Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Зарган 2012
вчера на Червенка нищо и около мене колегите нищо,интересното е че зарганите се виждаха по дъното ..и бяха доста едри такова нещо не бях виждал досега по 4-5 броя се виждаха да бляскат по камъните ......
а днес до лодките на скалите само 1 зарган и 1 платерина:((
а днес до лодките на скалите само 1 зарган и 1 платерина:((
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз днес съм с 11 заргана на буните в Равда.Срам ме е ама ще споделя,че тази година това ми е рекордна бройка на тези риби.What a shame! 

Качествени чепарета Borkata

-
- ще става разбирач
Така да споделя, четвъртък още сутринта на вълнолома 1 заргана, 1 чернокоп + 15 иларии. Завъртя 1-2 джурума и нямаше празно докато не се изтегли пасажа. Хора бол място нямаше. След това по обед влизане с лодката от траката до двореца- на тролинг само чепаре 2 заргана, след това клатене 6-7 чернокопа, няколко граци, една хаймана + 3 дракона. Това до късния следобед. В петък влизане с лодката от сабалям. Отново обиколки - 3 дракона. Отидохме да пробваме каята и нея я нямаше. Това до обяд. Днес събота отидохме сутринта до Дружба голям ветрилник. Отказахме се, от там на Ветеран на скалите с първото хвърляне заргана. Викаме си тука е работата. След две три хвърляния още една заргана. За жалост така почна да надува южняка че нямаше начин да се работи, тъй като прибоя взе да става все по голям. От там газ на канала - имаше доста хора, но не и риба. От там на вълнолома. Резултата - 6 чернкопа + 1 сафрид и 2 иларии. Пробвахме и каята на камъните до фара Св.никола но имахме само осолена рибка, на която нещеше да взима. След това вятъра стана непоносим, сигурно имаше 10-11 м/с. За жалост пак не я уцелихме. Сумати и червеи имам в хладилника жената е бясна...Това от мен.
Не се коси, проблема с артисали червей е направо глобален
.......най-големия пич в този форум, ще е този, който измисли рецепта за тяхното готвене и консумиране

0885022272 / 0885897615
-
- сериозен играч
Пробвай се да ги панираш.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Вчера на Шабла 50 хубави заргани .
Вчера от 7.00 до 9.00 три иларии на нефтено пристанище.
След това на Поморие на каналчето 5 заргана и 4 чернокопа на блатен.
Всички останали на това място бяха на плувка с атерина за чернокоп ,но даваше много слабо, а след13.00 излезе вятър и риболова за мен приключи.
След това на Поморие на каналчето 5 заргана и 4 чернокопа на блатен.
Всички останали на това място бяха на плувка с атерина за чернокоп ,но даваше много слабо, а след13.00 излезе вятър и риболова за мен приключи.
- atev
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Къде по точно, на паметника или на мартината?kostadin написа:Вчера на Шабла 50 хубави заргани .
СДРУЖЕНИЕ НА ВАРНЕНСКИТЕ РИБАРИ http://nariba-varna.com
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На паметника 20на и другите малко след паметника посока мартините .Едри хубави риби.
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Моят "рекорд" за тази година е 3 бройки от вчераBorisK написа:Аз днес съм с 11 заргана на буните в Равда.Срам ме е ама ще споделя,че тази година това ми е рекордна бройка на тези риби.What a shame!

-
- ще става разбирач
хубаво си мислех да се дигнем на север но вятъра ни уплаши, но събота ще атакуваме
- sardina
- научил се да хвърля
Браво колега. Там където си ходил след паметника е наистина добро място. Имам много хубави спомени от там. Последните 10 години ми е любимото място - красиво и често дава риба.kostadin написа:Вчера на Шабла 50 хубави заргани .
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
-
- новобранец
Вчера на Лозенец от 7 до 11ч. два броя заргани.След това явно се завъртя пасажа и до 12ч.още осем риби и риболова приключи.
-
- ще става разбирач
До сега не съм ходил нито на паметника нито по нагоре, обикновено ходим на ашалъка, дерина, самотника, мартината и скалите около тях. Ще ми е интересно да отида по нагоре. Ако може колегите да поуточнят на самия паметник ли е по добре или след него ? След него не пада ли много брега?
ico000_ написа:Завидно колега, голям мач е било. Това долу на плажа по скалите ли се пада, утре си мисля да я потърся може би на фичоза.
От северната страна на плажа с многото стълби. Кълването не бе обичайното, агресивно, а почти незабележимо и то непосредствено над самото дъно. Навярно другите хищници я натискат към дъното или просто там търси храна? Един час загубих в експерименти, докато й схвана мурафетите. След всяко усетено леко съпротивление на линията трябва да спреш и следва едва забележимо подръпване на стръвта. След лекото потрепване на върха броиш до 3 и засичаш

Горе-долу рибите са този калибър

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!