Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Soni xpiria P
Модератор: dantho.mihov
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Soni xpiria P
Колеги брало си е мерудията(ебало си е майката демек)
Купих си СОни Експирия П ама е от Испания, на фирмата Орандж.
И кога да сложим картата, се оказва, че иска някакъв пин код на мрежата на сим. Глобул не дават , оти немат, а аз незнам каде да ида да си разкодирам телефона. Ако знаете как или знаете каде в София мога да ида да ми помогнат ще съм благодарен.
Купих си СОни Експирия П ама е от Испания, на фирмата Орандж.
И кога да сложим картата, се оказва, че иска някакъв пин код на мрежата на сим. Глобул не дават , оти немат, а аз незнам каде да ида да си разкодирам телефона. Ако знаете как или знаете каде в София мога да ида да ми помогнат ще съм благодарен.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Soni xpiria P
Мога да ти дам скайп на един пич от Швеция и да ти я разкодира, но не знам каква ще е тарифата
помагал ми е много пъти с телефони от марката сони. Преди няколко години направо ме спаси с една Експерия, която бях внесъл, и която като носех по сервизите из София ми гърчеха рамене и викаха едва ли не ''тъч скрийн брато''. Та търсех в продължение на 2 седмици обиколих почти всички сервизи и само на едно място ми казаха, че могат да го разкодират, но срещу 150 лева и седмица две чакане
, та така прибегнах до услугите на въпросния пич, който намерих в един форум и малко на риск му пуснах 30 долара като подарък през пейпал, но се оказа точен и за 5 мин телефона ми беше разкодиран
. За да ти е от помощ обаче ти трябва английски на средно ниво ,пейпал акаунт и минимум компютърна грамотност. Ако не намериш нищо тук свиркай 
пп. Само не опитвай да въвеждаш кода, който ти иска телефона освен ако не го знаеш със сигурност
така можеш да направиш телефона неизползваем

пп. Само не опитвай да въвеждаш кода, който ти иска телефона освен ако не го знаеш със сигурност

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Еми аз въведох един два кода които ми дадоха гло6ул и не станаха. И кво сега , нема д амога си ползвам телефонс ли че кодовете са грешни
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Globul няма как да ти дадат кода, тъй като телефона не е заключен към тях
Само оператора към, който е заключен телефона може да го направи, но едва ли ще се съгласят преди да е изтекъл договора, с който си закупил телефона. Не въвеждай повече грешни кодове, защото при някоя от следващите грешки телефона ще се брикне и нищо няма да може да помогне след това 
пп Вариант е да се обадиш на оператора към, който заключен телефона и да му обясниш, че пътуваш много и ,че по някога имаш нужда да ползваш телефона в чужбина с друга карта и ако те съжалят може и да получиш кода, но много зависи от оператора и от това дали ще е благосклонен.

пп Вариант е да се обадиш на оператора към, който заключен телефона и да му обясниш, че пътуваш много и ,че по някога имаш нужда да ползваш телефона в чужбина с друга карта и ако те съжалят може и да получиш кода, но много зависи от оператора и от това дали ще е благосклонен.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако не друго сега поне знаеш защо е бил толкова евтин. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Ху6авото на телефона е , че можеш да го ползваш като комютър докато не си сложиш или не го от6локират. Говоря през скайп сърфирам в интернет в момента пиша поста си от него, даже има и 6ългарски език интсталиран на него.
Около 700 лева са в 6г-то но може пре спокойно да се мерси с айфоните.
Около 700 лева са в 6г-то но може пре спокойно да се мерси с айфоните.