокопа се навъртат едни сафриди-мутанти, 3-4 бр. ще са ти достатъчни за целия риболов.XegouX написа:Привет на всички скоро се регистрирах във форума както вероятно доста от вас и аз съм болен на тема Лефер..........Някакво инфо за Несебър ? Снощи бяхме за малко там пълен провал, тук таме някой хващаше по някоя грацичка и някой объркан чернокоп. Рекетата не бяха влизали 3 дена и ем пресен не може да се намери
Най-отгоре се виждат двата които останаха от 5-те които хванах за 15 мин. - и тези са най-малките, от първия излязоха 16 филета. Малка кука 8 номер и филенце от замразена граца колкото нокътя, и чакаш на изчезне плувката, сафрида няма нужда от засичане.
Явно не си се разболял достатъчно още щом за малко. Аз снощи като си тръгвах от Вълнолома, срещнах само един подранил зарганджия, ама хладилната чанта над половината (10 литра е)
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Евала колега хубаво фото,накъртил си ги 

Сряда вечер на вълнолома от 2100 до 0200 часа беше слабо - 5 броя чернокоп, като до 11 бях още капо. Имаше хора които си тръгнаха с празни торбички.
-
- вече хвърля и на тежко
Тая синя хладилна чанта май съм я виждал 

Праскам ви снимки от преди 2 седмици на маслен нос,20 лодки-нито една риба
Рибата я нямаше,обаче паламуд на богато
тия са от даляна,а тия от мрежа от 18 до 22 часа,око 44.
Та мисля че паламуда взе превес над всички други риби,и завзе територията. Чернокопа избива там където го няма паламуда.

Риболовци.
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
вчера в балчик, на циганската буна пълна скръб, нищо на бомбарда, и към 18.00 си викам я малко да натопя един бас дрийм 80 с тоя попътен вятър ще хвърчи добре и ето резултата.
ТЕНКЮ..........ДОЛУ ГОРЕ РАЗБРАХplamenski4 написа:Пробито олово , през което минава месината , прилича на монтаж на бомбарда
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Този път драги колеги обиколката по южните морета не се увенча с успех-почти капо ,по светло взех 5 заргана после на нощен между царево и Варвара-без удар.Оттам Созопол пристанището същата история-засякохме се с група от Силистар-и те го бяха драли предния петък но сега ядец ,леферите де
А между другото като отидохме към 14,30 имаше 2 момчета с по 30 зизита от сутринта

А между другото като отидохме към 14,30 имаше 2 момчета с по 30 зизита от сутринта