Soni xpiria P

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Soni xpiria P

Мнение от Иво Вълов »

Колеги брало си е мерудията(ебало си е майката демек)
Купих си СОни Експирия П ама е от Испания, на фирмата Орандж.
И кога да сложим картата, се оказва, че иска някакъв пин код на мрежата на сим. Глобул не дават , оти немат, а аз незнам каде да ида да си разкодирам телефона. Ако знаете как или знаете каде в София мога да ида да ми помогнат ще съм благодарен.
Изображение
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Soni xpiria P

Мнение от czd »

Мога да ти дам скайп на един пич от Швеция и да ти я разкодира, но не знам каква ще е тарифата :) помагал ми е много пъти с телефони от марката сони. Преди няколко години направо ме спаси с една Експерия, която бях внесъл, и която като носех по сервизите из София ми гърчеха рамене и викаха едва ли не ''тъч скрийн брато''. Та търсех в продължение на 2 седмици обиколих почти всички сервизи и само на едно място ми казаха, че могат да го разкодират, но срещу 150 лева и седмица две чакане :lol:, та така прибегнах до услугите на въпросния пич, който намерих в един форум и малко на риск му пуснах 30 долара като подарък през пейпал, но се оказа точен и за 5 мин телефона ми беше разкодиран :wink: . За да ти е от помощ обаче ти трябва английски на средно ниво ,пейпал акаунт и минимум компютърна грамотност. Ако не намериш нищо тук свиркай :drinkers:

пп. Само не опитвай да въвеждаш кода, който ти иска телефона освен ако не го знаеш със сигурност :) така можеш да направиш телефона неизползваем
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Еми аз въведох един два кода които ми дадоха гло6ул и не станаха. И кво сега , нема д амога си ползвам телефонс ли че кодовете са грешни
Изображение
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

Globul няма как да ти дадат кода, тъй като телефона не е заключен към тях :!: Само оператора към, който е заключен телефона може да го направи, но едва ли ще се съгласят преди да е изтекъл договора, с който си закупил телефона. Не въвеждай повече грешни кодове, защото при някоя от следващите грешки телефона ще се брикне и нищо няма да може да помогне след това :roll:
пп Вариант е да се обадиш на оператора към, който заключен телефона и да му обясниш, че пътуваш много и ,че по някога имаш нужда да ползваш телефона в чужбина с друга карта и ако те съжалят може и да получиш кода, но много зависи от оператора и от това дали ще е благосклонен.
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ако не друго сега поне знаеш защо е бил толкова евтин. :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Ху6авото на телефона е , че можеш да го ползваш като комютър докато не си сложиш или не го от6локират. Говоря през скайп сърфирам в интернет в момента пиша поста си от него, даже има и 6ългарски език интсталиран на него.
Около 700 лева са в 6г-то но може пре спокойно да се мерси с айфоните.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”