Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

За ЩУКА около СОФИЯ
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
За ЩУКА около СОФИЯ
Някой да даде информация, дали е тръгнал риболова на щука около София.
Re: За ЩУКА около СОФИЯ
на баластриерите около София си дава щуки, ама трябва търпение
))

-
- новобранец
дава си ама на Богров преди няколко години първото ми ходене хванах и после колкото пъти да ходя нищо... отзив от скоро уловена щука имам предвидJoshua написа:на баластриерите около София си дава щуки, ама трябва търпение))
Щуката около София не е спирала дори и лятото.bobkata_86 написа:Някой да даде информация, дали е тръгнал риболова на щука около София.
Челопечене,Чепинци това са твоите места за щука
айде успех
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде
Специално щуката на Чепинци и на другите места кълве 1 към 10 на 10 ходения веднъж
-
- новобранец
Съгласен съм с теб 1 вото ходене и от тогава нищоancoi написа:Специално щуката на Чепинци и на другите места кълве 1 към 10 на 10 ходения веднъж
Последно промяна от bobkata_86 на Пон Окт 29, 2012 12:21 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
За Челопечене кои са удачните места ?johnydvd написа:Щуката около София не е спирала дори и лятото.bobkata_86 написа:Някой да даде информация, дали е тръгнал риболова на щука около София.
Челопечене,Чепинци това са твоите места за щука
айде успех
В събота и вторник, на няколко различни блесни и воблери - нищо и половина. Другите колеги дето мятаха на рибе и те (това за вторник). Един колега ми каза, че хванали един добър костур на рибе откъм плажа и това е. Щука йок 

-
- новобранец
За кой водоем става дума колега ?Ледо написа:В събота и вторник, на няколко различни блесни и воблери - нищо и половина. Другите колеги дето мятаха на рибе и те (това за вторник). Един колега ми каза, че хванали един добър костур на рибе откъм плажа и това е. Щука йок
За двата големи от дясно по посока Елин Пелин. На платеното не съм ходил.bobkata_86 написа:За кой водоем става дума колега ?Ледо написа:В събота и вторник, на няколко различни блесни и воблери - нищо и половина. Другите колеги дето мятаха на рибе и те (това за вторник). Един колега ми каза, че хванали един добър костур на рибе откъм плажа и това е. Щука йок
Колеги...
Дайте да споделим опит с блесните и воблерите за Богров, Враждебна, Негован и т. баластиери. Кой, на какви е хващал нещо ?
-
- новобранец
Re: Колеги...
На блесна не съм хващал само съм късал....Ледо написа:Дайте да споделим опит с блесните и воблерите за Богров, Враждебна, Негован и т. баластиери. Кой, на какви е хващал нещо ?

-
- новобранец
Мене ме интересува как да стигна на Челопечене обаче от страната откъм на Челопеченския манастир