Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Добра лебедка - откъде
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Добра лебедка - откъде
Здравейте колеги !
Интересува ме откъде да си закупя добра ,мощна и най-важното здрава лебедка за колесара? Лодката ми с мотора и бензина е около 400 кг и сегашната Knott замаза зъбите и не върши работа. Всички коментари на препатили , ще са полезни за мен а и за други колеги.
Благодаря Ви предварително !
Интересува ме откъде да си закупя добра ,мощна и най-важното здрава лебедка за колесара? Лодката ми с мотора и бензина е около 400 кг и сегашната Knott замаза зъбите и не върши работа. Всички коментари на препатили , ще са полезни за мен а и за други колеги.
Благодаря Ви предварително !
Re: Добра лебедка - откъде
"Рибата не е длъжна да кълве когато имаме свободно време"
-
- ще става разбирач
Лебедката от линка на колегата Чоко е на модела,който (единствен) се продава в страната и е (пълен) боклук. Вървят в магазините между 25 и 40 лева ,някои ги продават и по-скъпо,и неминуемо им изтърва палчето или им отиват зъбките,вече съм на трета такава. Вариантът ти е да търсиш стара читава лебедка от колесар за лодка,някъде от чужбина.Мисля,че попаднах на такава с новият си (стар) колесар,скоро ще разбера. Каквато и да си вземеш,махни стоманената проволка и ползвай колан. Може и да се занимаваш с правене на лебедка,но ако не си я правиш сам,а плащаш за това,със сигурност ще ти излезе скъпо.
Успех и не забравяй да споделиш как си решил въпроса!
Успех и не забравяй да споделиш как си решил въпроса!
-
- научил се да хвърля
Аз ползвам редуктор от не знам какво, но ми върши работа.Във вторични го намерих и две години
нямам ядове.
нямам ядове.
- pezz
- вече хвърля и на тежко
Моята я купих от "Баумакс" за 99лв.Повдига 750кг.Лодката ми тежи 500кг.Много съм доволен за сега.Ако искаш утре ще ти направя снимка.
ЗА ДОБРИЯ ШОФЬОР ЛОША КОЛА НЯМА
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не знам защо искате да се набутвате постоянно с лебедки сечени с матрица. Намирате си две зъбни колела от каквато и да е промишлена машина с подходящи размери и си првите не лебедка а танк. Имам две направени подобни и едната дига 900 кг. с акумулаторен винтоверт. Дерзаите не чакайте на китайските ученици.