каталог на шимано-2013

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
marshallBG
новобранец
новобранец

каталог на шимано-2013

Мнение от marshallBG »

COLMIC FAN
tct

Re: каталог на шимано-2013

Мнение от tct »

COLMIC FAN си,ShiBano рекламираш :roll: Ако си решил да подаряваш по нещо от каталога за мен може едно мултипликаторче :wink:
Аватар
marshallBG
новобранец
новобранец

Мнение от marshallBG »

tct написа:
COLMIC FAN си,ShiBano рекламираш :roll: Ако си решил да подаряваш по нещо от каталога за мен може едно мултипликаторче :wink:
това че съм писал че съм фен на колмик не означава ,че цялото ми оборудване е на колмик, напротив имам доста неща на шимано.Не съм за това да си роб на една марка напротив може да си имаш една фаворит марка,и други които да допълват нещата които дадената марка е слаба.....Не исках да правя реклама,а просто да ви покажа какви са новите изобретения на техниците на шимано...колега дай боже да имаш 2-3 мутипликатора от каталога на шимано :drinkers: :wink:
COLMIC FAN
tct

Мнение от tct »

marshallBG написа:
tct написа:
това че съм писал че съм фен на колмик не означава ,че цялото ми оборудване е на колмик, напротив имам доста неща на шимано.Не съм за това да си роб на една марка напротив може да си имаш една фаворит марка,и други които да допълват нещата които дадената марка е слаба.....Не исках да правя реклама,а просто да ви покажа какви са новите изобретения на техниците на шимано...колега дай боже да имаш 2-3 мутипликатора от каталога на шимано :drinkers: :wink:
Имам ,ни съ притеснявай :drinkers:
Аватар
marshallBG
новобранец
новобранец

Мнение от marshallBG »

изобщо не сЪ притеснявам :drinkers:
COLMIC FAN
tct

Мнение от tct »

marshallBG написа:изобщо не сЪ притеснявам :drinkers:
Баш таман ба :drinkers:Имам към 100 макари,може и повичи,ни сам ги броил.Кат ми писни от някоя га фърлям ба.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”