Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

ЕвроСома
Модератор: bobopeli
ЕвроСома
Колеги, другари братя
)
От скоро съм във вашия форум, някои от вас сигурно вече ме мразят други може да ме обичат, но "Какво тук значи някаква си личност" - е казал Вапцаров. Настана време разделно колеги за българската политика - време е да изкараме и ние някой лев, затова предлагам да учредим една партия "ЕвроСома". С какво ни превъзхождат политиците - нима могат да лъжат по-добре от нас или да разтягат локуми. Аз лично така ги виждам нещата от 100човека в България поне 10има ходят за риба. С тази риба хранят семейства, следователно и жените им са доволни и те ще гласуват. От нас има и ергенчета те минимум по 2-3 гаджета хванат през годината и те доволни
) и те ще гласуват. Власите по Дунава само чакат сигнал от мен да атакуват избирателните урни, ами ако привлечем и щукарите и шаранджиите ставаме МИЛИОНИ. Колеги по мои груби сметки поне 20 човека в парламента не ни мърдат - влеземе ли пътят до горе е кратък. Няма да се работи ще може да ходите по цял ден за риба. Защо да ядеме луди крави и пилета болни от птичи гриб ще ядеме само риба и качамак. Ще приватизираме язовирите на наши хора. Ей ще направя лева 5 паунда и от чужбина ще идват да ни бачкат. Един ще ми носи въдиците друг ще закача червея трети ще ми носи бирички и ще ми прави вятър. Ей ще въведа смъртна присъда за бракониерите.
Сега му е паднало
)
Рибари от цяла България обидинявайте се
)

От скоро съм във вашия форум, някои от вас сигурно вече ме мразят други може да ме обичат, но "Какво тук значи някаква си личност" - е казал Вапцаров. Настана време разделно колеги за българската политика - време е да изкараме и ние някой лев, затова предлагам да учредим една партия "ЕвроСома". С какво ни превъзхождат политиците - нима могат да лъжат по-добре от нас или да разтягат локуми. Аз лично така ги виждам нещата от 100човека в България поне 10има ходят за риба. С тази риба хранят семейства, следователно и жените им са доволни и те ще гласуват. От нас има и ергенчета те минимум по 2-3 гаджета хванат през годината и те доволни

Сега му е паднало

Рибари от цяла България обидинявайте се

Re: ЕвроСома
Само така!!!kashalota написа:.......
Ще приватизираме язовирите на наши хора. Ей ще направя лева 5 паунда и от чужбина ще идват да ни бачкат. Един ще ми носи въдиците друг ще закача червея трети ще ми носи бирички и ще ми прави вятър. Ей ще въведа смъртна присъда за бракониерите.
Сега му е паднало)
Рибари от цяла България обидинявайте се)

Жоро Гоцев - Призидент призидент .................
Грабвайте телескопите и закачайте на тях знамената
))
Ще имаме митинг на площад Народно Събрание, жени облечени в рибарски мрежи ще раздават безплатно бира и пържена цаца, бял червей и голямата награда тенекия от сирене пълна със попови прасета и всичко това на фона на култовата песен "И ловец съм и рибар съм"
Грабвайте телескопите и закачайте на тях знамената

Ще имаме митинг на площад Народно Събрание, жени облечени в рибарски мрежи ще раздават безплатно бира и пържена цаца, бял червей и голямата награда тенекия от сирене пълна със попови прасета и всичко това на фона на култовата песен "И ловец съм и рибар съм"
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Айде първо да свърши бирфеста , че и там дават цаца - да не се объркват избирателите

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- joro1973
- вече хвърля и на тежко
НЕ СА ВИНОВНИ БРАКОНИЕРИТЕ! Виновна е държавата! В Германия да не би да няма измамници и бракониери?!? Има, но там пипат здраво и не се церемонят - Всичко идва от КОНТРОЛА! Няма ли го... разграден двор сме! Отделно е възпитанието на човека, но когато няма пари даже и за храна - то не играе... Затова трябва контрол! Хич не ми се пише за тези неща...
колкото повече вали, толкова повече вали
joro1973 написа:НЕ СА ВИНОВНИ БРАКОНИЕРИТЕ! Виновна е държавата! В Германия да не би да няма измамници и бракониери?!? Има, но там пипат здраво и не се церемонят - Всичко идва от КОНТРОЛА! Няма ли го... разграден двор сме! Отделно е възпитанието на човека, но когато няма пари даже и за храна - то не играе... Затова трябва контрол! Хич не ми се пише за тези неща...