Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

"Супа топчета" или как да си направя 2 блесни от 1 лъжица
Модератор: emo vasilev
Re: "Супа топчета" или как да си направя 2 блесни от 1 лъжиц

Бургия

Свредлото прави отвор,а бургията-дупка

Остави само стъпки
много широки са тия блесни,може да се стеснят но иначе поздравления-в миналото си беше обичайна практика.Наскоро си изгубих блесна повреме на риболов и като гледах отчаяно в куфарчето намерих нокторезачка която остана без дръжка и импровизирах-блесната хвана други нокторезачки както наричаме малките10 см лефери.
Браво за труда ! В интерес на истината това нещо дава резултат. На такава намерена блесна или по скоро това е клатушка хванах няколко щуки в Дунава и после я загубих.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Егати късметлийската клатушка.След теб я е намерил друг и т.н.G_S_H написа:.....На такава намерена блесна или по скоро това е клатушка хванах няколко щуки в Дунава и после я загубих.

Германска неръждавейка много закалена след всяка дупка заточвах бургията...

-
- фен клуб-скобар
Имаше един дядо който в моето село се беше прославил с това, че е най-добрия щукар, никой не знаеше как го прави ама ги скубеше като български работник на бригада в Англия, ама неговия внук си е запален рибар и доста излети имаме заедно и на един от тях той ми каза ,че тези лъжици са останали от дядо му и ,че това била тайната с която така добре ловил рибите.
- Don4o_62
- учете се от него
широките листа от лъжица при течение се въртят като блесна вместо да се стрелкат насам натам и много не са удачни,затова се пробива в горния край 2 дупки и с тел се прекарва оловна съчма и играта се оправя,от руска подобна съм го копирал и има ефект при течение
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Момчета, неръждаема стомана се пробива с кобалтова бургия. Поне десет кастмастъра съм си направил и бургията няма нужда от заточване. А за кастмастър се пробива поне х3 дебелината на лъжицата. Такава бургия Бош струва около 3 - 4лв. Струва си отвсякъде.
Неръждаема стомана се реже с флекс и диск за такава. Пише на него Inox. Разликата между такъв и обикновен за метал също е нищожна, но разликата в износването - огромна.
Дано съм ви бил полезен.
Неръждаема стомана се реже с флекс и диск за такава. Пише на него Inox. Разликата между такъв и обикновен за метал също е нищожна, но разликата в износването - огромна.
Дано съм ви бил полезен.
Тези железа бяха тука, като подобрението е лепене на най-различни цветове с фолио според
прозрачноста на водата във водоема !
Самозалепящото фолио се маха лесно чрез нагряване и се подменя с друг цвят .
Материали лъжица от стомана -неръждавейка алуминиево фолио и мартеница .
Хилс Филипополис Пиктчерес представя серията - МАНДЖАРЕ .
Пък ако на тройката се забоде малка жабка става супа топчета от СОМ или ЩУКА !
Благодаря на колегата за необходимоста от кобалтова бургия иначе на всяка дупка заточване с тая немска стомана !!!

прозрачноста на водата във водоема !
Самозалепящото фолио се маха лесно чрез нагряване и се подменя с друг цвят .
Материали лъжица от стомана -неръждавейка алуминиево фолио и мартеница .
Хилс Филипополис Пиктчерес представя серията - МАНДЖАРЕ .

Пък ако на тройката се забоде малка жабка става супа топчета от СОМ или ЩУКА !
Благодаря на колегата за необходимоста от кобалтова бургия иначе на всяка дупка заточване с тая немска стомана !!!
Колко милиметра трябва да е дебелината на кобалтовата бургия ?udoudo написа:Момчета, неръждаема стомана се пробива с кобалтова бургия. Поне десет кастмастъра съм си направил и бургията няма нужда от заточване. А за кастмастър се пробива поне х3 дебелината на лъжицата. Такава бургия Бош струва около 3 - 4лв. Струва си отвсякъде.
Дано съм ви бил полезен.